QUOTE(Elena @ 2009 02 19, 10:12)
mmmmm, skaniai čia labai viskas atrodo
Merginos kur galėčiau rasti krokodilo receptą? To kur iš tešlos daromas o viduje daržovės?
Merginos kur galėčiau rasti krokodilo receptą? To kur iš tešlos daromas o viduje daržovės?
QUOTE(tatedo @ 2009 02 19, 14:22)
mmmmm, skaniai čia labai viskas atrodo
Merginos kur galėčiau rasti krokodilo receptą? To kur iš tešlos daromas o viduje daržovės?
Merginos kur galėčiau rasti krokodilo receptą? To kur iš tešlos daromas o viduje daržovės?
Štai čia rusų kalba:
Krokodilas
QUOTE(tatedo @ 2009 02 19, 14:22)
mmmmm, skaniai čia labai viskas atrodo
Merginos kur galėčiau rasti krokodilo receptą? To kur iš tešlos daromas o viduje daržovės?
Merginos kur galėčiau rasti krokodilo receptą? To kur iš tešlos daromas o viduje daržovės?
as turiu tokia nuoroda http://www.eva.ru/al...age/49553/1.htm
bet siaip tai tesla pgl sita recepta dariau. kazkaip nepaveda manes tas receptas kolkas
tai mano keletas gamybos darbu
Pat papraščiausias mano savaitgalio patiekalas yra mielinės tešlos pakelis, faršo (apie puse kg.)
Į farša dedu pora šaukštu grietinės, per smulkę tarką sutarkavusi morką, prieskoniai kartais dedu kiaušinį, bet ne visada. Na tada formuoju iš tešlos pyragėlius, dedu faršo ir kepu. Vėliau aptepu kiaušiniu su kmynais. kaip greitai ir skanu

Papildyta:
kodel neina ikelti nuotraukyciu
Pat papraščiausias mano savaitgalio patiekalas yra mielinės tešlos pakelis, faršo (apie puse kg.)
Į farša dedu pora šaukštu grietinės, per smulkę tarką sutarkavusi morką, prieskoniai kartais dedu kiaušinį, bet ne visada. Na tada formuoju iš tešlos pyragėlius, dedu faršo ir kepu. Vėliau aptepu kiaušiniu su kmynais. kaip greitai ir skanu
Papildyta:
kodel neina ikelti nuotraukyciu
QUOTE(indria @ 2009 02 19, 13:24)
bandziau, visada dabar taip kepu, maziau vargo, tik reikia normaliai riebalu det, kad nesausai keptu ir ne virsu jungti kept, o vienai pusei apskrudus apverst 
Aciu,bet as kaip tik ir noiu sutaupyti tu riebalu,na bandysiu minimaliai ju deti
QUOTE(Nerytė @ 2009 02 19, 12:55)
ziuriu ir nesuprantu, kodel Neryte nerytei atsako, o pasirodo skiriasi e ir ė ir tai visai kiti zmones
QUOTE(Adilaila @ 2009 02 19, 15:11)
ziuriu ir nesuprantu, kodel Neryte nerytei atsako, o pasirodo skiriasi e ir ė ir tai visai kiti zmones 
QUOTE(Nerytė @ 2009 02 19, 15:34)
gerai, kad nors avataro daznai nekeiti, tai pagal tai as tik atseku
QUOTE(čikuraku @ 2009 02 19, 15:43)
acha, avataru as nemegeja keisti, labai retai i galva sauna
Siandien gaminausi vistiena kinietiskai, pagal si recepta kuri radau SM
Jums reikės:
vištienos file;
vištienos prieskonių;
2 valg. šaukštai miltų;
2 valg. šaukštai krakmolo;
Padažui:
3 šaukštai išspaustų citrinų sulčių ;
2 šaukštai medaus;
2 šaukštai sojos padažo;
2 šaukštai aliejaus;
8 skiltelės smulkiai supjaustyto česnako.
Vištiena supjaustyti kubeliais, apibarstyti prieskoniais.Į maišelį suberti miltus ir krakmolą, sumaišyti.Tada į miltus ir krakmolą sudėti vištieną ir gerai supurtyti, kad mėsa tolygiai apsivoliotų.Keptuvėje įkaitinti nedidelį kiekį aliejaus,sudėti mėsą ir kepti.
Padažo ingridientus gerai sumaišyti(medų truputį pakaitinu,kad lengviau maišytųsi),supilti ant iškeptos vištienos ir dar kelias minutes pakaitinti
Jums reikės:
vištienos file;
vištienos prieskonių;
2 valg. šaukštai miltų;
2 valg. šaukštai krakmolo;
Padažui:
3 šaukštai išspaustų citrinų sulčių ;
2 šaukštai medaus;
2 šaukštai sojos padažo;
2 šaukštai aliejaus;
8 skiltelės smulkiai supjaustyto česnako.
Vištiena supjaustyti kubeliais, apibarstyti prieskoniais.Į maišelį suberti miltus ir krakmolą, sumaišyti.Tada į miltus ir krakmolą sudėti vištieną ir gerai supurtyti, kad mėsa tolygiai apsivoliotų.Keptuvėje įkaitinti nedidelį kiekį aliejaus,sudėti mėsą ir kepti.
Padažo ingridientus gerai sumaišyti(medų truputį pakaitinu,kad lengviau maišytųsi),supilti ant iškeptos vištienos ir dar kelias minutes pakaitinti
Maciau anksciau jau buvo ideta saldziarugste vistiena, bet as darau siek tiek kitaip, tai idesiu ir savo recepteli
vistiena supjaustom gabaleliais (pjaustau kubeliais arba juostelem), priprieskoniuoju - karis, druska, pipirai, siek tiek paprikos milteliu, palieku kokiam pusvalandziui, po to imusu kiausinio baltyma viska gerai ismaisau ir i maiseli idejus krakmolo sudedu vistiena ir gerai ispurtau, vistiena kepu ikaitintame aliejuje ant dideles uzgnies vartant, kad graziai apskrustu.
padaza darau taip: pakepinu morkas (kartais pjaustau siaudeliais, kartais griezineliais), po to sudedu svogunus, paprika, cesnaka, maziuka cili pipiriuka ir kons. ananasus, ipilam siek tiek ananasu skyscio, pilam pomidoru padaza, kelis saukstus medaus, puse citrinos sulciu, sojos padazo ir viska patroskinam kol suminkstes, po to sudedam kepinta vistiena ir dar kelias min. pakaitinam. isverdam ryzius su kurkuma ir skanaus!

