Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija. Visos paslaptys

Apklausa: Ar/kokias vietas depiliuojate? (254 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Niren @ 2009 02 23, 09:37)
as rekomenduociau vaska  rolleyes.gif

Noriu paklausti, gal Jus pati darote depiliacija vasku? Lyg pagal parasa matau, jei teisingai suprantu ax.gif Mane domintu koju nudepiliavimo kainyte.
Atsakyti
QUOTE(Alvija @ 2009 02 23, 08:47)
Noriu paklausti, gal Jus pati darote depiliacija vasku? Lyg pagal parasa matau, jei teisingai suprantu  ax.gif  Mane domintu koju nudepiliavimo kainyte.

parasiau i AZ smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Syrtana @ 2009 02 22, 23:09)
Sveikos mergaites  blush2.gif. Pasiskaiciau jusu atsiliepimus apie epiliatoriu ir man pasidare baisu. Kadangi siuo metu dar nesu isbandziusi dvieju priemoniu: vasko depiliacijos ir epiliatoriaus (peiliukai alergizuoja ir itin greitai plaukeliai atauga, kremai visiskai neveiksmingi, vasko juosteles pasalina tik nedidele dali plaukeliu) sprendziu dilema, ka rinktis? Gal galite patarti  mirksiukas.gif. Labai aciu  4u.gif

Bandziau ir ta ir ta, "apsistojau ties vasku" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Niren @ 2009 02 23, 09:56)
parasiau i AZ  smile.gif

Dekui 4u.gif
Atsakyti
Aciu uz nuomone 4u.gif. Dar norejau paklausti, ar depiliavimas vasku yra tinkamas, kuomet yra issipletusios venos? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(cuname @ 2009 02 09, 16:41)
Sveikos 4u.gif
Su epiliatorium ir as buvau sugadinus kojas,tai nuo to karto tik su peiliukais,kad ilgai netrunka,kai maudaus ir perbraukiu.Pazastis taip pat peiliukais,o va bikini isidrasinau ir nuejau i kosmetikos salona,jau du sykius buvau,tai galvoju dabar kur as anksciau buvau, kad vis su tais peiliais bruzint reikejo doh.gif

sveikos merginos ax.gif
As irgi anksciau su tais peiliukais bruzinausi, bet ataugdavo stagarai asrus plaukeliai ir baisiai greitai, o apie bikini tai isvis patyliu iskart isberdavo, tai va nuejau as pas kosmetologe, ir ji mane vasko juostelem pradepiliavo patiko, nors skaudejo doh.gif blink.gif , tada parekomendavo man kita kosmetologe, ji tik su kazkokiu specialiu vasku depiliuoja...tai LABAI PATIKO.. labai svariai isidepiliuoja, o kadangi mazais ploteliais depiliuoja netaip skauda, beto plaukeliai atauga tik po 2sav. ir daug menkesni... jei kas norit kreipkites duosiu kosmetologes kontaktus thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
na merginos prisiskaiciau cia jusu ir nulekus i nagavita nusipirkau vaska, vakar 2h pirma kart pesiau bikini lotuliukas.gif bet viskas gavosi, teko gerai pakentet, bet uztat esu laabai patenkinta thumbup.gif dabar reiks ir pazastukams egzekucija padaryti lotuliukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif na pati pirma karta tai siulyciau pas profesionala pasidaryti..bet jei viskas gavosi tai saunuole sveikinu drinks_cheers.gif , nes as kai sau dariausi pati tai biskuti odele apsilupo doh.gif , bet va kelis kartus pas kosmetologe sulaksciau, plaukeliai apsilpo ir dabar galiu pati daryti, pamoke pasake kaip reikia tai daryti nes jei nemoki neteisingai darydama daug vargo turesi doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(plunxnele @ 2009 02 23, 11:33)
na merginos prisiskaiciau cia jusu ir nulekus i nagavita nusipirkau vaska, vakar 2h pirma kart pesiau bikini  lotuliukas.gif      bet viskas gavosi, teko gerai pakentet, bet uztat esu laabai patenkinta  thumbup.gif  dabar reiks ir pazastukams egzekucija padaryti  lotuliukas.gif

Nu tu saunuole thumbup.gif . As i salona bijau eiti, o tu pati sau blink.gif . Is kur pas mergaite tiek drasos mirksiukas.gif ?
Atsakyti
ax.gif as darausi pas savo kosmetologe VITA
ji dirba Grozio akademijoje... na tikrai labai gerai pradepiliuoja, svelniai atsargiai...
mazai skausmo, o isivazdavau tai jomajooo lotuliukas.gif

jos kontaktai jei kas noresit:

Grozio akademija
Savanorių pr. 4, Vilnius
Tel. (8 5) 2332888
Mob.tel.: +37060039888
kosmetologe VITA superinis aptarnavimas drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
as jau metus pas ja lankausi ir tikrai labai paternkinta, beje ir puse mano draugiu jau pas ja zingsniuoja... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaprizingai @ 2009 02 23, 13:39)
lotuliukas.gif  na pati pirma karta tai siulyciau pas profesionala pasidaryti..bet jei viskas gavosi tai saunuole sveikinu  drinks_cheers.gif , nes as kai sau dariausi pati tai biskuti odele apsilupo doh.gif , bet va kelis kartus pas kosmetologe sulaksciau, plaukeliai apsilpo ir dabar galiu pati daryti, pamoke pasake kaip reikia tai daryti nes jei nemoki neteisingai darydama daug vargo turesi  doh.gif  lotuliukas.gif

ta prasme vargo? ar kad papluset gerai teks? ar kokiu problemyciu prisisauksiu? ax.gif
Atsakyti
Kaprizingai o is kokio miesto ta kosmetologe?
Papildyta:
Ups, jau matau kontaktus. Gaila , man per toli.
Atsakyti