Įkraunama...
Įkraunama...

židiniai ir jų priedai

QUOTE(Eaglute @ 2006 01 17, 15:15)
bigsmile.gif gal galima placiau, labai idomu, nes mes gi sildom namuka zidiniu, o vonioj boileris. O kokia tenai sistema? Itariu, kad tai reikia daryt viska kartu, dabar jau nieko nepakeisim, bet vis tiek idomu  4u.gif

Kol kas neturiu tiek informacijos, kad galėčiau plačiau paaiškinti, bet kai pati perprasiu sistemos principą, pasidalinsiu žiniomis g.gif

Šiandien sužinojau, kad preliminari mūsų židinuko kaina (darbai, medžiagos, apdaila) ~ 4500 Lt + kapsulės kaina ax.gif
Atsakyti
Labas, mergaitės. Mano vyro darbai čia Turiu pasakyti, kad jis pats sukūrė interjerą ir pastatė ir padarė apdailą savo rankomis.
Atsakau i klausimą dėl kainos. Šis židinys-krosnis kainuotų 7000 litų už darbą. Židinys sujungtas su krosnimi, kuri šildo pirtį. Nuotraukoje matote duris i pirtį. Kaina priklauso nuo darbo apimties ir darbo sudėtingumo.

user posted image

Atsakyti
user posted image

Čia židinys kartu su baru. Toks kainuotų 5300 litų už darbą. Jei norite paprastesnio, tada darbas kainuoja 20 litų už valandą. mirksiukas.gif
Atsakyti
[
Čia židinys kartu su baru. Toks kainuotų 5300 litų už darbą. Jei norite paprastesnio, tada darbas kainuoja 20 litų už valandą. mirksiukas.gif
[/quote]

Didziausia durnyste yra meistrui moketi uz diena ar uz val.,paskui ir krapstosi toj pacioj vietoj 2 menesius nosi rakinedami.o kas jiems?-babkes visvien eina.Mes visada suderim konkrecia suma uz kazkoki tai darba-tai zmogus stengiasi ir skuba ji atlikti ax.gif
Atsakyti
[/QUOTE]Kaina priklauso nuo darbo apimties ir darbo sudėtingumo. [QUOTE]
Parašiau 20 litų už valandą kaip orientacine kainą. O šiaip – pagal susitarimą.
Atsakyti
Mes irgi planuojame įsirenginėti name židinį, todėl šeštadienį važinėjome ir radome tik vieną dirbančią parduotuvę specializuotą židinių - Mokyklos g. 33, Klaipėdoje. Pagal visus parametrus ir savininko pasakojimus, išsirinkome kapsulę, kuri turi dumų surinkėją, antrinę pakurą /net smalkėm deginti/, dvi angas - viena ištraukimui, kita oro padavimui..... Kaina kapsulės 3150-3850-3950 Lt, žiūrint kokia stiklo forma. Gamintojas - "Nordica", Italija. Na ir aišku įrengimas bei apipavidalinimas - nuo 1200 Lt.

Nuoroda - http://www.visizidin..._focolare70.php

Ką manote, kokie atsiliepimai ??? Gal kas jau turite įsirengę tokį???? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2006 01 23, 16:16)
Mes irgi planuojame įsirenginėti name židinį, todėl šeštadienį važinėjome ir radome tik vieną dirbančią parduotuvę specializuotą židinių - Mokyklos g. 33, Klaipėdoje. Pagal visus parametrus ir savininko pasakojimus, išsirinkome kapsulę, kuri turi dumų surinkėją, antrinę pakurą /net smalkėm deginti/, dvi angas - viena ištraukimui, kita oro padavimui..... Kaina kapsulės 3150-3850-3950 Lt, žiūrint kokia stiklo forma. Gamintojas - "Nordica", Italija. Na ir aišku įrengimas bei apipavidalinimas - nuo 1200 Lt.

