Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija. Visos paslaptys

Apklausa: Ar/kokias vietas depiliuojate? (254 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Papasakosiu savo skaudzia patirti... doh.gif
Man atrodo siam forume buvau perskaiciusi, kad pazastu dep. daro su kasetiu vasku ir juostelem (kaip kojas)... ir ka?! blink.gif REIKEJO gi man vakar "ant saves" isbandyti... doh.gif doh.gif doh.gif Nedarykit niekas taip... Visada tai mama, tai drauge darydavo su elastiniu ir buvo SUPER!!! thumbup.gif O dabar pazastys raudonos (net nzn kada praeis), degina ziauriai, labai didelis diskomfortas.... gal mano oda per jautri... g.gif vienu zodziu daugiau nedarysiu ir jums patariu mirksiukas.gif
Bet pliusas vienas-GREICIAU, bet skausmas toks pat!
Atsakyti
QUOTE(nippe @ 2009 04 15, 09:22)
Papasakosiu savo skaudzia patirti... doh.gif
Man atrodo siam forume buvau perskaiciusi, kad pazastu dep. daro su kasetiu vasku ir juostelem (kaip kojas)... ir ka?! blink.gif REIKEJO gi man vakar "ant saves" isbandyti... doh.gif  doh.gif  doh.gif  Nedarykit niekas taip... Visada tai mama, tai drauge darydavo su elastiniu ir buvo SUPER!!!  thumbup.gif  O dabar pazastys raudonos (net nzn kada praeis), degina ziauriai, labai didelis diskomfortas.... gal mano oda per jautri... g.gif vienu zodziu daugiau nedarysiu ir jums patariu mirksiukas.gif
Bet pliusas vienas-GREICIAU, bet skausmas toks pat!

tiesiog neteisingai kampa pasirinkai, plesei su visa ta virsutine plona odyte, todel susidare istisa zaizda. Naturalu. Pazastys - ne kojos, oda persvieciama, reikia itin atsargiai. Uzgis, tik kol kas, kol uzsitrauks apsauginiu sluoksniu venk parfumuotu kosmetikos gaminiu, muilo, tik " baby oil" gali patept arba raminamu losjonu po depiliacijos. Ir gink dieve nepylinguok.
Atsakyti
QUOTE(Dusele @ 2009 04 15, 09:36)
tiesiog neteisingai kampa pasirinkai, plesei su visa ta virsutine plona odyte, todel susidare istisa zaizda. Naturalu. Pazastys - ne kojos, oda persvieciama, reikia itin atsargiai. Uzgis, tik kol kas, kol uzsitrauks apsauginiu sluoksniu venk parfumuotu kosmetikos gaminiu, muilo, tik " baby oil" gali patept arba raminamu losjonu po depiliacijos. Ir gink dieve nepylinguok.

aciuks.gif uz rekomendacija
Atsakyti
QUOTE(nippe @ 2009 04 15, 09:38)
aciuks.gif  uz rekomendacija

ner uz ka 4u.gif . Linkiu, kad greiciau uzgytu ir daugiau taip saves nekankink mirksiukas.gif Reikes pagalbos - kreipkis, depiliuoju 4u.gif
Atsakyti
isbandziau perfect nails vaska ir labai neaptiko,gal ji reik uztepus iskart plest,bet taip greit stingsta ir kaip i plasmase,skaudziausioj vietoj kai prilipo tai prie odos net,liko kraujo ,nebebandysiu tokiu dalyku,visgi depeleve geriausiai man biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Izabelee @ 2009 04 09, 17:20)
As taip pat noreciau kontaktu Klaipedoje 4u.gif

as ir jei galima ax.gif
vasarelei norisi buti pasiruosusiai bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Na uzsirasiau ir as rytojui depiliacijai fear.gif Jei nenumirsiu(kaip cia kazkas rase) biggrin.gif tai aprasysiu savo ispudzius...
Kainorasti parasyta bikini line,tai cia turbut ir nedaro pilno bikinio,jei gerai supratau? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bechnaz @ 2009 04 15, 18:40)
Sveikutes  4u.gif
Na uzsirasiau ir as rytojui depiliacijai fear.gif  Jei nenumirsiu(kaip cia kazkas rase) biggrin.gif tai aprasysiu savo ispudzius...
Kainorasti parasyta bikini line,tai cia turbut ir nedaro pilno bikinio,jei gerai supratau? 4u.gif

Lauksim lauksim 4u.gif As vis dar delsiu, bandau sese i kompanija prisikalbinti kad drasiau butu ax.gif palauksiu kol orai atsils bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 15, 17:51)
Lauksim lauksim 4u.gif As vis dar delsiu, bandau sese i kompanija prisikalbinti kad drasiau butu ax.gif palauksiu kol orai atsils bigsmile.gif

Aha ir as tokia megeja tempt laika,kanors pakalbint,bet siuo metu neturiu kas eitu kartu,MB tai gal nekalbinsiu ten jiem vasko neuztektu ji nudepiliuot lotuliukas.gif

Papildyta:
Nebent tarpuragi galetu nuplest biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2009 04 14, 13:48)
Kaune.
Aš ir bikini bandžiau pati sau, bet gal geriau nepasakosiu kaip sekėsi doh.gif  lotuliukas.gif

As daznokai i kauna uzsuku. Kur darai? gera kosmetologe? gal gali kontaktus imest 4u.gif
Papildyta:
Beje, gal kas galit ir siauliuos gera kosmetologe rekomenduot? blush2.gif
Atsakyti
As tai skutuosi ir isvengiu nemaloniu pojuciu ax.gif
Atsakyti
nebijokit jus tos depiliacijos 4u.gif . Kasdien atlieku po 1-2 ir niekas dar nemire, kai kurios merginos, kurios pastoviai lankosi jau net demesio nekreipia, guli ir savo reikalus sprendzia thumbup.gif . Net negirdi, jei ko paklausiu biggrin.gif
Baisiausias- pirmas kartas, nes ateina prisiskaiciusios sm gasdinimu doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti