Neryte,
Pas Čekanavičių už naują padidintą kainą lygtai gauni daugiau privalumų, t.y. didesnė kokybė (foto gali spausdinti ne tik A4 formato, bet ir A2), gal daugiau foto ir pan. Tiklsiai nenorėjau klausinėti, nes man nelabai aktualu buvo, o be to jis kai užsiveda kalbėt, tai nėra galo ...

Nikotina,
Aš fotografavausi lygiai 8 mėnesių, tačiau manau, kad tai labai individualu. Juk ir mūsų pilvukai auga labai nevienodai, pas vienas greičiau, pas kitas - vėliau. Aš tau patarčiau pasiauginti pilvuką, nes kuo jis didesnis, tuo gražiau (bent jau man) . Bet ir neperlaukti, nes ką gali žinoti: gal ištinsi į pabaigą, arba priaugsi daug svorio, arba anksčiau pagimdysi ir pan. Be to, tarkis su fotografu iš anksto, nes gal galės tave priimti tik po 2-3sav., gal atsiras šiaip kokių nesklandumų (kaip man buvo: fotografui prasidėjo radikulitas būtent tą dieną, kai turėjau paveiksluotis, tai teko atidėt kelioms dienom). Na žodžiu kai jausiesi pati sau l.graži, tada ir eik. O man teko matyti nėštukių ir 6 mėnesių, ir kelios dienos prieš gimdymą, tai visos vienodai gražiai atrodo

. Sėkmės !