Įkraunama...
Įkraunama...

KATĖ

Esu mačiusi, kad visai gražių rūbelių ten būna 4u.gif
Atsakyti
Man tai ten grynai baziniai visi rūbai, kauno akropoly bent. Prikvarbatkuoti iki negalėjimo. Mano skoniui ten nieko nėra, kiek matau praeidama pro šoną.
Atsakyti
QUOTE(nancy @ 2005 08 04, 18:57)
katino (jeigu kalbi apie kauna) tai jau labai seniai nemaciau gal jau padvese g.gif  verysad.gif ...bet pvz as nieko ten neperku kadangi viskas yra pirkta bazese randa jie koki idomesni drabuzi bazeja nusiperka uzdeda +100lt ir pardavineja...uztat ju kokybe labai prasta...kadangi ne viena drabuzi mano drauges yra nusipirkusios bazeje ir lygiai tokius pat matem katej... tik tai vienintelis kates pliusas yra tas kad jeigu nori isskirtiniu drabuziu ir tingi kur nors ieskoti (tarkim bazeje) tai nueini i kate ir nusiperki...

Gryna tiesa doh.gif Mano drauge Kate parduotuveje pirko suknele, bet kai pamate bazeje tokia pacia labai nusivyle sia parduotuve... doh.gif
Atsakyti
Man tai tikrai kičinė parduotuvė.
Atsakyti
as turiu palta is ten..daug geresnis nei is kokios bershos ar zaros..ir idomesnio kirpimo nei dauguma..siaip man nera kad ten labai patinktu rubai,gal kelis tik atrasciau man grazesnius..beje is kur ten tie rubai atkeliaujia,ant mano palto raso made in italy,tai nepatikejau biggrin.gif beje jie brangesni nei kitose akropolio parduotuvese..
Atsakyti