Siandienos pietus:
Sriuba

issiverdam sultini is vistu sparneliu, poro, saliero gumbo ir petrazoles saknies, isvirus, viska isimam ir sudedam i sultini pakepintas morkas su svogunu, bulvers kubeliais pjaustytas, paprika, puse cili pipiriuko, saliero stiebus, viska pavirti kokias 10 min. po to sudeti sublenderiuota dideli pomidora su petrazoles, krapais ir bazilija, ipilti pomidoru padazo su cesnakais (jei bus tik pomirodsu padazas tai cesnaka sublenderiuoti su pomirodu), iberiam druskos, pipiru ir skanaus

antras patiekalas sparneliai su balta misraine
sparnelius apibarsciau druskos, paprikos milteliu ir kario prieskoniais ir pakepinau ant keptuves
i balta misraine (bulves, morkos, kiausinis, marinuoti agurkai, kons. zirneliai, druska, pipirai) idejau saliero stiebo, tai dave toki gaivuma ir majoneza maisiau su jogurtu
vistiena supjaustom gabaleliais (pjaustau kubeliais arba juostelem), priprieskoniuoju - karis, druska, pipirai, siek tiek paprikos milteliu, palieku kokiam pusvalandziui, po to imusu kiausinio baltyma viska gerai ismaisau ir i maiseli idejus krakmolo sudedu vistiena ir gerai ispurtau, vistiena kepu ikaitintame aliejuje ant dideles uzgnies vartant, kad graziai apskrustu.
padaza darau taip: pakepinu morkas (kartais pjaustau siaudeliais, kartais griezineliais), po to sudedu svogunus, paprika, cesnaka, maziuka cili pipiriuka ir kons. ananasus, ipilam siek tiek ananasu skyscio, pilam pomidoru padaza, kelis saukstus medaus, puse citrinos sulciu, sojos padazo ir viska patroskinam kol suminkstes, po to sudedam kepinta vistiena ir dar kelias min. pakaitinam. isverdam ryzius su kurkuma ir skanaus!

Siandienos pietus:
Sriuba

issiverdam sultini is vistu sparneliu, poro, saliero gumbo ir petrazoles saknies, isvirus, viska isimam ir sudedam i sultini pakepintas morkas su svogunu, bulvers kubeliais pjaustytas, paprika, puse cili pipiriuko, saliero stiebus, viska pavirti kokias 10 min. po to sudeti sublenderiuota dideli pomidora su petrazoles, krapais ir bazilija, ipilti pomidoru padazo su cesnakais (jei bus tik pomirodsu padazas tai cesnaka sublenderiuoti su pomirodu), iberiam druskos, pipiru ir skanaus

antras patiekalas sparneliai su balta misraine
sparnelius apibarsciau druskos, paprikos milteliu ir kario prieskoniais ir pakepinau ant keptuves
i balta misraine (bulves, morkos, kiausinis, marinuoti agurkai, kons. zirneliai, druska, pipirai) idejau saliero stiebo, tai dave toki gaivuma ir majoneza maisiau su jogurtu







