Kompresa laikyk visa para tiek, kiek reikes. Tik siulau stora marles sluoksni, ir net celofano gabaleli uzdeti ant virsaus, nes tepalas juodos splavos ir gana toks riebus, kad nesugadintum drabuziu.
As pati taip dariau, kai buvo votis iskilusi ant kojos. Taigi jei tau irgi tas pats, tai pades. Parasyk, kaip seksis..
Oi, neparasiau - tepalas tikrai gana slyksciai smirdi...

O jeigu tai votis, tai jinai kažkaip išeis su to tepalu pagalba? Nes atsimenu pas mano sesė buvo ta bjaurybė atsiradusi, tai ji labai stipriai kankinosi.
QUOTE(mile @ 2005 09 30, 08:47)
O jeigu tai votis, tai jinai kažkaip išeis su to tepalu pagalba? Nes atsimenu pas mano sesė buvo ta bjaurybė atsiradusi, tai ji labai stipriai kankinosi.
Jei yra puliu, turi iseiti.
Gal jau ir pabandei?
Dar nebandžiau su tuo tepaliuku tepti. Galvoju po vestuvių užsiimti savo sveikata

Sveikinu su artejancia svente!

Ačiū

Kaip įdomu. Tai tau votis po to ir išbėgo? Turiu galvoje, kad pūliai išbėgo? O kaip šaknis išeina?
QUOTE(mile @ 2005 10 05, 12:32)
Kaip įdomu. Tai tau votis po to ir išbėgo? Turiu galvoje, kad pūliai išbėgo? O kaip šaknis išeina?
Dalis voties pati kažkur dingo, gal tepalas išnaikino bakterijas

Kaip begydytum, beveik visada truputėlis pūlinių lieka, tad reikia tepti tą vietą dar apie savaitę.
nusipirkit fucidin tepala jis tikrai gerai pūlinius ištraukia tai man patarė gydytojas ligoninėje

O geriausiai butu nueiti pas koki energetika (gera) ir apsivalyti. Dings visos votys