as uzmusiu savo kirpeja
jai tikriausiai proto truksta,arba nieko nesupranta
dare spalvos nuplovima su milteliais, sampunu,ir oksidantu proporciju nezinau...paliko graziai tamsokai ruda nu ir ka issirinkau wella 5/77 dazus ir vel as praktiskai juoda,paletej atrode gerokai sviesesne spalva,buvau aiskiai pasakius ko mazdaug noriu,tikrai turejo suprast tai galejo man paaiskint,kad tamsi labai,ar cia mano plaukas toks imlus?,net nzn manau gal man i 6 tona pereit reiketu ir net nebesizvalgyt i ta 5,kad taip juodina?noriu kazko tokio,gal vos tamsesne gali buti zvalgaus i wella ilumina bet bijau ir pagalvot kad kai ka issirinksiu vel busiu juoda
Ji turejo dazyt su 7/77 ar netgi 8/77 po tokiu proceduru, nes lengva uztamset
Nuo kada kirpejoms yra ok daryt viska, kur klientes beda pirstu ir rodo ko nori
Klientes turi vizija kaip nori atrodyt, bet butent kirpejas turi turet zinias, kaip ta vizija yra realu ygyvendint ir kaip tai padaryt. Geda geda tokiom kirpejom
QUOTE(Egliukasz @ 2013 04 30, 13:53)
Ji turejo dazyt su 7/77 ar netgi 8/77 po tokiu proceduru, nes lengva uztamset
Nuo kada kirpejoms yra ok daryt viska, kur klientes beda pirstu ir rodo ko nori
Klientes turi vizija kaip nori atrodyt, bet butent kirpejas turi turet zinias, kaip ta vizija yra realu ygyvendint ir kaip tai padaryt. Geda geda tokiom kirpejom 
gaila ir pinigu isleistu ir visko,o keist nelabai tesinori,nes plaukus gerai pakerpa bei kirpciukus
Dedu milziniska pliusa is Krinonos (Cascados) isigytam nuemejui, Oyster firmos - nuostabiai issviesina, tolygiai, plaukai minksti, blizgantys, elastingi, tiesiog
QUOTE(Šilkas @ 2013 05 20, 18:01)
Dedu milziniska pliusa is Krinonos (Cascados) isigytam nuemejui, Oyster firmos - nuostabiai issviesina, tolygiai, plaukai minksti, blizgantys, elastingi, tiesiog 
Pritariu
o kur jo galima nusipirkti kokia kaina?gal galite imesti nuoroda
Nugi turiu ir aš problemėlę su spalva. Seniai labai seniai buvau nusidažiusi tamsiai rudai. Greitai atsibodo, bet nieko nedariau, galvojau išbluks truputį, tai uždažysiu ant viršaus. Spalva ištiesų gerokai išbluko, bet šaknys galiausiai praaugo ir nesprendžiau nusidažyt, kad suvienodint spalva. Dažiau su putom ir va kas gavosi.

Sulig rodykle aiškiai matosi, kad viršuj gerokai šviesesni plaukai (nors realiai pastebėjau tik nusifotkinus, plika akim skirtumas ne toks pastebimas).
Dažiau šitom putom

Dabar noriu dažyt šitais, bet bijau, kad galai nenusidažys ir labai skirsis spalva

Patarkit ką daryt - ar nuiminėt spalvą, ar turėtų tie dažai iššviesint?
Sulig rodykle aiškiai matosi, kad viršuj gerokai šviesesni plaukai (nors realiai pastebėjau tik nusifotkinus, plika akim skirtumas ne toks pastebimas).
Dažiau šitom putom

Dabar noriu dažyt šitais, bet bijau, kad galai nenusidažys ir labai skirsis spalva
Gal kas bandėt? Aprašyta gražiai, kaži kaip realūs rezultatai?
Labai gundausi...
QUOTE(taram-param @ 2013 07 01, 17:33)
Nugi turiu ir aš problemėlę su spalva. Seniai labai seniai buvau nusidažiusi tamsiai rudai. Greitai atsibodo, bet nieko nedariau, galvojau išbluks truputį, tai uždažysiu ant viršaus. Spalva ištiesų gerokai išbluko, bet šaknys galiausiai praaugo ir nesprendžiau nusidažyt, kad suvienodint spalva. Dažiau su putom ir va kas gavosi.

Dažiau šitom putom

Dažiau šitom putom

Nuiminet spalva, nes dazai neissviesins
tam-param, kad jusu labai grazus plaukai
Ar butina tiek sviesint ir gadint?
Ne vitaminas tie nuemejai ir dazai visgi, o ir skirtumas ner toks, kad kazka ypatingo reiktu daryt
Egliukasz ačiū už komplimentą
Suprantu, kad ne vitaminai, bet kai žili plaukai jau akis bado, tai nori nenori tenka dažyti. Labai ilgą laiką dažiau šiek tiek tamsesniais atspalviais, bet dabar norisi gryžti prie natūralesnės spalvos:

Tai pagalvojau jeigu nuiminėt spalvą ir po to dažyt su devintuku, tai turėtų gautis kažkas panašaus ane?
Galėčiau dar vaikščiot taip, bet kad mėnesio gale šioks toks renginys nusimato. Nenoriu paskui visose foto reklamuotis su tokiu "ombre"
Tai pagalvojau jeigu nuiminėt spalvą ir po to dažyt su devintuku, tai turėtų gautis kažkas panašaus ane?
Galėčiau dar vaikščiot taip, bet kad mėnesio gale šioks toks renginys nusimato. Nenoriu paskui visose foto reklamuotis su tokiu "ombre"