Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija. Visos paslaptys

Apklausa: Ar/kokias vietas depiliuojate? (254 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Vonios Fane @ 2009 04 09, 07:39)
Na ka mergaites biggrin.gif , pasidepilinau su vaskeliu ax.gif  Super  thumbup.gif  Tas grozis, glotni odyte kompensuoja skausma, o jis beje visai pakenciamas. Buvau net nustebusi, jog lupyciu vidine puse isvis neskausminga  blink.gif
Tai kad pirmyn visoms, as jau su medaliu, pati sau pasikabinau  yu.gif
Mano antroji puse del to eina is proto  blush2.gif

QUOTE(WeW @ 2009 04 09, 12:28)
Na va as ir jau nusidepiliavau...labai puikisi atrodau,net paiai smagu smile.gif Kaune depiliavausi,pas visaziste Alma,buvo tiesiog nuostabu,zinoma siek tiek skaudejo,bet pakenciama..depiliavausi kojytes,bikini ir pazastukus... ir visai nebrangiai nudepiliavo,dziaugiuosi thumbup.gif

Merginos neberasykit,man sirdi spaudzia doh.gif
Kaip tik MB gimtadienis arteja,ot dovanele butu wub.gif smileysex.gif

QUOTE(Finna @ 2009 04 09, 09:48)
Tai vėl reikia įprast išsinuogint ir bus gerai biggrin.gif

Tai vat reikia,bet be depiliacijos niekaip neina to padaryt lotuliukas.gif

Gal kas zinot kaip angliskai depiliacija? blush2.gif Mano zodynas tokio zodzio neturi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bechnaz: 09 balandžio 2009 - 18:17
QUOTE(Bechnaz @ 2009 04 09, 19:16)
Kaip tik MB gimtadienis arteja,ot dovanele butu  wub.gif  smileysex.gif
Tai vat reikia,bet be depiliacijos niekaip neina to padaryt  lotuliukas.gif
Gal kas zinot kaip angliskai depiliacija? blush2.gif  Mano zodynas tokio zodzio neturi  biggrin.gif

maniskiam alkone yra tik depiliacinis depilatory 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meshkiukas @ 2009 04 09, 16:21)
maniskiam alkone yra tik depiliacinis depilatory  4u.gif

Dekui ir uz tiek 4u.gif Maniskis tildes tai neturi nieko panasaus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Bechnaz @ 2009 04 09, 19:16)
Kaip tik MB gimtadienis arteja,ot dovanele butu  wub.gif  smileysex.gif
Gal kas zinot kaip angliskai depiliacija? blush2.gif  Mano zodynas tokio zodzio neturi  biggrin.gif

angliskai bus depilation (net juokas paeme kad tik google translate radau blush2.gif )
Atsakyti
Depiliacija angliskai w 4u.gif axing
Atsakyti
QUOTE(WeW @ 2009 04 09, 14:28)
Na va as ir jau nusidepiliavau...labai puikisi atrodau,net paiai smagu smile.gif Kaune depiliavausi,pas visaziste Alma,buvo tiesiog nuostabu,zinoma siek tiek skaudejo,bet pakenciama..depiliavausi kojytes,bikini ir pazastukus... ir visai nebrangiai nudepiliavo,dziaugiuosi thumbup.gif

Gal buvai Auletos grožio salone? Kiek sumokėjai?

QUOTE(solo @ 2009 04 09, 15:13)
1. Beje, o po kiek laiko pradeda lįst plaukas?
2.Ir kiek laiko salone trunka vašku?
Papildyta:

3. Įsivaizduoju ir SB reakciją  rolleyes.gif

1. Kaip kada, ne visada vienodai. Bet jau matosi, kad ta vieta parausta. Aš tada su adatėle truputį pakrapštau, kad plaukelio galiukas išlįstų ir ištraukiu su pincetu, patepu arbatmedžio aliejum ir kitą dieną- kaip nebūta ax.gif
2. Irgi kaip kada. Pirmais kartais trunka ilgiau- tai palaukia kol vėl susikaupsi plėšimui, tai vėl kas smile.gif Kažkaip lėčiau viskas būdavo. Dabar, kai jau noriu, kad plėštų ir nebedarytų pertraukų biggrin.gif užtrunkam apie 20-25min. (depiliuoju visiškai viską). Dar trukmė priklauso ir nuo to, kiek plaukų, ar gerai išsitraukia, kokį plotą depiliuojat smile.gif
3. Tai ir sakau, kad vien dėl tos reakcijos verta būtų pakentėt biggrin.gif

QUOTE(tolla @ 2009 04 09, 18:10)
Bet vistiek man kazkaip negerai gaunasi..apie lytines lupas jau visiskai plaukeliai ataugo, pvz gaktos sritis beveik plika ;/ nesamone laukti kol ir cia ataugs..kaip jus darote?

Man irgi būna, kad nevienodai visur atauga, bet nesvarbu, nudepiliuoja ir nevienodo ilgio irnesakyk.gif

QUOTE(Bechnaz @ 2009 04 09, 18:16)
Kaip tik MB gimtadienis arteja,ot dovanele butu  wub.gif   smileysex.gif

Tai daugiau ryžto, ir padaryk SB tokią dovanėlę mirksiukas.gif Patikėk, ilgai gimtadienį prisimins tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 09 balandžio 2009 - 19:55
Sveikutes 4u.gif As norejau paklausti, kiek kainuoja vien bikini zonos depiliacija grozio salone? apytiksliai. ir dar... o ten depiliuoja tik virsu, ar ir daugiau? kazkaip skaitineju, bet niekur neraso niekas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Digniuke: 09 balandžio 2009 - 22:19
QUOTE(Digniuke @ 2009 04 09, 22:18)
Sveikutes 4u.gif  As norejau paklausti, kiek kainuoja vien bikini zonos depiliacija grozio salone? apytiksliai. ir dar... o ten depiliuoja tik virsu, ar ir daugiau?  kazkaip skaitineju, bet niekur neraso niekas smile.gif

Kainos įvairios. Gali būti ir 30Lt, ir virš 100Lt- žiūrint kur, pas ką, kaip, su kuo ir kiek depiliuojies biggrin.gif
Depiliuoja kaip nori- gali tik šonus, gali visą priekį ir palikti tik juostelę, gali visiškai viską nudepiliuot- kaip pageidauji smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2009 04 10, 00:19)
Kainos įvairios. Gali būti ir 30Lt, ir virš 100Lt- žiūrint kur, pas ką, kaip, su kuo ir kiek depiliuojies biggrin.gif 
Depiliuoja kaip nori- gali tik šonus, gali visą priekį ir palikti tik juostelę, gali visiškai viską nudepiliuot- kaip pageidauji smile.gif

Aiskutis, dabar aiskiau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2009 04 09, 20:53)

Man irgi būna, kad nevienodai visur atauga, bet nesvarbu, nudepiliuoja ir nevienodo ilgio irnesakyk.gif

O koks tas nevienodas ilgis? Pas mane kai kur dar tik matosi, kad plaukeliai prades lysti, tai mastau ar galiu jau depiliuotis ar vis tik laukti kol ataugs visi g.gif
Atsakyti
Gražu, bet kraupu darosi pagalvojus apie tokia depiliacija... Numirčiau gal. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Inetookaz @ 2009 04 10, 10:50)
Gražu, bet kraupu darosi pagalvojus apie tokia depiliacija... Numirčiau gal. smile.gif

Na tikrai manau, kad dar nei viena nenumire lotuliukas.gif
Atsakyti