QUOTE(rutuliukė @ 2011 11 02, 16:50)
Taip, kaina 400 Lt į mėnesį, ir nesvarbu ar eina vaikas visa mėn. ar serga - kaina tokia. Kaip žinau nėra jau ten daug vaiku, bet reklama buvo tik per Roventa berods, ir tai buvo kažkur birželio-liepos mėn., nes nuo tada ir dirba. Grupės maišytos - yra ir vienerių metuku ir šešiamečiai vienoje grupėje

Tai tiek žinių. O aš noriu paklausti kitu darželių mamyčių - ar mažiukus veda į lauką? mūsų Delfyniukus - nea

per 2 mėnesius tik pora kartu buvau paėmusi maže vakare iš lauko

girdėjau lygtai Eglutėje taip pat neveda. Bet dabar tokie laikai - darželiams suteiktos visos teisės patiems tvarkytis savo vidinius reikalus, kas ką nori - ta ir daro.......
QUOTE(giedrehp @ 2011 11 11, 20:07)
Maniske i Pasaka eina,tai kiekviena diena ,jei tik nelyja,ir dar po vakarienes.Nes pati aukletoja sako,kad dabar greit temsta,tai nors pusvalandi dar lauke palaksto.
O kada vakarienę valgo Jūsų vaikas ? Nes dabar jau tamsu labai anksti, o vakarienė manau apie 16.30 turėtų būti .... Įdomu kaip jie spėja po tos vakarienės dar išeiti...
Pasakoje (kalbėjau su mama vedančią 2 metukų mergytę) rengia vaikus 4 žmonės... Po tris aprengia ir veda i lauką iš karto kad nesušiltų.
Delfine tik du žmonės vaikų aprengimui. Bent aš tai tikrai nenoriu, kad mano mažiukę dabar vestų. Jei ji bus pirmoji aprengtoji ir lauks kol aprengs 15-tą, tai į lauką išeis sukaitusi.
O ir apskritai keistos mamyčių iš Delfino kalbos, bent jau mūsų Kačiukų grupėje per susirinkimą kalbėjome apie vedimą į lauką, ar norime, kad vestų, ar nenorime. Pasakojo auklėtoja, kaip jie verkė išėję ir nenorėjo grįžti atgal, kad nemoka gražiai eiti po du, kad vaikšto užtat koridoriais aplinkui dabar kad išmoktų tvarkos ir buvo prieita išvados, kad esant tokiai situacijai kai yra 15 vaikų ir tik du žmonės ir kol vaikiukai nemoka daug ko patys - nebus vedami į lauką. Manau reikėjo tada sakyti, kad nesutinkate, nepatinka, o ne post factum kalbėti ir už akių. Juk sutarėm su auklėtojom, kad sakysime tiesiogiai kas nepatinka, o ne taip....