Kaune prekių atsiimti jūs važiuojate prie "Lukoil" degalinės? Papasakokit detaliau prašau, kaip vyksta prekių atsiėmimas Kaune.
QUOTE(Mur mur @ 2009 02 21, 14:38)
na as darau kaip man gerai, keikvieno oda skirtinga, o instrukcijos ir taisykles nevisad laikausi, dar nepakenke;))

QUOTE(MindaugasK. @ 2009 02 21, 15:43)
Kaune prekių atsiimti jūs važiuojate prie "Lukoil" degalinės? Papasakokit detaliau prašau, kaip vyksta prekių atsiėmimas Kaune.
macaiu dalinasi prekes is autobuso kazkada

sveikos Mamytes
As Vida
uzsiimu Amway produkcija ..... tad kreipkites i mane visada nr 864120566 arba rasykite i el pasta dobrovolskevida@gmail.com
Papildyta:
kaune prekes pasiima konsultantai kuriems pranesama kelinta valanda ir kur buti o mes privaziuojame ir pasiimame sau skirtus uzsakymus

As Vida

Papildyta:
QUOTE(lietuvaite9 @ 2009 02 21, 18:31)
kaune prekes pasiima konsultantai kuriems pranesama kelinta valanda ir kur buti o mes privaziuojame ir pasiimame sau skirtus uzsakymus

QUOTE(fursetas @ 2009 02 21, 16:47)
sveikos Mamytes
As Vida
uzsiimu Amway produkcija ..... tad kreipkites i mane visada nr 864120566 arba rasykite i el pasta dobrovolskevida@gmail.com
Papildyta:

As Vida

Papildyta:

Dar viena netycia pasireklamavo

QUOTE(Dolli_ @ 2009 02 13, 14:39)
merginos o kaip tualeto valiklis, patenkintos jus juo, koksai nors kvapas yra jo, skniai kvepe ar nekaip? 

AMWAY KONSULTANTE :
TUALETO VALIKLIS PURSUE 750 ML KAINA DB SU AKCIJA 26 SUPER MAN JIS LB PATINKA NESIJAUCIA TOS SCEMIJOS PUIKIAI VALO TUALETA JOKIU NUSISKUNDIMU
Papildyta:
QUOTE(Baronka @ 2009 02 21, 18:56)
TYCIA AR NETYCIA

Papildyta:
QUOTE(lietuvaite9 @ 2009 02 21, 11:43)

as konsultavausi pirmaiusia kokia yra mano oda pas amway kosmetologes kurios dirba su sia kosmetika pasake kad normali-sausa,
todel ir naudoju sia sistema jau 2metai.
patinka, ir per 2 metus isnaudojau gal tik2.5sistemos, tai keik sutaupiau kremam, anksciau pirkdavau ir pirkdavau ivairius kremus po 50ml , o cia skalsi.
tiesa ji turi poveiki,
pirma savaite kol isvalo veida gali paberti, apie lupas, arba kakta keikveinam skirtingai, o poto jau faina naudoti.
beto adbar yra meginukai, laisvai pabandykite juos pirmiausia..
DEL VITAMINO C ZIURINT KOKIO AMZIAUS JUSU VAIKELIS ?
Papildyta:
QUOTE(Mur mur @ 2009 02 21, 11:47)
as kaip tik laukiu naujojo kremuko. dar prausiklis ir tonikas neissibaige is senosios serijos. mano oda linkusi riebaluotis, zandai sauseti ir labai apsidziaugiau, kad sistema "nenuriebino" T zonos. idomu, kaip bus su naujaja sistema.
o kaip galima gauti megineliu? gal juos galima kazkaip nusipirkti? man truputi nepriimtina siulyti zmogui iskarto visa sistema pirkti (uz gana nemenka suma), kaip kate maise. ne visada ir iki Amway kosmetologes papulti patogu
o kaip galima gauti megineliu? gal juos galima kazkaip nusipirkti? man truputi nepriimtina siulyti zmogui iskarto visa sistema pirkti (uz gana nemenka suma), kaip kate maise. ne visada ir iki Amway kosmetologes papulti patogu

AS SAVO ODAI DARIAU SAM TYRIMA PAS KOLEGE TAI ODOS TIPAS SAUSA TAI NAUDOJAU ANKSTESNE VEIDO SISTEMA PUIKIAI VISKAS IR DB NAUJA ESSENTIALS IRGI SUPER LB TINKA IR PATINKA VA NESENIAI GAVAU NAUJA PAKUOTE

QUOTE(Mur mur @ 2009 02 20, 13:20)
arteja pavasaris, sakykit, kokius papildus ar vitaminus renkates (profilaktiskai, organizmui stiprinti)?
Gydytoja seminare rekomendavo kovo men profilaktiskai visiems pagerti vaisiu darzoviu koncentrata (kodas 100296). Bet as jau kuri laika geriu Double X, tai manau, kad man ir taip visko uztenka

QUOTE(samba_lt @ 2009 02 21, 10:57)
gal kas bandete LuXury krema?
As pradejau naudoti visai neseniai, tai apart psichologinio komforto (tepantis tokios kainos kremu), dar ypatingu pokyciu nematau

QUOTE(donatele @ 2009 02 16, 16:42)
Aš saviškiui duodu nuo pusės metų, bet po pusę tabletės
ir ne kasdien...
O ant pakuotės rašoma nuo 4 metų tik dėl užspringimo pavojaus
Aš mažajam sutrinu ir su arbatyte sugirdau 

O ant pakuotės rašoma nuo 4 metų tik dėl užspringimo pavojaus

mano mergyte vitamina c geria nuo metuku ir geriam popuse tabletytes kas antra diena ji visada mielai ju nori nes jie lb skanus ji suciulpia sukramto it nžjokiu ten uzspringimu

QUOTE(donatele @ 2009 02 21, 18:25)
Gydytoja seminare rekomendavo kovo men profilaktiskai visiems pagerti vaisiu darzoviu koncentrata (kodas 100296). Bet as jau kuri laika geriu Double X, tai manau, kad man ir taip visko uztenka
As pradejau naudoti visai neseniai, tai apart psichologinio komforto (tepantis tokios kainos kremu), dar ypatingu pokyciu nematau

o kuom ji argumentavo. kodel sie vitaminai gerai pavasariui?

as naudoju sistema normaliai ir sausai odai
1.pieneli uztaskuoju ant veido tada apsipurskiu Oxy Spray(zepter) su pirstais paskirstau,nuvalau vatos t.
2.vel pasipurskiu tada toniku nuvalau su vat.t.
3.tada kremas pries tai vel uzpurskus vandenuka
man ta sistema super vasara,nereikia jokios papildomos apsaugos nuo saules
1.pieneli uztaskuoju ant veido tada apsipurskiu Oxy Spray(zepter) su pirstais paskirstau,nuvalau vatos t.
2.vel pasipurskiu tada toniku nuvalau su vat.t.
3.tada kremas pries tai vel uzpurskus vandenuka
man ta sistema super vasara,nereikia jokios papildomos apsaugos nuo saules

QUOTE(fursetas @ 2009 02 21, 18:17)
TYCIA AR NETYCIA

info butu gerai teisinga