Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija. Visos paslaptys

Apklausa: Ar/kokias vietas depiliuojate? (254 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Pagaliau siandien isbandziau is proco pirkta sildykle ir vaska, galiu pasakyti, kad thumbup.gif pinigeliu tikrai susitaupis biggrin.gif belieka pradeti paciai depiliuotis ir bikini(bet teks isigyti ir kita sildykle, o ji nepigi blush2.gif ) ir pas kosmetologe nebereiks eiti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute1987 @ 2009 03 12, 15:27)
Bet tiek profesionaliem vaskam reikia sildytuva specialu nusipirkti, ar ne?smile.gif

merginos sildo ir mikrobangej:) o jei vietoj tu kokiu 4 is drogo, tai ir vaskas ir sildytuvas beveik iseina:)))))))))
Atsakyti
Na kol sita uzbaigsiu reikes dar pasitreniruot, pasiziuret ar nelabai skauda:))) nes iki siol skutau 5 metus tiktai:)
Atsakyti
QUOTE(eglute1987 @ 2009 03 12, 16:25)
Na kol sita uzbaigsiu reikes dar pasitreniruot, pasiziuret ar nelabai skauda:))) nes iki siol skutau 5 metus tiktai:)

padirbek ant koju ar ranku su situo, bo su bikini skaudziau, o jei dar vaskas nekoks.....
bent jau man. vakar ismeginau geruli vaska profesionalu ant pazastuku ir panoses, tai nepalyginsi.
Papildyta:
QUOTE(kristaliukas22 @ 2009 03 12, 15:37)
Pagaliau siandien isbandziau is proco pirkta sildykle ir vaska, galiu pasakyti, kad  thumbup.gif pinigeliu tikrai susitaupis biggrin.gif belieka pradeti paciai depiliuotis ir bikini(bet teks isigyti ir kita sildykle, o ji nepigi blush2.gif ) ir pas kosmetologe nebereiks eiti lotuliukas.gif

va va. ir man reikalas pribrendo ta sildykle isigyti. Kokia manai imti? As parodoj pelenes biski ziurinejau, tai man viena gyre, sake ir indelis yra tam vaskui is gabaliuku ir seip skardines galima sildyti. Tai idomu ar visuose buna. Ir seip kokio dydzio pirkti, nes tipo neina pritaikyti ir 400 ir 800 skardinem. Tiksliau arba arba.. hmmm
ir kur pigiau?
Atsakyti
As tai virs lupos isbandziau veet juosteles salto vasko tai man patiko, nors irgi nepigiai, bet jos mazutes ten bikinio zonai gal 3 dezuciu reiketu:)
Atsakyti
QUOTE(eglute1987 @ 2009 03 12, 17:56)
As tai virs lupos isbandziau veet juosteles salto vasko tai man patiko, nors irgi nepigiai, bet jos mazutes ten bikinio zonai gal 3 dezuciu reiketu:)

paziurek proco.lt ir kokie ten dar psl yra? nepamenu. gal kas kitas duos uzuomina:)
Atsakyti
QUOTE(Tutti @ 2009 03 11, 16:36)
čia pažiūrėk, tik kažko dabar neatsidaro puslapis  g.gif
http://www.thesupplenet.com/

QUOTE(susidomejus @ 2009 03 11, 18:11)
Vaško šildyklėm prekiauja ir KRINONA. Pati pirkau ir šildyklę ir kasetes.

QUOTE(vitilda @ 2009 03 11, 18:20)
Tikrai turi kasetiniu vasko sildytuvu ir nagavita, ir krinona. Pati pirkau krinojoje  smile.gif
Papildyta:
www.nagavita.lt
www.krinona.lt

Aaaaciu 4u.gif O tai krinona vilniuj depiliacijos priemonem prekiauja ar tik sukom visokiom ir pan? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dushianerami @ 2009 03 12, 17:23)
padirbek ant koju ar ranku su situo, bo su bikini skaudziau, o jei dar vaskas nekoks.....
bent jau man. vakar ismeginau geruli vaska profesionalu ant pazastuku ir panoses, tai nepalyginsi.
Papildyta:

va va. ir man reikalas pribrendo ta sildykle isigyti. Kokia manai imti? As parodoj pelenes biski ziurinejau, tai man viena gyre, sake ir indelis yra tam vaskui is gabaliuku ir seip skardines galima sildyti. Tai idomu ar visuose buna. Ir seip kokio dydzio pirkti, nes tipo neina pritaikyti ir 400 ir 800 skardinem. Tiksliau arba arba.. hmmm
ir kur pigiau?

tai va, kad ir as nesuprantu kuri geriau ir kur rasti pigiau g.gif
Atsakyti
Kur skirta profesionalams visada geriau.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 03 12, 21:01)
Kur skirta profesionalams visada geriau.

tai zinoma biggrin.gif bet noretusi rasti pigiau, nes kiek zinau tos sildykles kainuoja apie 250 lt. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LapėSnapė @ 2009 03 12, 19:17)
Aaaaciu 4u.gif O tai krinona vilniuj depiliacijos priemonem prekiauja ar tik sukom visokiom ir pan? g.gif

Del Vilniaus nzn, Kaune tai viskuom prekiauja, nors aisku suku ten daugiausia mirksiukas.gif bet manau eikti drasiai, ir tikrai tures visa ta pati asortimenta 4u.gif jeigu nerastumet, tai uzklauskit pardaveju smile.gif
Atsakyti
Dar biski pakankinsiu jus blush2.gif Lenkiu galva pries jusu patirti ir profesionaluma ir, tikiuosi, i dar viena klausimeli atsakysit 4u.gif
Perziurejau kai kuriuos tuos rankiniu vasko sildytuvu rinkiniuose, tai juose pridetos vasko kasetes atrodo kaip tokios, kuriose ta galvute nenusisuka doh.gif Jei suprantat, ka noriu pasakyt. Pvz cia - http://www.salonsdir...-Kit_72290.aspx
Kazkada pirkau vasko kasete be sildytuvo, tai ten ta balta galvute lanbai graziai uzsisuka ir nusisuka - neisivaizdavau, kad gali but kitaip... blink.gif O gali?
Tai norejau pasiteiraut, ar gali but, kad sitam sildytuvui tinka tik tos firmos kokios nors specialios kasetes su nenusukamu virsum, ar jei jau turesiu 100ml kaseciu sidytuva, tai visos 100ml kasetes tiks? unsure.gif
Atsakyti