QUOTE(xxxsaulyte @ 2006 01 23, 15:16)
Mes irgi planuojame įsirenginėti name židinį, todėl šeštadienį važinėjome ir radome tik vieną dirbančią parduotuvę specializuotą židinių - Mokyklos g. 33, Klaipėdoje. Pagal visus parametrus ir savininko pasakojimus, išsirinkome kapsulę, kuri turi dumų surinkėją, antrinę pakurą /net smalkėm deginti/, dvi angas - viena ištraukimui, kita oro padavimui..... Kaina kapsulės 3150-3850-3950 Lt, žiūrint kokia stiklo forma. Gamintojas - "Nordica", Italija. Na ir aišku įrengimas bei apipavidalinimas - nuo 1200 Lt.
Nuoroda -
http://www.visizidin..._focolare70.php
Ką manote, kokie atsiliepimai ??? Gal kas jau turite įsirengę tokį????
Sveika,apie šiuos židinius žinau gana nemažai.Tai va,kapsulė vidutinės klasės,pagal tokią nedidelę kainą visai nebloga,beje tau teisingai čia pasakė-ji neskirta pastoviam naudojimui,o tai reiškia,kad šaltą žiema per daug ją pakaitinus ji gali sutrūkti.Aišku,jei žadi nekūrenti labai intencyviai taip neatsitiks,bet už tokią kainą gali surasti ir pastovaus degimo kapsulę.Ir pagaliau didžiausias šios kapsulės trūkumas-aprūkęs stiklas degimo metu,mat joje nėra sumontuoto jokio stiklo valymo būdo,tai reiškia,kad malkas turėsi naudoti TIK labai sausas.Šiuo metu jau yra atvežama kapsulių su švaraus degimo sistema,su jau sumontuotomis sklendėmis traukai reguliuoti ir tt.Taip smulkiai aiškinu todėl,kad prieš 7mėn nusipirkau panašaus lygio kapsulę-gailiuosi.Galėjau jos nebeimti(kol man ją pristatė buvau surinkusi jau daug informacijos apie židinio kapsules),bet buvau jau sumokėjusi...Dabar mano sesė pirko ,tai pasimokiusi išsirinko žymiai geresnį,jau padarė apdailą -super švariai dega,nedūmija
Tikiuosi kas nors paaiškėjo,sėkmės