Įkraunama...
Įkraunama...

Votis

Turejom ir mes sita bjaurasti....dukra maza kai buvo, kildavo ant nugaros, krutines. As ju turejau visur ir ausy ir ant lytiniu lupu doh.gif doh.gif ir pazasti...pas vyra irgi ju buvo. Gyditoja pasake, kad jos yra uzkreciamos, ko as tikrai nezinojau...ir liepe gerti mieliu tabletes. Pasirodo meliu tabletes radeda veikti tik kai jas pageri kokius puse metu. Dabar neatsimenu kiekio po kiek mes jas gerem, bet lyg po 8 per diena ir isgijom. O tepdavom antibijotiku tepalu.
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 04 02, 19:21)
Tai vietinę nejautrą gydytojas PRIVALO daryti, o ne prašyt reikia  smile.gif Jei man nebūtų nuskausminę, tai nežinau kaip būtų pasibaigę...

Tai vat as pirmadieni nuejau pas tokia slykscia chirurge, su labai slykscia sesele - pagulde, kazkuo papurske ir jau artinas su zirklem. Neleidau prisiliest. Ir ATSISAKE suleist lidokaino. Kita diena nuejau pas kita chirurge tai nustebo kad man nenorejo suleisti nuskausminamuju. Tuomet suleido, graziai sutvarke, pavaiksciojau kasdien persitvarstyt...
Dar ta pirmoji chirurge apsauke mane kad einu del tokiu dalyku pas dermatologa...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evaldas5211: 02 balandžio 2010 - 22:07
QUOTE(evaldas5211 @ 2010 04 02, 23:05)
Tai vat as pirmadieni nuejau pas tokia slykscia chirurge, su labai slykscia sesele - pagulde, kazkuo papurske ir jau artinas su zirklem. Neleidau prisiliest. Ir ATSISAKE suleist lidokaino. Kita diena nuejau pas kita chirurge tai nustebo kad man nenorejo suleisti nuskausminamuju. Tuomet suleido, graziai sutvarke, pavaiksciojau kasdien persitvarstyt...
Dar ta pirmoji chirurge apsauke mane kad einu del tokiu dalyku pas dermatologa...

Žiauri patirtis, užuojauta doh.gif Aš tai kaip tik papuoliau pas NEREALŲ chirurgą, visą savaitę cackino mane su didžiausiu rūpesčiu ax.gif Irgi kone kasdien vaikščiojau savaitę į perrišimus.. bet jau vakar leido pačiai tvarkytis smile.gif
Atsakyti
Tai ir su manim graziai cackinos kai pas ta kita chirurge nuejau smile.gif
Atsakyti
Bet aš tai vienareikšmiškai patariu kai iškyla votis iškart KREIPTIS Į GYDYTOJĄ o ne namų salygomis gydytis. schmoll.gif Nes spaudyti jų negalima, be to, įmanoma ir kraują užkrėsti, o tada jau pasekmes patys žinot.... verysad.gif
Atsakyti
Sveikos. Man po gimdymo votys jau buvo: trys iš eilės pažastyje (nes pati bandžiau pasirodžiusį vos jau pūlinuką pradurti - ir taip vėl atsinaujindavo ir kildavo votis). Tada ant dantenų pūlinys (valo jį stomatologė), buvo miežis, nosyje votis, o dabar, praėjus ~2sav. vėl nosyje, tik kitoje vietoje, žodžiu nosies viduje, čia priekyje, kur prasideda šnervė maždaug. Baisu. nebeturiu kur dėtis!!!! cray.gif beto - šventės, pas gydytoją pakliūsiu geriausiu atvėju tik antradienį. Aš maitinu kūdikį, todėl nieko negaliu , net vaistų nuo skausmo išgerti. Skauda tiesiog visą galvą. O štai po pirmosios voties ant nosies, ėjau pas gydytoją, tai padarė BKT ir cukrų, tai rado leukocitų, bet nedaug , padidėjimą. Siūlė man, kai nustosiu maitinti daryti tą variantą kai kraują iš venos paima ir į raumenis suleidžia... bet atseit geriau jeigu kartu su antibiotikais, ir žodžiu pasakė, kad geriau - kaip baigsiu maitinti. O jeigu aš dar ilgai ketinu maitinti??? Viskas, tegul man perpila tą kraują be antibų, ar ką nors daro, nes aš nebegaliu! verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IsaDora*: 04 balandžio 2010 - 18:51
QUOTE(IsaDora* @ 2010 04 04, 19:51)
Sveikos. Man po gimdymo votys jau buvo: trys iš eilės pažastyje (nes pati bandžiau pasirodžiusį vos jau pūlinuką pradurti - ir taip vėl atsinaujindavo ir kildavo votis). Tada ant dantenų pūlinys (valo jį stomatologė), buvo miežis, nosyje votis, o dabar, praėjus ~2sav. vėl nosyje, tik kitoje vietoje, žodžiu nosies viduje, čia priekyje, kur prasideda šnervė maždaug. Baisu. nebeturiu kur dėtis!!!!  cray.gif beto - šventės, pas gydytoją pakliūsiu geriausiu atvėju tik antradienį. Aš maitinu kūdikį, todėl nieko negaliu , net vaistų nuo skausmo išgerti. Skauda tiesiog visą galvą. O štai po pirmosios voties ant nosies, ėjau pas gydytoją, tai padarė BKT ir cukrų, tai rado leukocitų, bet nedaug , padidėjimą. Siūlė man, kai nustosiu maitinti daryti tą variantą kai kraują iš venos paima ir į raumenis suleidžia... bet atseit geriau jeigu kartu su antibiotikais, ir žodžiu pasakė, kad geriau - kaip baigsiu maitinti. O jeigu aš dar ilgai ketinu maitinti??? Viskas, tegul man perpila tą kraują be antibų, ar ką nors daro, nes aš nebegaliu!  verysad.gif

