Įkraunama...
Įkraunama...

Apie Amway

QUOTE(urgit@ @ 2009 03 03, 09:59)
Neturiu licenziju, siaip idomu, kokiom kainom paradvinejami produktai.
Kaip apskaiciuojama kaina paprastiems mirtingiesiems  g.gif

As kaina zlotais dauginu is uzsakymo dienos zloto kurso.
Atsakyti
QUOTE(urgit@ @ 2009 03 03, 10:59)
Neturiu licenziju, siaip idomu, kokiom kainom paradvinejami produktai.
Kaip apskaiciuojama kaina paprastiems mirtingiesiems  g.gif

Pagal Amway rekomendacijas, tai platintojas turetu pardavineti paprastam zmogeliui savikaina+30 proc. (viskas dauginama is zloto kurso,plius 4 proc uz atvezima)
Praktika rodo,kad taip niekas nepardavineja,isskyrus mane ir mano linija lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasiliukas: 03 kovo 2009 - 10:18
priklauso nuo zloto kurso, cai priklauso nuo linijos, kiti pvz. yra susiorganizave keik zinau, kad jiems nereikai moketi atvezimo mokescio , todel gali leisti sau prie savikainos pridedant pora lt ir jeims uztenka, o kadangi vartotoju ratas platus ir dazniausiai perka savi zmones tai negi is ju lupsi , aisku jei kazkas uzsiima pardavinejimu o ne vartotoju tinklo kurimu tada jie gyvena is kainu skirtumo..
bet jau cia keikveino verslas kiekveino pasirinkimas

o paprastas zmogus iesko kur pigiau
Atsakyti
Kokie atsiliepimai apie vitaminus plaukams?
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite9 @ 2009 03 03, 11:24)
priklauso nuo zloto kurso, cai priklauso nuo linijos, kiti pvz. yra susiorganizave keik zinau, kad jiems nereikai moketi atvezimo mokescio , todel gali leisti sau prie savikainos pridedant pora lt ir jeims uztenka, o kadangi vartotoju ratas platus ir dazniausiai perka savi zmones tai negi is ju lupsi , aisku jei kazkas uzsiima pardavinejimu o ne vartotoju tinklo kurimu tada jie gyvena is kainu skirtumo..
bet jau cia keikveino verslas kiekveino pasirinkimas

o paprastas zmogus iesko kur pigiau

sutinku drinks_cheers.gif , kad nekartoti tos pačios minties visi atsakymai i klausimus pasakė lietuvai9 ;-)

O dėl uplaineriu, tai čia vienas didžiausių veiksnių, nuo kurių priklauso jūsų biznis, jei protingi ir žino kaip daryti verslą, tai ir jus žinosit... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(MindaugasK. @ 2009 03 03, 13:26)

O dėl uplaineriu, tai čia vienas didžiausių veiksnių, nuo kurių priklauso jūsų biznis, jei protingi ir žino kaip daryti verslą, tai ir jus žinosit... unsure.gif

Zinoti neuztenka, reikia dirbti ir dar karta dirbti!
Atsakyti
QUOTE(Rasiliukas @ 2009 03 03, 10:18)
Pagal Amway rekomendacijas, tai platintojas turetu pardavineti paprastam zmogeliui savikaina+30 proc. (viskas dauginama is zloto kurso,plius 4 proc uz atvezima)
Praktika rodo,kad taip niekas nepardavineja,isskyrus mane ir mano linija lotuliukas.gif

tai jeigu as perku LOC uz 30 lt, tai realiai kokia jo kainas? jei nenorit cia rasyt, tai gal bent i az praneskit, kad zinociau, ar verta ieskot pigiau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2009 03 03, 13:40)
tai jeigu as  perku LOC uz 30 lt, tai realiai kokia jo kainas? jei nenorit cia rasyt, tai gal bent i az praneskit, kad zinociau, ar verta ieskot pigiau?  g.gif

MindaugasK parduoda zemiau savikainos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasiliukas @ 2009 03 03, 12:49)
MindaugasK parduoda zemiau savikainos  biggrin.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasiliukas @ 2009 03 03, 12:49)
MindaugasK parduoda zemiau savikainos  biggrin.gif

o ir taip imanoma? blush2.gif tai gal jus savo orentacine kaina man mestelkit i az... blush2.gif
Atsakyti
no problem ;-)
Atsakyti
QUOTE(MindaugasK. @ 2009 03 03, 13:13)
no problem ;-)

Ir man wink.gif
Atsakyti