Įkraunama...
Įkraunama...

Dažytų plaukų spalvos nuemėjai

as uzmusiu savo kirpeja doh.gif jai tikriausiai proto truksta,arba nieko nesupranta blush2.gif dare spalvos nuplovima su milteliais, sampunu,ir oksidantu proporciju nezinau...paliko graziai tamsokai ruda nu ir ka issirinkau wella 5/77 dazus ir vel as praktiskai juoda,paletej atrode gerokai sviesesne spalva,buvau aiskiai pasakius ko mazdaug noriu,tikrai turejo suprast tai galejo man paaiskint,kad tamsi labai,ar cia mano plaukas toks imlus?,net nzn manau gal man i 6 tona pereit reiketu ir net nebesizvalgyt i ta 5,kad taip juodina?noriu kazko tokio,gal vos tamsesne gali buti zvalgaus i wella ilumina bet bijau ir pagalvot kad kai ka issirinksiu vel busiu juoda doh.gif user posted image wub.gif
Atsakyti
Ji turejo dazyt su 7/77 ar netgi 8/77 po tokiu proceduru, nes lengva uztamset doh.gif Nuo kada kirpejoms yra ok daryt viska, kur klientes beda pirstu ir rodo ko nori doh.gif Klientes turi vizija kaip nori atrodyt, bet butent kirpejas turi turet zinias, kaip ta vizija yra realu ygyvendint ir kaip tai padaryt. Geda geda tokiom kirpejom schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egliukasz: 30 balandžio 2013 - 12:54
QUOTE(Egliukasz @ 2013 04 30, 13:53)
Ji turejo dazyt su 7/77 ar netgi 8/77 po tokiu proceduru, nes lengva uztamset doh.gif Nuo kada kirpejoms yra ok daryt viska, kur klientes beda pirstu ir rodo ko nori doh.gif Klientes turi vizija kaip nori atrodyt, bet butent kirpejas turi turet zinias, kaip ta vizija yra realu ygyvendint ir kaip tai padaryt. Geda geda tokiom kirpejom schmoll.gif

gaila ir pinigu isleistu ir visko,o keist nelabai tesinori,nes plaukus gerai pakerpa bei kirpciukus ax.gif tai net nzn ka cia daryti.... g.gif skaiciau kad sitai spalvai maisytas wella ilumining 6 nr 60gr su + 15gr 7/81 galvoju gal paciai bandyt nusipirkt dazus,bet dabar plaukai per tamsus doh.gif kokio tono truksta ax.gif
Atsakyti
Dedu milziniska pliusa is Krinonos (Cascados) isigytam nuemejui, Oyster firmos - nuostabiai issviesina, tolygiai, plaukai minksti, blizgantys, elastingi, tiesiog wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šilkas: 20 gegužės 2013 - 17:04
QUOTE(Šilkas @ 2013 05 20, 18:01)
Dedu milziniska pliusa is Krinonos (Cascados) isigytam nuemejui, Oyster firmos - nuostabiai issviesina, tolygiai, plaukai minksti, blizgantys, elastingi, tiesiog  wub.gif

Pritariu drinks_cheers.gif ir as atsisviesinau per du kartus iki norimos spalvytes drinks_cheers.gif is tamsiai rudos beveik juodos iki skanios rudos sokoladines ax.gif liko tik nusidazyti ax.gif
Atsakyti
o kur jo galima nusipirkti kokia kaina?gal galite imesti nuoroda smile.gif
Atsakyti
Nugi turiu ir aš problemėlę su spalva. Seniai labai seniai buvau nusidažiusi tamsiai rudai. Greitai atsibodo, bet nieko nedariau, galvojau išbluks truputį, tai uždažysiu ant viršaus. Spalva ištiesų gerokai išbluko, bet šaknys galiausiai praaugo ir nesprendžiau nusidažyt, kad suvienodint spalva. Dažiau su putom ir va kas gavosi.

user posted image

Sulig rodykle aiškiai matosi, kad viršuj gerokai šviesesni plaukai (nors realiai pastebėjau tik nusifotkinus, plika akim skirtumas ne toks pastebimas).

Dažiau šitom putom

user posted image

Dabar noriu dažyt šitais, bet bijau, kad galai nenusidažys ir labai skirsis spalva

user posted image

Patarkit ką daryt - ar nuiminėt spalvą, ar turėtų tie dažai iššviesint?
Atsakyti
Gal kas bandėt? Aprašyta gražiai, kaži kaip realūs rezultatai? g.gif Labai gundausi...
Atsakyti
QUOTE(taram-param @ 2013 07 01, 19:40)
Gal kas bandėt? Aprašyta gražiai, kaži kaip realūs rezultatai? g.gif Labai gundausi...

Turėjau omeny šitą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(taram-param @ 2013 07 01, 17:33)
Nugi turiu ir aš problemėlę su spalva. Seniai labai seniai buvau nusidažiusi tamsiai rudai. Greitai atsibodo, bet nieko nedariau, galvojau išbluks truputį, tai uždažysiu ant viršaus. Spalva ištiesų gerokai išbluko, bet šaknys galiausiai praaugo ir nesprendžiau nusidažyt, kad suvienodint spalva. Dažiau su putom ir va kas gavosi.

user posted image

Sulig rodykle aiškiai matosi, kad viršuj gerokai šviesesni plaukai (nors realiai pastebėjau tik nusifotkinus, plika akim skirtumas ne toks pastebimas).

Dažiau šitom putom

user posted image

Dabar noriu dažyt šitais, bet bijau, kad galai nenusidažys ir labai skirsis spalva

user posted image

Patarkit ką daryt - ar nuiminėt spalvą, ar turėtų tie dažai iššviesint?

Nuiminet spalva, nes dazai neissviesins rolleyes.gif
Atsakyti
tam-param, kad jusu labai grazus plaukai 4u.gif thumbup.gif Ar butina tiek sviesint ir gadint? g.gif Ne vitaminas tie nuemejai ir dazai visgi, o ir skirtumas ner toks, kad kazka ypatingo reiktu daryt schmoll.gif
Atsakyti
Egliukasz ačiū už komplimentą 4u.gif Suprantu, kad ne vitaminai, bet kai žili plaukai jau akis bado, tai nori nenori tenka dažyti. Labai ilgą laiką dažiau šiek tiek tamsesniais atspalviais, bet dabar norisi gryžti prie natūralesnės spalvos:

user posted image

Tai pagalvojau jeigu nuiminėt spalvą ir po to dažyt su devintuku, tai turėtų gautis kažkas panašaus ane?

Galėčiau dar vaikščiot taip, bet kad mėnesio gale šioks toks renginys nusimato. Nenoriu paskui visose foto reklamuotis su tokiu "ombre" biggrin.gif
Atsakyti