Įkraunama...
Įkraunama...

Kitų šalių kelionių agentūros

QUOTE(MajaLi @ 2012 07 11, 10:17)
Na man Turkija ne prioritetas, noretusi i Bulgarija, Graikija, na jei turesiu atostogas ir bus geros kainos tai vaziuosiu ir i Turkija  rolleyes.gif

Maciau Turkijos temoje smekstelnant, tai kazkodel taip kvailai uzsifiksavo doh.gif Atsiprasau blush2.gif
Atsakyti
Matau kad yra stebinciu kainas jau is seniau tai gal zinote nuo kurio menesio galima tiketis is lenku kainu i Egipta apie ~1000 zlotu? birzeli buvo labai geros kainos bet nesuspejom sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2012 07 11, 14:45)
Maciau Turkijos temoje smekstelnant, tai kazkodel taip kvailai uzsifiksavo  doh.gif  Atsiprasau  blush2.gif

Oi ne, net nereikia atsiprasineti viskas gerai. Esu Turkijoje buvusi 1 karta tik. Bet manau, kai norisi atostogu tai tiks bet kuri salis o ir seniai neturejau pliazinio pasyvaus poilsio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MajaLi @ 2012 07 09, 12:51)
Bankrutavo sky club ir dabar sezonas.

drinks_cheers.gif ir beabejo pats sezono įkarštis
http://verslas.delfi...u.d?id=59080679
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JM: 13 liepos 2012 - 06:45
Laba diena. Gal ir ne i ta temute rasau, bet bagazo temute apmirusi labai, tad gal kas atsakys i klausima mano g.gif Skrendant su 2,2 m vaiku atostogauti, is Lenkijos perkamas vaikui pilnas lektuvo bilietas, kaip suprantu tad jam bagazo taip pat kazkiek priklauso, o kaip su vezimeliu, ar ji skraidina nemokamai jai vaikui virs 2 metu, ar ir jis bus apmokestinamas ir iskaiciuotas i bagazo svori ?
Atsakyti
QUOTE(vaniline55 @ 2012 07 11, 16:15)
Matau kad yra stebinciu kainas jau is seniau tai gal zinote nuo kurio menesio galima tiketis is lenku kainu i Egipta apie ~1000 zlotu? birzeli buvo labai geros kainos bet nesuspejom sad.gif

Egiptas pigiausias gruodžio mėn iki Kalėdų. O jei pūgos Lenkijoje - tai beveik už dyką būdavo.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vigai @ 2012 07 19, 15:07)
Egiptas pigiausias gruodžio mėn iki Kalėdų. O jei pūgos Lenkijoje - tai beveik už dyką būdavo.... biggrin.gif

Per hotels4u gerų pasiūlymų viešbučiams išmeta, tik kad nerandu kaip pigiai iki pačio Egipto nuskristi...
Atsakyti
nusipirkom rugsejui i Hurgada per Itaka, siaip kainos super, i ta pati viesbuti LT praso 2500lt o mes mokejom 1700lt, o jai dar imt paskutine min tai isvis liuks tik kad mes su 3men kudikiu ir 5 suauge tai jau nelaukem...
Atsakyti
Sveiki

Gal kas ką gali pasakyti apię kelionių agentūrą EKELIONES, kuri per Lenkų EXIM TURS parduoda keliones į MAROKĄ gal kas buvo?
Atsakyti
O gal gali kas mestelt kokiu nuorofu su kelioniu agenturom? Nezinau net kaip ieskot ju uzsienyje 4u.gif
Atsakyti
Labas,
ar turite kokių žinių apie šią agentūrą: www.24holiday.pl ?
nerandu info jokios apie ją šiame forume. bijau pralioto biggrin.gif
Atsakyti
Mane tai labai vilioja Itaka pasiulymai biggrin.gif Bet kaip su tuo nuvykimu i Varsuva ax.gif Pasidalinkit kas patirtimi. Blogiausiai tai, kad keliautume 4 suauge, vaikas ir kudikis. O ii viena masiniuka netelpam unsure.gif
Atsakyti