Įkraunama...
Įkraunama...

Juodžemis sklypo lyginimui

QUOTE(naida @ 2006 05 28, 12:24)
Musu gerieji kaimynai visa musu sustumpta juodzemi pavoge, tiesiog issisklaide po savo sklypa, lyg nezinodami, kad ju ir musu juodzemis buvo sustumtas i viena kruva[sklypai ribojasi galu].

nu,bet susistumti zeme i viena kruva irgi nelabai protinga blink.gif
Atsakyti
QUOTE(naida @ 2006 05 28, 11:24)
Kaip pykstu negaliu! Mes ju niekaip nesutinkam, sutiksciau tai skalpa nurauciau  biggrin.gif 

O kam tau skalpas? Tu žemės prašyk smile.gif
Pabandyk susirasti kaimynus ir pašnekėti dėl to. Žemė tai jūsų, buvo jūsų sklypo ribose. Kaip ir vagystė išeina. O juodžemis brangus, sakyk, kad rašysi pareiškimą policijai. Jei nenori vėl stumti nuo savo sklypo į krūvą, tegul atperka kokias 3-4 mašinas.
Atsakyti
QUOTE(aifa @ 2006 05 28, 12:43)
O kam tau skalpas? Tu žemės prašyk  smile.gif
Pabandyk susirasti kaimynus ir pašnekėti dėl to. Žemė tai jūsų, buvo jūsų sklypo ribose. Kaip ir vagystė išeina. O juodžemis brangus, sakyk, kad rašysi pareiškimą policijai. Jei nenori vėl stumti nuo savo sklypo į krūvą, tegul atperka kokias 3-4 mašinas.

Butinai reiks kalbetis, bet kazkaip netikiu kad jie geranoriskai kompensuos nuostoli. O 3-4 masinos, labai nedaug. Musu buvo tikrai daug daugiau.
Atsakyti
NA mes jau pavelavom su tom zemem is nauju statybvieciu ... Bet vis tiek mums irgi reikia auglinio sluoksnio smile.gif nebutinai juodzemio. Gal kas zinote arciau rieses?
Atsakyti
QUOTE(naida @ 2006 05 28, 11:24)
Tai gal kas numatote, kiek mums reikes pinigu, kad uzsipiltumem juodzemio ant 9 a sklypo.

Mūsų sklypas 13 arų, atmetus namo dydį, pavėsinę bei terasą liko apie 9 arus. Tai ant žemių paprastų vežė juodžemį ir pylė apie 10 cm - išlygino 10 mašinų po 340 Lt. O ant viršaus apželdininkės sakė pils durpes iš tokių geltonų maišų - tai apie 50 maišų po 20 Lt. Nemažai gaunasi, bet pas kaimynus taip darė, tai žolytė jau po 3-4 žaliuoja superiškai....... thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
http://www.nsm.lt/

geras puslapiukas kam reikia iskasenu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mergickos - statybininkes. Susuduriau ir as su juodzemio (durpiu) problema. Tik mano siek tiek kitokia. As jo turiu tiek, kad net akyse juoda. Pradejom kasti issvajota pruda, kur tau, svajones palauks, toki durpyna aptikom. Nezinau ka dabar daryti, nei ji i kruvas krauti, nei kasti (reik specialios technikos). Va, bandau dabar prakisti. Gal kam reikia "juodojo aukso"? O gal zinote kas superka. Sklypas yra netoli Traku.
Atsakyti
mes radom 15 tonu uz 400 lt. ciakaune. ar cia brangu? g.gif
Atsakyti
Maciau pardavineja Vievyje prie autostrados 4u.gif
Atsakyti
Gal zinot kur ir uz kiek galima nusipirkti zemes ?man reiktu kokiu 5 masinu, kad sklypas butu lygus.
Atsakyti
QUOTE(jurg_ili @ 2008 03 04, 20:18)
Gal zinot kur ir uz kiek galima nusipirkti zemes ?man reiktu kokiu 5 masinu, kad sklypas butu lygus.

norejau rasyti skelbiu.lt ieskokit, bet jus kedainiuse, ivedus kedainius nei vieno pasiulymo neismete... gal kokiuose kituose skelbimu puslapiuose ziurekit? man kai zvyro reikejo tai pagal skelbimus skambinejau, buvau radus labai nebloga varianta kur zmogelis turi masina kuri pati save pasikraut gali (kausa turi), tai jis pas mus sklype labai gerai ta zvyra ismete, mazai lyginti reikejo, bet cia kaunas...
Atsakyti
Tai va kad visa googli as jau perskaiciau ir apie kedainius nieks nesiulo. Klaipedoj -tai siulo ka tik nori. Turbut bus geriausia nuispirkti laikrasty.
Papildyta:
QUOTE(Gorada @ 2008 03 05, 00:39)
norejau rasyti skelbiu.lt ieskokit, bet jus kedainiuse, ivedus kedainius nei vieno pasiulymo neismete... gal kokiuose kituose skelbimu puslapiuose ziurekit? man kai zvyro reikejo tai pagal skelbimus skambinejau, buvau radus labai nebloga varianta kur zmogelis turi masina kuri pati save pasikraut gali (kausa turi), tai jis pas mus sklype labai gerai ta zvyra ismete, mazai lyginti reikejo, bet cia kaunas...

O ka su tuo zvyru daret jei nepaslaptis?
Atsakyti