Matau kad yra stebinciu kainas jau is seniau tai gal zinote nuo kurio menesio galima tiketis is lenku kainu i Egipta apie ~1000 zlotu? birzeli buvo labai geros kainos bet nesuspejom
Oi ne, net nereikia atsiprasineti viskas gerai. Esu Turkijoje buvusi 1 karta tik. Bet manau, kai norisi atostogu tai tiks bet kuri salis o ir seniai neturejau pliazinio pasyvaus poilsio
Laba diena. Gal ir ne i ta temute rasau, bet bagazo temute apmirusi labai, tad gal kas atsakys i klausima mano Skrendant su 2,2 m vaiku atostogauti, is Lenkijos perkamas vaikui pilnas lektuvo bilietas, kaip suprantu tad jam bagazo taip pat kazkiek priklauso, o kaip su vezimeliu, ar ji skraidina nemokamai jai vaikui virs 2 metu, ar ir jis bus apmokestinamas ir iskaiciuotas i bagazo svori ?
Matau kad yra stebinciu kainas jau is seniau tai gal zinote nuo kurio menesio galima tiketis is lenku kainu i Egipta apie ~1000 zlotu? birzeli buvo labai geros kainos bet nesuspejom
nusipirkom rugsejui i Hurgada per Itaka, siaip kainos super, i ta pati viesbuti LT praso 2500lt o mes mokejom 1700lt, o jai dar imt paskutine min tai isvis liuks tik kad mes su 3men kudikiu ir 5 suauge tai jau nelaukem...
Mane tai labai vilioja Itaka pasiulymai Bet kaip su tuo nuvykimu i Varsuva Pasidalinkit kas patirtimi. Blogiausiai tai, kad keliautume 4 suauge, vaikas ir kudikis. O ii viena masiniuka netelpam