Įkraunama...
Įkraunama...

Votis

Kompresa laikyk visa para tiek, kiek reikes. Tik siulau stora marles sluoksni, ir net celofano gabaleli uzdeti ant virsaus, nes tepalas juodos splavos ir gana toks riebus, kad nesugadintum drabuziu.
As pati taip dariau, kai buvo votis iskilusi ant kojos. Taigi jei tau irgi tas pats, tai pades. Parasyk, kaip seksis..
Atsakyti
Oi, neparasiau - tepalas tikrai gana slyksciai smirdi... doh.gif
Atsakyti
O jeigu tai votis, tai jinai kažkaip išeis su to tepalu pagalba? Nes atsimenu pas mano sesė buvo ta bjaurybė atsiradusi, tai ji labai stipriai kankinosi.
Atsakyti
QUOTE(mile @ 2005 09 30, 08:47)
O jeigu tai votis, tai jinai kažkaip išeis su to tepalu pagalba? Nes atsimenu pas mano sesė buvo ta bjaurybė atsiradusi, tai ji labai stipriai kankinosi.

Jei yra puliu, turi iseiti.
Gal jau ir pabandei?
Atsakyti
Dar nebandžiau su tuo tepaliuku tepti. Galvoju po vestuvių užsiimti savo sveikata smile.gif
Atsakyti
Sveikinu su artejancia svente! 4u.gif
Atsakyti
Ačiū notworthy.gif
Atsakyti
Galima su votimi pakovoti ir be smarvės: aš valiau tą odos dalį su kosmetine priemone nuo spuogų "EvelineLaboratories S.O.S", po to tepiau tą vietą su tos pačios firmos "Lokaliniu geliu nuo spuogų", viską dariau 3 kartus per dieną. Pirkau Droge. Tepiau 2 dienas ir voties nėra thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ewita: 05 spalio 2005 - 12:28
Kaip įdomu. Tai tau votis po to ir išbėgo? Turiu galvoje, kad pūliai išbėgo? O kaip šaknis išeina?
Atsakyti
QUOTE(mile @ 2005 10 05, 12:32)
Kaip įdomu. Tai tau votis po to ir išbėgo? Turiu galvoje, kad pūliai išbėgo? O kaip šaknis išeina?

Dalis voties pati kažkur dingo, gal tepalas išnaikino bakterijas g.gif O likusią dalį aš išspaudžiau - po keletos tepimo dienų tai buvo visiškai neskausmingai. thumbup.gif
Kaip begydytum, beveik visada truputėlis pūlinių lieka, tad reikia tepti tą vietą dar apie savaitę.
Atsakyti
nusipirkit fucidin tepala jis tikrai gerai pūlinius ištraukia tai man patarė gydytojas ligoninėje cry.gif
Atsakyti
O geriausiai butu nueiti pas koki energetika (gera) ir apsivalyti. Dings visos votys ax.gif
Atsakyti