neryte, matau uzsidejai savo nicka... tik patariu geriau det kur nors per viduri, nes pakrasti labai lengva tiesiog su paintu nutrint
labas vakaras
Žuvytė su padažiuku pagal Oliverį
originale žuvį aišku reiktų kepti ant grotelių, bet kai greit tas negresia, tai aš kepiau heko filė, paprieskonuota, pavoliota miltuose ir sezamo seklose, tai šita dalis aiški
Padažas: nedidelis gabaliukas šviežio agurko, pjaustytas smulkiai, jį pašlaksčiau pusės citrinos sultimis, druska, pipiriukai, ir pusė smulkinto čili pipiro, šaukštas alyvuogių aliejaus ir porą šaukštų natūralaus jogurto
man labai patiko, gaivus, vasariškas padažas, o citrinos sulčių skonis juk labai derinasi prie žuvies

Mano vadinami teterliokai
cepelinukai be įdaro
visos mokam, visos žinom, tik aš laaabai retai juos gaminu, nes tingiu terliotis
proporcijas kažkada esu skaičius SM, vienai virtai bulvei trijų žalių bulvių tarkiai, dar dedu bulvių krakmolo ir kartais kiaušinį, aišku, druska, pipirai. Padažiukui spirgučiai su grietine
Žuvytė su padažiuku pagal Oliverį
originale žuvį aišku reiktų kepti ant grotelių, bet kai greit tas negresia, tai aš kepiau heko filė, paprieskonuota, pavoliota miltuose ir sezamo seklose, tai šita dalis aiški
Padažas: nedidelis gabaliukas šviežio agurko, pjaustytas smulkiai, jį pašlaksčiau pusės citrinos sultimis, druska, pipiriukai, ir pusė smulkinto čili pipiro, šaukštas alyvuogių aliejaus ir porą šaukštų natūralaus jogurto

Mano vadinami teterliokai
visos mokam, visos žinom, tik aš laaabai retai juos gaminu, nes tingiu terliotis
QUOTE(Masiania* @ 2009 02 11, 21:01)
čia pavadinčiau "nebuvo interneto"
ačiū
QUOTE(JoanaS @ 2009 02 11, 21:54)
JoanaS, super
QUOTE(justina_r @ 2009 02 11, 22:01)
aš dar turiu žuvytės, nereik monitoriaus kenkti
QUOTE(JoanaS @ 2009 02 11, 19:54)
labas vakaras
Žuvytė su padažiuku pagal Oliverį
originale žuvį aišku reiktų kepti ant grotelių, bet kai greit tas negresia, tai aš kepiau heko filė, paprieskonuota, pavoliota miltuose ir sezamo seklose, tai šita dalis aiški
Padažas: nedidelis gabaliukas šviežio agurko, pjaustytas smulkiai, jį pašlaksčiau pusės citrinos sultimis, druska, pipiriukai, ir pusė smulkinto čili pipiro, šaukštas alyvuogių aliejaus ir porą šaukštų natūralaus jogurto
man labai patiko, gaivus, vasariškas padažas, o citrinos sulčių skonis juk labai derinasi prie žuvies

Mano vadinami teterliokai
cepelinukai be įdaro
visos mokam, visos žinom, tik aš laaabai retai juos gaminu, nes tingiu terliotis
proporcijas kažkada esu skaičius SM, vienai virtai bulvei trijų žalių bulvių tarkiai, dar dedu bulvių krakmolo ir kartais kiaušinį, aišku, druska, pipirai. Padažiukui spirgučiai su grietine

Žuvytė su padažiuku pagal Oliverį
originale žuvį aišku reiktų kepti ant grotelių, bet kai greit tas negresia, tai aš kepiau heko filė, paprieskonuota, pavoliota miltuose ir sezamo seklose, tai šita dalis aiški
Padažas: nedidelis gabaliukas šviežio agurko, pjaustytas smulkiai, jį pašlaksčiau pusės citrinos sultimis, druska, pipiriukai, ir pusė smulkinto čili pipiro, šaukštas alyvuogių aliejaus ir porą šaukštų natūralaus jogurto

Mano vadinami teterliokai
visos mokam, visos žinom, tik aš laaabai retai juos gaminu, nes tingiu terliotis

kaip mat sugrizau i vaikyste,mano mamyte virdavo tokius kleckiukus,o mes anus durniukais vadindavom
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 02 11, 22:12)
kaip mat sugrizau i vaikyste,mano mamyte virdavo tokius kleckiukus,o mes anus durniukais vadindavom
,kaip skanu budavo 
Jolka, gausi velnių už citavimą su foto
įvairiai visi vadina, pas mus prigijo teterliokai, durniukų pavadinimą ir girdėjau, bet koks skirtumas, kai skonis
pas mus durniukai vadinami
norejau paklausti koks priedas daro juos tokius sviesuolius, nes kiek pamenu vaikystej dazniausiai durniukai budavo pilki tamsus
QUOTE(ssiimmaa @ 2009 02 11, 22:20)
pas mus durniukai vadinami
norejau paklausti koks priedas daro juos tokius sviesuolius, nes kiek pamenu vaikystej dazniausiai durniukai budavo pilki tamsus 
čia manęs klausėt
tai zodziu paslaptis tame kad tiesiai i puoda
aciu
ale man skanus ir tie papilkeje
QUOTE(ssiimmaa @ 2009 02 11, 23:16)
tai zodziu paslaptis tame kad tiesiai i puoda
aciu
ale man skanus ir tie papilkeje 
tiesą sakant aš geresnę paslaptį žinau











