Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija. Visos paslaptys

Apklausa: Ar/kokias vietas depiliuojate? (254 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
gal kas girdejot apie toki dalyka,gal isbandziusiu yra? g.gif
http://www.depiliacija.lt/index.html
Atsakyti
QUOTE(geisha @ 2009 02 15, 16:15)
gal kas girdejot apie toki dalyka,gal isbandziusiu yra? g.gif
http://www.depiliacija.lt/index.html

yra tema apie tai

http://www.supermama...howtopic=285121
Atsakyti
QUOTE(cuname @ 2009 02 09, 16:41)
... o va bikini isidrasinau ir nuejau i kosmetikos salona,jau du sykius buvau,tai galvoju dabar kur as anksciau buvau, kad vis su tais peiliais bruzint reikejo doh.gif

Ei, man reikia info pie bikini depiliaciją. Nesu buvusi salone, nors tikrai labai prisireikė nueiti blush2.gif Ar labai nedrąsu? Skauda? Ir kiek ten nudepiliuoja (palieka kokią juostelę ar pagal klientės norus)?
Atsakyti
QUOTE(Niren @ 2009 02 15, 18:41)

aciu,jau radau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Toe @ 2009 02 15, 20:41)
Ei, man reikia info pie bikini depiliaciją. Nesu buvusi salone, nors tikrai labai prisireikė nueiti  blush2.gif  Ar labai nedrąsu? Skauda? Ir kiek ten nudepiliuoja (palieka kokią juostelę ar pagal klientės norus)?

blush2.gif Na pirma karta buvo tikrai nedrasu o va antra jau kazkaip negalvojau,kad nedrasu,nepatgu ir t.t galvojau kad ju toks darbas ir as ne pirma kuriai tai daro.O skaudet tikrai neskauda,na jauciasi vistiek bet nera taip kad kentet negalima,o antra syki tai isvis tik siek tiek jautesi.Siaip as labai kantri esu, o tai del grozio isvis galiu daug iskest lotuliukas.gif O nudepiliuoja siaip viska,tik prieki trikampuka palieku ax.gif,bet cia jau kaip nori.Kita sestadieni vel varau rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos merginos buvau spa grozio centre kaune , ir dariausi bikinio depiliacija su cukrum. visai neskauda ir ilgiau neatauga plaukeliai,labai patiko nes labai faina ir kosmetologe daug dave patarimu.
Atsakyti
pasigirsiu 4u.gif nusidepiliavau viska pati smile.gif kadangi turiu jau ta sildytuva,tai kojas visas,rankas,nusipirkau skarbonke ,tai ir pazastis,ir bikini,tik nezinau kaip ten su uzpakaline bikini dalim,nieko nesimato,reik but akrobatikei lotuliukas.gif niren,prasau patarimu sia tema biggrin.gif ir dar apie blauzdu nugaros puseje plaukus,jei kazkaip keistai isauge pas mane ir vaskas neistraukia verysad.gif dasibaigiau su epiliatorium
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2009 02 16, 22:39)
pasigirsiu 4u.gif  nusidepiliavau viska pati smile.gif 

Nu tu saunuone ir drasuole thumbup.gif . As sau niekada taip neisdrysciau schmoll.gif , man net i salona baugu nueiti, kad nepradeciau saukt kaip skerdziama kiaule unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2009 02 16, 22:39)
pasigirsiu 4u.gif  nusidepiliavau viska pati smile.gif  kadangi turiu jau ta sildytuva,tai kojas visas,rankas,nusipirkau skarbonke ,tai ir pazastis,ir bikini,tik nezinau kaip ten su uzpakaline bikini dalim,nieko nesimato,reik but akrobatikei  lotuliukas.gif  niren,prasau patarimu sia tema  biggrin.gif  ir dar apie blauzdu nugaros puseje plaukus,jei kazkaip keistai isauge pas mane ir vaskas neistraukia  verysad.gif  dasibaigiau su epiliatorium

saunuole thumbup.gif thumbup.gif

as tai pasidedu ant grindu veidrodeli didinamaji (labai cia idomiai savo sugebejimus aprasysiu lotuliukas.gif ) atsitupiu ir plesau. O kojas tai atsisedus, blauzdas tai lengvai, o slaunis tai uzsikeliu ant ko aukstesnio (as vonioje ant kriaukles, gerai isitempia odyte ir plesau. Nzn, kaip dar vaizdziau ta procesa aprasyt lotuliukas.gif lotuliukas.gif , manau, kiekviena savo atrast turi, kaip patogiau ir geriau nusiplest. Su kikevienu bandymu igudziai vis geres smile.gif
Atsakyti
Laba gal kas zino kas gerai depiliuoja Klaipedoje;] noriu bikini depiliacijos, aisku bijau jos kaip velnias kryziaus, bet pabodo jau tie berimai po skutimosi;]
Atsakyti
QUOTE(dova_nele @ 2009 02 17, 15:06)
Laba gal kas zino kas gerai depiliuoja Klaipedoje;] noriu bikini depiliacijos, aisku bijau jos kaip velnias kryziaus, bet pabodo jau tie berimai po skutimosi;]

Pati niekada nesidariau bikini depiliacijos..nes bijau blush2.gif (nors labai noriu ), bet is draugiu ir pazystamu girdejau labai daug pagyru apie kosmetologe Ingrida. Ji dirba Turgaus 9, soliariume turi kabinetuka. As pas ja darausi tik veido valyma nu super ji moteriske, labai svelni, taktiska thumbup.gif Ir ji kiek zinau baigusi medicina (man tai buvo didelis pliusas). bigsmile.gif Na prisiruosiu ir as pries vasara gal ta bikini pasitvarkyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cuname @ 2009 02 15, 22:45)
O nudepiliuoja siaip viska,tik prieki trikampuka palieku ax.gif,bet cia jau kaip nori.Kita sestadieni vel varau rolleyes.gif

O kokio ilgio plaukeliai turi būti einant depiliuotis? Nes šiaip aš pasiskutinėju peiliuku, bent jau tas vietas, kad iš kelnaičių "miškai" nelįstų blush2.gif
Atsakyti