Įkraunama...
Įkraunama...

Sausis gruodžio 17-tą

gražu wub.gif sveikatos ir stiprybės d u vyrus auginant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2009 02 09, 14:07)
manau bent penketą metų luktelsim biggrin.gif

Lauksi taip, kaip sausio laukei? biggrin.gif

Šauni istorija mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2009 02 09, 13:27)
5.30 pažadino skausmas. Reguliariai. Kas 6 min.  Nuėjau į WC. Gerai sėdėt. Patogu. Tinkama poza yess.gif . Tik veikt nėr ką. Rėkiau vyrui, kad žurnalą atneštų ar kryžiažodžius kokius.

Vyras pritariamai linksi ir nedrąsiai sako, kad mato. Matyt, bijo po ano karto. Per pirmą gimdymą aš jį nusiunčiau kur toliau, kad žiūri ne ten kur reikia. Šį kartą nesureaguoju – tegu žiūri kur nori, bile man nervų negadina. O kas man belieka?

lotuliukas.gif lotuliukas.gif oi kvatojau. Šaunuolė! 4u.gif bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labai smagi istorija 4u.gif
Atsakyti
Super! thumbup.gif
Atsakyti
Linksmai aprašei, prisijuokiau biggrin.gif Daug laimės ir sėkmės jūsų šeimynai 4u.gif
Atsakyti
Na, ką, Isila, perversmo dieną (1926m. Smetona perversmu į valdžią atėjo) gimusį vaikį teks arba revoliucionieriumi, arba prezidentu (K.Grinius), arba krepšininku (S.Jovaiša) užauginti biggrin.gif

Atsakyti
thumbup.gif Linksmai papasakojai smile.gif Saunuole juk ir gruodis grazus menuo wink.gif
Atsakyti
Nuotaikinga istorija thumbup.gif
Atsakyti
Nuotaikingai aprasyta. Super thumbup.gif O gimdymas tikrai gruodinukiskas bigsmile.gif
Atsakyti
kaip miela smile.gif
aukite vyrai dideli 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2009 02 09, 16:13)
Lauksi taip, kaip sausio laukei? biggrin.gif

Šauni istorija  mirksiukas.gif

lauksiu, oi kaip lauksiu hihihi.gif nors man išpranašavo, kad tikrai turėsiu tris vaikus. trečias tikrai bus mergaitė. Ir tikrai bus ateinančių 5 metų bėgy rolleyes.gif

QUOTE(Minerva @ 2009 02 09, 19:12)
Na, ką, Isila, perversmo dieną (1926m. Smetona perversmu į valdžią atėjo) gimusį vaikį teks arba revoliucionieriumi, arba prezidentu (K.Grinius), arba krepšininku (S.Jovaiša) užauginti biggrin.gif

aha, reiškias taip.. Bus krepšininkas, tada padarys perversmą ir pataps prezidentu hihihi.gif o aš būsiu prezidento mamytė wub.gif
Atsakyti