Įkraunama...
Įkraunama...

Mažeikių darželiai

QUOTE(aister @ 2013 01 30, 17:37)
Manes irgi nedziugina grupese atsirandantys kompiuteriai ir televizoriai.
Bitutes psl. skaiciau, kad uz pernai skirtus 2% nupirkti kompiuteriai. Pries skiriant zadejo remontuoti grupe, vietoj to perkele i kita nesuremontuota, kurioj ziema silumos 16-18laipsniu. Tai gal kompiuteriai ir tv turetu but paskutinej vietoj.


As irg del to reikalo nusiminiau, pazadejo suremontuot grupe, surinkaut uos 2 procentus ne tik is musu seimos, bet ir is kitu zmoniu, o siemet perkele i kita grupe, kasmet vis kita grupe, kazkaip keistai, kad nera to pastovumo ir kad taip klaidina, tai siemet nesinori tu 2 proc. net duoti, nes nezinia kam i kisene nuplauks verysad.gif o siaip ten viskas gerai, bet nesinori, kad klaidintu piniginiuose reikaluose schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(lawitux @ 2013 02 06, 21:59)
tai kuriam? unsure.gif

namuciuos po smilga, vis klausiu ko neina i lauka, sako kitu teveliu prasymu..
Atsakyti
QUOTE(Inga83 @ 2013 02 07, 15:57)
As irg del to reikalo nusiminiau, pazadejo suremontuot grupe, surinkaut uos 2 procentus ne tik is musu seimos, bet ir is kitu zmoniu, o siemet perkele i kita grupe, kasmet vis kita grupe, kazkaip keistai, kad nera to pastovumo ir kad taip klaidina, tai siemet nesinori tu 2 proc. net duoti, nes nezinia kam i kisene nuplauks verysad.gif  o siaip ten viskas gerai, bet nesinori, kad klaidintu piniginiuose reikaluose schmoll.gif

Ir kitais metais tikriausiai kels. Jau bus 4 metai, bet dar nebuvo taip, kad butumem vienoj grupej, kiekvienais metais i kita. Bet noriu, kad kitamet keltu,nes ta dabartine man nepatinka:)
Del tu 2proc.-skyrem ir siemet,ir vel ne tik savo,ai tegul buna,gal isteses tuos pazadus nors paskutiniais metais,beto juk ir mazasis i ta pati darzeli eina(ten irgi visokiu nesamoniu,kitais klausimais),bet jau tik skyriau vieniems metams,o ne taip kaip pavyzdy buvo parodyta keturiems metams.
Papildyta:
Ai dar del TV, musu grupei Direktore pasiule susimesti teveliams ir nusipirkti:) man aukletoja taip sake,kai as pasakiau, kad nelabai noreciau,kad vaikai darzeli vietoj zaidimu filmukus ziuretu.
Atsakyti
mano sunus lanko darzeli "pasaka",einame i 4 valdorfo grupe,pas aukletojas Asta ir Stasele, esam viskuo patenkinti,nes vaikai yra uzimti,jokiu tv ir nenoreciau,kad darzelyje butu, i lauka veda.
Atsakyti
manskis per jokias grupes nevaiksto, kaip atejom 2011 i ta pacia taip ir sedim, kiek zinau ir kitos grupes nekeiciamos, jokiu tv neturi, filmuku neziuri, absurdas kazkoks su tuo tv isvis doh.gif
kiek zinau 2 proc. skyre spintelem , lentynelem , langam, esu labai patenkinta "Žilvičio" darželiu wub.gif
Apie "Eglutės" darželio mažiausiųjų grupę irgi patys geriausi atsiliepimai thumbup.gif auklėtojos, pačios pačiausios wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
musu darzely irgi yra tv ir kompas (buratine). man tai lb nepatinka, nematau reikalo tokiem daiktam darzely. bet atsirado tik siemet, ir jau paskutiniai metai kaip lankom darzeli, tai nekeliau bangu. tikiuosi kad ilgai neleidzia jiems i ekranus spoksot, nors esu macius ir kaip filmuka ziuri, ir kaip zaidzia zaidimus kompu. filmukus vaikas sake, atsinesa is namu kai kurie vaikai. na kad ne visi lavinamieji, tai tikrai, pvz "Masa i medved" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2013 03 19, 21:17)
ne visi lavinamieji, tai tikrai, pvz "Masa i medved" biggrin.gif

Man asmeniškai šitas filmukas kaip tik moko draugystės, pagalbos ir panašių dalykų, na žodžiu nėra blogiausias variantas.

Dukra lanko "Linelį", tai ten grupėj padarytas atskiras kambariukas su TV, vaikai kartą per savaitę ar dar rečiau pažiūri kokį filmuką, tai manau čia nieko baisaus. Vaikai patys nesineša jokių filmukų, čia manau tėveliai turėtų patys susiprasti, kad nėr ten ko tuos DVD temptis į darželį.
Atsakyti
na mano nuomone ten zbitku irgi ne ka maziau nei draugystes moko. aisku, kartais paziuret nieko tokio. bet as ne TV ziuret i darza vaika vedu. noreciau kad apskritai nebutu to daikto grupej, tv tik bukina vaiku fantazija ir neskatina kurybiskumo bei mastymo. cia mano nuomone, nenorit nesutikit, bet del savo vaiko as noreciau kad tv ugdymo istaigose nebutu. vienareiksmiskai.
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2013 03 20, 23:16)
na mano nuomone ten zbitku irgi ne ka maziau nei draugystes moko. aisku, kartais paziuret nieko tokio. bet as ne TV ziuret i darza vaika vedu. noreciau kad apskritai nebutu to daikto grupej, tv tik bukina vaiku fantazija ir neskatina kurybiskumo bei mastymo. cia mano nuomone, nenorit nesutikit, bet del savo vaiko as noreciau kad tv ugdymo istaigose nebutu. vienareiksmiskai.

thumbup.gif sutinku 100%
Atsakyti
Gal yra daugiau lankančių darželį "Eglutę" ? Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
eglute, man atrodo, labai saunus darzelis yra patapes,per keletas paskutiniu metu. nemazai darzeliu su buvus, tai jis toks nedidelis, mielas, jaukus, bet nemiegantis.
tikrai rekomenduociau, jei drauge kokia klaustu.
Atsakyti
QUOTE(sokeja1981 @ 2013 04 06, 15:14)
eglute, man atrodo, labai saunus darzelis  yra patapes,per keletas paskutiniu metu. nemazai darzeliu su buvus, tai jis toks nedidelis, mielas, jaukus, bet nemiegantis.
tikrai rekomenduociau, jei drauge kokia klaustu.

Tokį įspūdį ir aš susidariau iš Jų tinklapio, kad labai veiklus ir viduje labai susitvarkęs. Renkuosi šiuo metu tarp Eglutės ir Žilvičio.
Atsakyti