Įkraunama...
Įkraunama...

Apie Amway

QUOTE(lietuvaite9 @ 2009 03 26, 15:41)
tai ne kartu geria ji,
bet sako va as geriau vitaminus, jau nedaug liko sugersiu, tada ,  nebegersiu jokiu vitaminu, o gersiu tik multifiber

siulyciau visgi po multifazerio dabaigti vitaminus. Issivalys organizma, vitaminus geriau pasisavins 4u.gif
Atsakyti
kad ji rekia man liko 10tableciu kox skirtumas?
nu as jai perduosiu
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite9 @ 2009 03 26, 15:41)
tai ne kartu geria ji,
bet sako va as geriau vitaminus, jau nedaug liko sugersiu, tada ,  nebegersiu jokiu vitaminu, o gersiu tik multifiber

Geriau sugerus vitaminus,padaro pertrauka 2-3 savaiciu ir tada gerai multifaseri. Is karto jei prades gerti-jokio poveikio ir reikalo nebus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2009 03 26, 13:10)
Išsiaiškinau. Dėkui.

Gal gali papasakoti ka issiaiskinai? Ir man idomu ax.gif
Atsakyti
Ir man įdomu mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(linabalt @ 2009 03 26, 18:33)

Perkant puodus gaunate saskaita-faktura. Ji ir yra kaip garantija. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Redvita @ 2009 03 26, 19:37)
Ir man įdomu  mirksiukas.gif .

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasiliukas @ 2009 03 26, 16:57)
Geriau sugerus vitaminus,padaro pertrauka 2-3 savaiciu ir tada gerai multifaseri. Is karto jei prades gerti-jokio poveikio ir reikalo nebus  ax.gif

va cia geras patarimas, tegu palaukia tada geria ,
aciu:)) mirksiukas.gif
Atsakyti
http://www.amway.lt/
Atsakyti
QUOTE(linabalt @ 2009 03 26, 17:33)

Galiu papasakoti apie i-cook puodų 30 metų garantiją. Kodėl gi ne, juk negaila.
1 variantas. Perku puodus per agentą Lietuvoje. Agento licenzija išpirkta 1 metams, tiksliau galioja 1 metus. Firma distribiutorė išrašo sąskaitą puodams, to asmens vardu, kuris užsako ir nuperka man prekę. Vadinasi garantiniai popieriai yra visiškai svetimo žmogaus vardu. Mano paprastu mąstymu, tas žmogus po 5 ar 15 metų gali su manimi net nekalbėti, ir išvis pasiųsti mane toli pasivaikščioti, ir aš nieko jam nepadarysiu.
Net turėdama tą sąskaitą savo rankose, po 5 metų aš net nežinosiu kur kreiptis, nes visa garantija tvarkoma tik per licenzijuotus asmenis Lietuvoje.
2 variantas. Eiti į sistemą, susimokėti registracijos mokestį, gauti nuolaidas ir pirkti savo vardu. O aš to daryti visiškai nenoriu, man tiesiog įdomūs puodai, kuriuos aš tiesiog įsigyčiau nuėjusi į parduotuvę.
Jei kažką negerai supratau-prašom patikslinkit mano klaidinančią informaciją. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rute: 27 kovo 2009 - 11:26
QUOTE(parsiuntejes @ 2009 03 27, 12:11)

thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Rute @ 2009 03 27, 12:22)
Galiu papasakoti apie i-cook puodų 30 metų garantiją. Kodėl gi ne, juk negaila.
1 variantas. Perku puodus per agentą Lietuvoje. Agento licenzija išpirkta 1 metams, tiksliau galioja 1 metus. Firma distribiutorė išrašo sąskaitą puodams, to asmens vardu, kuris užsako ir nuperka man prekę. Vadinasi garantiniai popieriai yra visiškai svetimo žmogaus vardu. Mano paprastu mąstymu, tas žmogus po 5 ar 15 metų gali su manimi net nekalbėti, ir išvis pasiųsti mane toli pasivaikščioti, ir aš nieko jam nepadarysiu. 
2 variantas. Eiti į sistemą, susimokėti registracijos mokestį, gauti nuolaidas ir pirkti savo vardu. O aš to daryti visiškai nenoriu, man tiesiog įdomūs puodai, kuriuos aš tiesiog įsigyčiau nuėjusi į parduotuvę.
Jei kažką negerai supratau-prašom patikslinkit mano klaidinančią informaciją.  4u.gif

Nusipirk licenzija metams, saskaita bus tavo vardu tai ir bus garantas. Ir nesvarbu,kad licenzijos netesi ax.gif Amway suteikia garantijaproduktui, o ne licenzijai.
Atsakyti
QUOTE(Rasiliukas @ 2009 03 27, 11:27)
Nusipirk licenzija metams, saskaita bus tavo vardu tai ir bus garantas. Ir nesvarbu,kad licenzijos netesi  ax.gif Amway suteikia garantijaproduktui, o ne licenzijai.

Bėda ta, kad aš visai nenoriu pirkti jokių licenzijų. Tai mano minėtas 2 variantas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2009 03 27, 12:28)
Bėda ta, kad aš visai nenoriu pirkti jokių licenzijų. Tai mano minėtas 2 variantas.  4u.gif

bet tai jums naudingiau visais atzvilgiais.
Atsakyti