Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija. Visos paslaptys

Apklausa: Ar/kokias vietas depiliuojate? (254 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(bestini @ 2009 04 22, 12:30)
Matot, plauko svogunelis ir maiselis (folikulas) nera tas pats. Kiekvieno plauko svogunelis pritvirtintas prie spenelio ir kraujagisles nuo kurios jis gauna visa maitinima (del to israunant plauka kartais pasirodo kraujas, arba po depiliacijos plauko vietoje lieka raudonas taskas, kuri kartais sumaiso su alergija  smile.gif) . Depiliacijos metu mes istraukiam tik svoguneli. Folikulas lieka ir jame pradeda formuotis naujas plaukas.

na sumaisiau, atsiprasau nesu taip pazengus tuose terminuose ax.gif dabar vadinsiu svoguneliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xmiaux @ 2009 04 22, 11:17)
o aš pasinaudojau Niren rekomendacijom ir man visai gerai buvo ir po depiliacijos pylingas man nepakenke.  manau tik nereikia taip brūžinti kad oda nudrožti.

drinks_cheers.gif as darau taip pat wink.gif
Atsakyti
tai aisku geriau apsidaryti pylinga pries depiliacija ir po ir siaip darytis dazniau ,nes nu va pastebejau tikrai skirtuma,kai nesidarydavau ir pradejau darytis,lygesne oda,tie randeliai mano dingsta,nauji nesusidaro ir plaukeliai taip graziai atauga laisvai kazkaip atrodo ,nezinau kaip paaiskinti biggrin.gif
Atsakyti
turiu atslaisvinusi laika ketvirtadieni 19 val, gal ka sudomins, kas nori greitai pasigrazinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nippe @ 2009 04 22, 09:18)
kodel negalima?  g.gif  unsure.gif

aga,pasisakyk ,Dusele,kodel negalima?
as neisivaziduoju db saves skutantis pazastis ....nu taip butu nepatogu,nes reiketu kasdien vargti...
na taip,esu girdejus,kad ten sujudinamos kazkokios prakaito liaukos,atseit limfmazgiai ,kazkas panasaus ir todel gali susidaryti puliniai,bet siaip cia visoms labai individualiai,pvz kiek jau laiko depiliuoju,pfu pfu pfu nieko nera buve ir net nepanasu,kad turetu but....
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2009 04 22, 14:04)
as neisivaziduoju db saves skutantis pazastis ....nu taip butu nepatogu,nes reiketu kasdien vargti...

Nu man pazastu skutimas visai nevarginantis, 1-2 min ir viskas,jokiu berimu ar kitu vargu.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 22, 16:23)
Nu man pazastu skutimas visai nevarginantis, 1-2 min ir viskas,jokiu berimu ar kitu vargu..  g.gif

drinks_cheers.gif pazastu as nedristu depiliuoti, man gerai ir skusti blush-anim-cl.gif
Atsakyti
nu man tiesiog patogiau kas gera savaite nusiplesti ir lygu buna ir svelnu ir atagineja tokie nedirginantys,ploni ir reti sviesesni...kad jau net to vasko retai prireikia,su pincetu tuos kelis uztenka issiraut
Atsakyti
merginos, o buna brazilisko vasko pirkti kosmetikos parduotuvese? (tokiose kaip Sarma,Drogas ir pan.) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2009 04 22, 14:39)
nu man tiesiog patogiau kas gera savaite nusiplesti ir lygu buna ir svelnu  ir atagineja tokie nedirginantys,ploni ir reti sviesesni...kad jau net to vasko retai prireikia,su pincetu tuos kelis uztenka issiraut

fear.gif Pas mane ir taip tu plaukeliu ant pazastu labai nedaug ir silpni, todel ir nevargstu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusele @ 2009 04 21, 21:29)
labai pritariu. Pylingas pries depilaicija tikrai neduoda jokios teigiamos reiksmes paciai depiliacijos eigai, kaip tik atvirksciai - oda suerzinama, ypac jei pylinguojama su stambesnem granulem, nuslifuojamas epidermio virsutinis sluoksnis, o tepti ant jo karsta vaska (ypac jei od jautri ir linkusi i berimu) tikrai nepatartina. Jokie ten plaukeliai pylinguojant pries depiliacija niekur neislenda, kaip kazkas cia bande rasyt.. ( o pazastu depiliuoti isvis NEGALIMA)
Savo klientems visada sakau - nusiprauskit su duso zele, svariai, nes paskui 24val nepatartinos prausimosi priemones (isskyrus tik vandeni) ir viskas. Ir JOKIU pylingu po depiliacijos min 36-48val

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Netgi depiliatoriu naudojimosi instrukcijoje parasyta.
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2009 04 22, 15:04)
aga,pasisakyk ,Dusele,kodel negalima?
na taip,esu girdejus,kad ten sujudinamos kazkokios prakaito liaukos,atseit limfmazgiai ,kazkas panasaus ir todel gali susidaryti puliniai,bet siaip cia visoms labai individualiai,pvz kiek jau laiko depiliuoju,pfu pfu pfu nieko nera buve ir net nepanasu,kad turetu but....

taigi isiskaityk - nerasiau, kad depiliuotis pazasciu negalima - galima ir bet reikia, o negalima PYLINGUOTIS. Oda per plona, per jautri ir apskritai ten per daug liaukuciu, mazgeliu, nervu, todel geriau neerzinti. Ten niekada nesusidaro storas raginis sluoksnis negyvu lasteliu, o pylingo esme butent jas pasalinti 4u.gif
Paaiskinau? mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 22, 15:23)
Nu man pazastu skutimas visai nevarginantis, 1-2 min ir viskas,jokiu berimu ar kitu vargu..  g.gif

30sekundziu thumbup.gif
Atsakyti