Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija. Visos paslaptys

Apklausa: Ar/kokias vietas depiliuojate? (254 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
prasau patarkit rolleyes.gif , buvau pirkusi vasta jautriom vietom dezuteje kuria reikejo sildyti mikrobangele, dabar jis jau man baigesi. Galvoju gal galima kita vaska pvz maiseliuose pirkti ir sildytis tame paciame indelyje ( gautusi pigiau, nes jo buna daugiau) tik nzn kuris butu geriausia jautriom vietom, man reik bikiniui ir pazastukam ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

Šiuo metu užsiimu paieška kremo po depiliacijos, kuris ramintų odą (aišku būtų gerai, jei mažintų plaukelių augimą biggrin.gif ) Gal galite pasiūlyti kokį, nes be VEET kitų nežinau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(V*i*k*a @ 2009 03 30, 11:49)
Sveikos,

Šiuo metu užsiimu paieška kremo po depiliacijos, kuris ramintų odą (aišku būtų gerai, jei mažintų plaukelių augimą  biggrin.gif ) Gal galite pasiūlyti kokį, nes be VEET kitų nežinau  lotuliukas.gif

pabandyk krema nr 4 http://www.nagavita...._id=221&lang=lt. arba GIGI After Wax Cooling Gel

plauku augimo letinimui Slow Grow Maintenance tikrai neblogi dalykai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(gloss @ 2009 03 29, 12:19)
prasau patarkit  rolleyes.gif , buvau pirkusi vasta jautriom vietom dezuteje kuria reikejo sildyti mikrobangele, dabar jis jau man baigesi. Galvoju gal galima kita vaska pvz maiseliuose pirkti ir sildytis tame paciame indelyje ( gautusi pigiau, nes jo buna daugiau)  tik nzn kuris butu geriausia jautriom vietom, man reik bikiniui ir pazastukam  ax.gif

tikrai gali smile.gif

pasidairyk cia ir issirink, kuris tau geresnis:

http://www.nagavita....s_id=59&lang=lt
Atsakyti
As tai viska su epilatorium "nuraviu" hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomaba @ 2009 03 27, 21:58)
Nezinau ar kas taip dare, as tiesiog su paprastu valgomuoju aliejum ant vatos uzsidejus siek tiek  ax.gif man padeda  tongue.gif

drinks_cheers.gif blush2.gif as taip pat darau lotuliukas.gif
Atsakyti
man tai patinka kojas su depiliatorium "ravet". kazkaip net apykaita kraujo pagerina. na man taip atrodo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Umbrella @ 2009 03 31, 13:57)
man tai patinka kojas su depiliatorium "ravet". kazkaip net apykaita kraujo pagerina. na man taip atrodo.  smile.gif

Ekstremalė biggrin.gif
Atsakyti
man tai patinka kojas su depiliatorium "ravet". kazkaip net apykaita kraujo pagerina. na man taip atrodo.  smile.gif

man tai kojas ravet irgi maloni ir smagi pramoga biggrin.gif bet kai ateinu auksciau i TEN, viskas nieko nebegaliu padaryt...ten tenka vaskuot...
Atsakyti
as tai blauzdas su epiliatorium, o slaunu negaliu nei su epiliatorium nei su vasku, baisiai skauda doh.gif tai dabar nusisviesinau ir esu labai patenkinta ax.gif kadangi mano oda cia svelni tai man tinka ir pasviesinti plaukeliai, nereikia kankinti saves thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ella*: 31 kovo 2009 - 19:25

Pritatiu lotuliukas.gif kojas Depiliutis man irgi patinka, pažastis dar pusę velnio, nu bet bikinį raviu dantis sukandusi.
Atsakyti
doh.gif turiu kvaila klausima, gal galima butu vaska sildyti sildykleje skirtoje vaiku maistui sildyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kristaliukas22 @ 2009 04 01, 11:51)
doh.gif turiu kvaila klausima, gal galima butu vaska sildyti sildykleje skirtoje vaiku maistui sildyti blush2.gif

zinoma, fantazijai nera ribu smile.gif
Atsakyti