Įkraunama...
Įkraunama...

Votis

Mažute, jau buvo tokia temelė. Ten rasi ats į savo klausimą.
Gali dėti tarkuotą bulvę, svogūną.
Tik stenkis nedirginti tos vietos. Įsikišk kokia pagalvėlę į pažastį, kad mažiau trintųsi, nes gali išaugti dar viena.
Atsakyti
[quote=Buckiukas,2005 08 03, 22:58]
Reikia gert stipresnius B grupės vitaminus arba mielių tabletes, stiprinti imunitetą. 4u.gif Galima rinktis specialius papildus nuo spuogų - vaistinėj paklauskit, pasiūlys, ką turi, o jūs rinksitės, kas tinka pagal kainą...
[/quot

As antra menesi niescia esu. Ar isaugusi votis nekenkia vaikuciui?
Atsakyti
QUOTE(darbsti @ 2007 10 09, 13:01)
Mažute, jau buvo tokia temelė. Ten rasi ats į savo klausimą.
Gali dėti tarkuotą bulvę, svogūną.
Tik stenkis nedirginti tos vietos. Įsikišk kokia pagalvėlę į pažastį, kad mažiau trintųsi, nes gali išaugti dar viena.

Jau kalasi antra verysad.gif Tik niekur nerandu, kad butu parasyti, ar vaikeliui nekenkia ta mano votis. Nes jei kas su krauju negerai, tai kaip vaikutis??
Atsakyti
Tepk kokiu tepalu su antibiotiku,nors gali prireikti ir geriamų arba reiks pjauti verysad.gif
Jei negerės-eik pas chirurga.
Atsakyti
QUOTE(swarcas @ 2007 10 12, 19:38)
Tepk kokiu tepalu su antibiotiku,nors gali prireikti ir geriamų arba reiks pjauti verysad.gif
Jei negerės-eik pas chirurga.

cray.gif salia jau ir trecia kalasi... Uz savaites tebusiu Lietuvoje... Bijau, kad tik vaikeliui nebutu blogai
Atsakyti
QUOTE(Larissse @ 2007 10 15, 02:46)
cray.gif  salia jau ir trecia kalasi... Uz savaites tebusiu Lietuvoje... Bijau, kad tik vaikeliui nebutu blogai

Nebijok, nekenkia. Bet niekaip nesuprantu, kokio velnio lauki? Eik pas gydytojus. matai, kad situacija blogėja. Viena po kitos kyla todėl, akd viduj susiformavo pūlinys, pūliai ieško praėjimo, kelią vieną votį po kitos. Su buve neišsigydysi jau, nors ji labai gerai veikia. Reikia pjaut ir valyt pūlinio kišenes. nelauk, net ir užsienyje tokia būklė, ypač nėščiai moteriai turėtų būt traktuojama, kaip extrinė (skubi) pagalba, o ji visur nemokama.
Atsakyti
QUOTE(Saule100 @ 2007 10 15, 09:53)
Nebijok, nekenkia. Bet niekaip nesuprantu, kokio velnio lauki? Eik pas gydytojus. matai, kad situacija blogėja. Viena po kitos kyla todėl, akd viduj susiformavo pūlinys, pūliai ieško praėjimo, kelią vieną votį po kitos. Su buve neišsigydysi jau, nors ji labai gerai veikia. Reikia pjaut ir valyt pūlinio kišenes. nelauk, net ir užsienyje tokia būklė, ypač nėščiai moteriai turėtų būt traktuojama, kaip extrinė (skubi) pagalba, o ji visur nemokama.

Kad reikia chirurgo jau cia - zinau. Vaikysteje turejau tokiu pat problemu. Beda, kad cia atsilike gydytojai. Kas yra buve airijoje pas gydytojus, yra jau patyre. Kai buvau cia del niestumo, mane nusiunte pas seimos gydytoja, o pas ginekologa, pasake, kad siuncia tik 5 menesyje!!!! blink.gif Musu miestelyje net ligonines nera! Tik poliklinika. Tai sedziu va jau dvi savaites sirgdama ir laukiu, kad kuo greiciau i lietuva grizti, tvarkytis visko. Noriu bent zinoti, ar vaikelio sirdele plaka verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Larissse @ 2007 10 17, 17:47)
Kad reikia chirurgo jau cia - zinau. Vaikysteje turejau tokiu pat problemu. Beda, kad cia atsilike gydytojai. Kas yra buve airijoje pas gydytojus, yra jau patyre. Kai buvau cia del niestumo, mane nusiunte pas seimos gydytoja, o pas ginekologa, pasake, kad siuncia tik 5 menesyje!!!!  blink.gif  Musu miestelyje net ligonines nera! Tik poliklinika. Tai sedziu va jau dvi savaites sirgdama ir laukiu, kad kuo greiciau i lietuva grizti, tvarkytis visko. Noriu bent zinoti, ar vaikelio sirdele plaka  verysad.gif

Mano dukrai po vejaraupiu pradejo kilti votys, viena po kitos, nepadejo niekas kol nepradejom gerti mieliu tableciu, po ju dingo visos votys, siuliciau pabandyti, jos tikrai nepakenks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(9daivule @ 2007 10 26, 22:53)
Mano dukrai po vejaraupiu pradejo kilti votys, viena po kitos, nepadejo niekas kol nepradejom gerti mieliu tableciu, po ju dingo visos votys, siuliciau pabandyti, jos tikrai nepakenks 4u.gif

smile.gif jau viskas praejo... thumbup.gif super. Atsigavau, visgi Lietuvos maistas ir darzoves daro savo!! Asiku ir chirurgas rolleyes.gif
Atsakyti
aš puse metų kankinausi su tom votim vis augo ir augo ispjove gal kokias penkias,o kiek ju dar buvo priauge net neskaiciavau tik kitas jau issigydziau su zuikio taukais,tai nereikejo pjauti.
Fu ziiaurus dalykas nenoriu net prisiminti, skausmelis tai geras budavo ir paskui tu drenu kaisiojimas blink.gif
Atsakyti
labai,prasau 4u.gif ,parasykit kur man gauti tu,ZUIKIO tauu?plys. ax.gif
Papildyta:
ZUIKIO.TAUKU,SORI 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
Zinok sunku kažką ir pasakyti, mano tėtis tai pažinojo medžiotoją ir jis suveikė be vargo tų taukų.
Tai tu gal internete pasieškok kokios medžiotojų draugijos,pasiskambink ir paprašyk daug tikrai nekainuos,o gal ir už dyką duos biggrin.gif
Atsakyti