Įkraunama...
Įkraunama...

Apie Amway

QUOTE(Baronka @ 2009 03 29, 15:16)
Nu as nesuprantu g.gif kaip gali pakeist? juk cia ne koks gamyklinis defektas, o mamos zioplumas... jei man vaikai su nenuplaunamais markeriais apipaisys irgi pakeistu? g.gif as manau, turetu pakeist, kai neatitinka kokybes (pvz sie puodai tinkami indukcinems viryklems, o tarkim, uzdedi ir netinka) arba rankeneles kokios nuluzta, nors neturetu nuluzti. 4u.gif

as manyciau taip pat - tokiu atveju bet kokia nesamone padarai ir daiktus keiti - bankrotas pardavejui arba gamintojui...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo samba_lt: 29 kovo 2009 - 15:29
QUOTE(Baronka @ 2009 03 29, 15:16)
Nu as nesuprantu g.gif kaip gali pakeist? juk cia ne koks gamyklinis defektas, o mamos zioplumas... jei man vaikai su nenuplaunamais markeriais apipaisys irgi pakeistu? g.gif as manau, turetu pakeist, kai neatitinka kokybes (pvz sie puodai tinkami indukcinems viryklems, o tarkim, uzdedi ir netinka) arba rankeneles kokios nuluzta, nors neturetu nuluzti. 4u.gif

na si karta pakeite, pasiseke moteriskei. Bet tikrai buvo daug abejoniu, kadangi kaip kiekvienas suprantame, cia jau tos mamytes asmeninis neapsiziurejimas buvo. Kito atvejo, kad zmogui kazkoks brokas butu pasitaikes puodo asmeniskai as nesu girdejusi. Tam ir yra 90 dienu duodama, kad isrysketu jei kas ne taip. Bet kaip jau sakiau, as asmeniskai to nesu girdejusi. 4u.gif
Atsakyti
Sakykit, o kaip parfumerija Amway? ar būna mėginukų kokių? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aaukse @ 2009 03 29, 18:01)
Sakykit, o kaip parfumerija Amway? ar būna mėginukų kokių? ax.gif

buna smile.gif kas konkreciai domina?
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2009 03 29, 17:06)
buna  smile.gif kas konkreciai domina?

oppurtune ir quixotic. jie švelnūs ir gaivūs turėtų būti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aaukse @ 2009 03 29, 19:11)
oppurtune ir quixotic.  jie švelnūs ir gaivūs turėtų būti?  4u.gif

Cia skonio reikalas, kiekvienam savo... Man, pvz. ANTICIPATE thumbup.gif
Atsakyti
o kaip tapt konsultantu ???? gal galit kas parasyt i AZ aciu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Smėlio kopos @ 2009 03 29, 20:54)
o kaip tapt konsultantu ???? gal galit kas parasyt i AZ aciu ax.gif

4u.gif
Atsakyti
gal kas galit įmesti i až info kaip užsirasyti i amway konsultantus? kokios sąlygos na visas visas smulkmenas?koks pradinis įnašas, už kiek turi būti pirmas užsakymas, kaip daromi užsakymai, kaip pristatomi ir kur...dar kiek laiko galima neužsakinėti...kiek proc gauni nuo prekės, ar yra kokie katalogai? ir t.t. esu Klaipėdietė, norėčiau gauti iš kart daug informacijos, kad nereiktų tempti po biški.
Atsakyti
QUOTE(Ugn*Ine @ 2009 03 30, 00:32)
gal kas galit įmesti i až info kaip užsirasyti i amway konsultantus? kokios sąlygos na visas visas smulkmenas?koks pradinis įnašas, už kiek turi būti pirmas užsakymas, kaip daromi užsakymai, kaip pristatomi ir kur...dar kiek laiko galima neužsakinėti...kiek proc gauni nuo prekės, ar yra kokie katalogai? ir t.t. esu Klaipėdietė, norėčiau gauti iš kart daug informacijos, kad nereiktų tempti po biški.

parasiau i AZ.
Atsakyti
QUOTE(kristele10 @ 2009 03 29, 18:15)
Cia skonio reikalas, kiekvienam savo... Man, pvz. ANTICIPATE  thumbup.gif

Labukas mirksiukas.gif

Man ir sitie kvepaliukai thumbup.gif wub.gif Drauge uzrode. Nors vyras padovanojo Versaci, bet man sitie labiau patinka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugn*Ine @ 2009 03 30, 00:32)

ačiū nebereikia, kai už bombardavot žinutėmis....nebenoriu ir būkit geros nebesiūlykit schmoll.gif
Atsakyti