Uzuojauta... unsure.gif Tavo padeti supras tik tie kas patys sita "malonuma" patyre.. Velniai zino, kodel tos votys tokias geras vieteles megsta??? verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beprotiskai_fantastiska: 04 balandžio 2010 - 19:14
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 04 04, 19:14)
Uzuojauta...  unsure.gif Tavo padeti supras tik tie kas patys sita "malonuma" patyre.. Velniai zino, kodel tos votys tokias geras vieteles megsta??? verysad.gif

Neturiu žalio supratimo.... bet dabar viskas, tegul perpila man kraują, daro ką nori, nes jau mane užkniso.
Atsakyti
QUOTE(IsaDora* @ 2010 04 05, 11:49)
Neturiu žalio supratimo.... bet dabar viskas, tegul perpila man kraują, daro ką nori, nes jau mane užkniso.

Na šeip man kai buvo labai sunkus metas, darbą keičiau, bakalaurą baiginėjau, tai atsimenu miežiais neatsigyniau ir šeip visokių sveikatos problemų turėjau, nors gydytojai jokių kraujo pakitimų nerado... g.gif Taigi čia gali stresas savo daryti - esi jauna mamytė, maitini, tai gali turėti didelį poveikį organizmui.. Na bet čia mano pamąstymai, aš ne gydytoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 04 05, 17:58)
Na šeip man kai buvo labai sunkus metas, darbą keičiau, bakalaurą baiginėjau, tai atsimenu miežiais neatsigyniau ir šeip visokių sveikatos problemų turėjau, nors gydytojai jokių kraujo pakitimų nerado...  g.gif Taigi čia gali stresas savo daryti - esi jauna mamytė, maitini, tai gali turėti didelį poveikį organizmui.. Na bet čia mano pamąstymai, aš ne gydytoja  biggrin.gif

Žinok gali būti. tikrai daug stresuoju blush2.gif votis sprogo... ryt einu pas gydytoją, dėl to kraujo perpylimo. bet turiu truputį tempos g.gif
Atsakyti
QUOTE(IsaDora* @ 2010 04 05, 21:59)
Žinok gali būti. tikrai daug stresuoju  blush2.gif  votis sprogo... ryt einu pas gydytoją, dėl to kraujo perpylimo. bet turiu truputį tempos  g.gif

Na tikiuosi dėl tos tempos kad čia nieko rimto mirksiukas.gif
Atsakyti
o ką daryti, jei Abszess-salbe nepadeda? jau keturis kartus tepiau ir patvarsčiau. o ta votis kaip vyšnios dydžio ir neišsispaudžia.... toks jausmas,kad tas tepaliukas net nesiskverbia gilyn...
o dar votis nemalonioje vietoje..... doh.gif verysad.gif
Atsakyti