Ką manote, kokie atsiliepimai ??? Gal kas jau turite įsirengę tokį????  mirksiukas.gif

Mes irgi vos nenusipirkome tokios kapsulės(mano supratimu jos tikrai neblogos), tačiau atkreipkite dėmesį - jos neskirtos pastoviam kurenimui, t.y. po 7-8 val kurenimo joms reikia duoti ataušti. Jeigu numatoma, kad kurį laiką kapsulė turi tarnauti kaip pagrindinis šilumos šaltinis -reiktų ieškoti kitokios.
Atsakyti
QUOTE(ula @ 2006 01 23, 15:48)
Mes irgi vos nenusipirkome tokios kapsulės(mano supratimu jos tikrai neblogos), tačiau atkreipkite dėmesį - jos neskirtos pastoviam kurenimui, t.y. po 7-8 val kurenimo joms reikia duoti ataušti. Jeigu numatoma, kad kurį laiką kapsulė turi tarnauti kaip pagrindinis šilumos šaltinis -reiktų ieškoti kitokios.

O ką, šitie židiniai skirti tik apšildymui viso namo ??? g.gif Man tai reikia tik dėl malonumo ......... Tai gal per geri tik šiaip romantikai ........... g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2006 01 23, 17:58)
O ką, šitie židiniai skirti tik apšildymui viso namo ???  g.gif  Man tai reikia tik dėl malonumo ......... Tai gal per geri tik šiaip romantikai ...........  g.gif  g.gif  g.gif

Taigi aš ir rašiau, kad šie židiniai neskirti pastoviam kurenimui. Jeigu židinys reiklalingas tik malonumui - tai, mano galva, šitie židiniai yra pats tas.
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2006 01 23, 15:16)

Ką manote, kokie atsiliepimai ??? Gal kas jau turite įsirengę tokį????  mirksiukas.gif

Sveika,apie šiuos židinius žinau gana nemažai.Tai va,kapsulė vidutinės klasės,pagal tokią nedidelę kainą visai nebloga,beje tau teisingai čia pasakė-ji neskirta pastoviam naudojimui,o tai reiškia,kad šaltą žiema per daug ją pakaitinus ji gali sutrūkti.Aišku,jei žadi nekūrenti labai intencyviai taip neatsitiks,bet už tokią kainą gali surasti ir pastovaus degimo kapsulę.Ir pagaliau didžiausias šios kapsulės trūkumas-aprūkęs stiklas degimo metu,mat joje nėra sumontuoto jokio stiklo valymo būdo,tai reiškia,kad malkas turėsi naudoti TIK labai sausas.Šiuo metu jau yra atvežama kapsulių su švaraus degimo sistema,su jau sumontuotomis sklendėmis traukai reguliuoti ir tt.Taip smulkiai aiškinu todėl,kad prieš 7mėn nusipirkau panašaus lygio kapsulę-gailiuosi.Galėjau jos nebeimti(kol man ją pristatė buvau surinkusi jau daug informacijos apie židinio kapsules),bet buvau jau sumokėjusi...Dabar mano sesė pirko ,tai pasimokiusi išsirinko žymiai geresnį,jau padarė apdailą -super švariai dega,nedūmija
Tikiuosi kas nors paaiškėjo,sėkmės hi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dilgėlytė: 24 sausio 2006 - 22:10
Pamiršau pasakyt-aš savo kapsulę pirkau Kaune,o sesė Klaipėdoj rytoj paklausiu kur konkrečiai,parašysiu 4u.gif
Atsakyti
Dilgėlyte, labai ačiū už info.......
Na ne taip jau mažai kainuoja - 3950 LT už panoraminį, bet jei jie ne kokie - tai kokį pasirinkti ???????? g.gif Ką pasiūlysite pasižiūrėti??? Kokie yra geresni ???? Savaitgalyje busiu Vilniuje - tai ieškosiu ir ten ........
Atsakyti