Mes fotkinomes pries 1,5 metu, kai pirma kart laukiausi, vaziavom is Vilniaus specialiai i Kauna

, pas Cekanaviciu, tuo metu mokejau 130Lt uz 40 nuotrauku diske, spalvotu, nespalvotu, atsiunte pastu nemokamai. Dabar kai vel "laikas" fotkintis

, suderinom, kad fotografuosimes gamtoje, kaip supratau - jis nesciuju dar niekad nefotografavo gamtoj, tai sudominau savo pasiulymu, labai laukiu
Del viesinimo, tai kai pirma karta fotkinausi, pasirasinejau sutarti, grieztai akcentavom, kad niekur neviesintu, nebent dar karta paklauses (jei i kokia paroda noretu vezti nuotraukas ar pan.), dabar visa tai atrodo juokinga, su mielu noru patalpinciau savo nuotraukas jo tinklapy ar dar kur nors

Tuo metu taip pat nenorejau labai apsinuoginti, nes ir nedrasu, ir mintys, kad nescia gi esu, nereikia savo "intymumo" demonstruot, taciau, kai nuvykom pas ji, jis labai normaliai leido suprast, kad kaip norim taip ir bus, keiciantis medziagas ("paklodes") iseidavo is kambario, prasydavo pakviest kai busim pasirenge, i gala, pati emiau atsidenginet tai ten tai sen

pasijutau tikra grazia nestuke...

Labai patiko, uztrukom valanda, sukuosenu jokiu nebuvo, fotkino ir palaidais ir suristais plaukais, makiaza pati dariaus, nerysku, is anksto buvau ispeta nesidaryt ryskaus, kad nuotraukose butu pabreziama tai, kas svarbiausia-pilvukas, o ne akys, lupos, sheveliura ir pan. Jokiu rubu nesiveziau, tik vyrui specialiai pirkom tamsia maike, nes tokios neturejom (kad ne jis nuotraukose butu akcentas). O tos "paklodes" is pradziu pasirode baisokos, "nudroztos" kaip sakoma

bet rezultate viso to nesimate, seseliai, vilnijancios bangos, nu labai graziai gavos. Nufotkino gale abu ir su drabuziais, galvojau, kad ta nuotrauka visiems bent parodyt galesiu, o gavosi viskas atvirksciai, graziausia sau esu ir visiems rodau tas, kuriose "nuogiausia"!!!
Pilnai suprantu sakancias, kad visos jo foto atrodo vienodos, bet tai tik is pirmo zvilgsnio, kai ziuriu i savo foto - kaifuoju, ir man jos graziausios is visu, manau, kad taip atrodytu kiekvienai nestukei ju foto.
Kazkaip kiek perziurejau linkus sitoj temoj, vistiek man Cekanaviciaus foto ir dar She labiausiai atskleidzia ta nuotaika nestumo metu, laukima, susirupinima, dziaugsma, ramybe, ypatinga zvilgsni, dar patiko www.gustulis.lt, na o kitose nuotraukose, mano manymu, per daug drabuziu, ryskiu drabuziu, spalvu ir daiktu, visa tai uzgozia pacia esme, veida, zvilgsni, pilvuka, zmoniu santyki(vyro- moters-vaiko), nu man kazkaip tokios nuotraukos labiau panasios i savo paciu darytas, nors ir graziai atrodo, bet sielos jose nera

, ypac tos, kur ryskus drabuziai, pvz raudoni, uj uj, visai nepatiko, arba tos, kuriose fonas ryskus. "Fotodinos" labai grazios vaikiuku nuotraukos

, su "siela"
Laukiu nesulaukiu fotosesijos..