QUOTE (kauke2 @ 2004 06 18, 12:06) |
Aisku del skonio nesigincyjama, taciau kai pamaciau zidinio nuotrauka, nebesusilaikiau.... Nejaugi siais laikais zmones dar tokias atgyvenas stato????? |
Man tai irgi primena tuos gipso "puošinius" ant lubų ir t.t. Sorry, dėl mano neeuropietiško skonio

Zmona, ieik i tinklapi www.zidiniai.lt. Ten yra ir klasikiniu - kokio sakai tau reikia i tavo namo pagal interjera, ir moderniu zidinuku. Klasika irgi galima sumoderninta ir pritaikyta prie dabarties. Jei jau renkames klasika, visiskai nereiskia, kad reikia ringtis Liudviko XV stiliu. Tad panarsyk po ta tinklapi, gal netycia kils kitokiu ideju??????????
Na, jei be karūnos, paveiksliuko ir dar žalias tai visai gražu
Svarbiausia, kad derėtų prie interjero. O koklinius židinius tikrai stato ir jie gana brangūs, bet man labiau patinka marmuriniai, granitiniai, derinti su tinku
O židinys tai tikrai jėgelė

O židinys tai tikrai jėgelė

na ta žmona jau tikra karalieva patapo
dar karūnos , tikros karūnos, ne ant židinio, o ant galvos.

dar karūnos , tikros karūnos, ne ant židinio, o ant galvos.
QUOTE (gama @ 2004 06 18, 16:03) |
na ta žmona jau tikra karalieva patapo![]() ![]() dar karūnos , tikros karūnos, ne ant židinio, o ant galvos. |
Mes kalbam apie židinius, jei Tave kanikina kažkokie praeities prisiminimai tai siūlau juos pamiršti, nes parodai žemą lygi puldinėdama čia nė iš šio nė iš to.
O jei pavydi, tai geriau pavydėk tyliai - nieks nežinos.
Na, o jei gali nupirkti man karūna, prašom mielai priimsiu
Bet koks zidinys, arba tik jo imitacija suteikia namams jaukumo.
QUOTE (Žmona @ 2004 06 18, 15:17) |
Mes kalbam apie židinius, jei Tave kanikina kažkokie praeities prisiminimai tai siūlau juos pamiršti. |
žmona, nepyk, gal aš kiek per tiesmukiškai, bet mano nuomone, tokio tipo židinys tikrai labai tiktų į karalių rūmus.
na, dar prezidentūroje panašių mačiau.
bet į gyvenamą namą, kiek suprantu naujos statybos, o ne koks senovinis dvaras, tai man tikrai, švelniai tariant, nelabai.
beje, tavo virtuvės baldai, tai tikrai labai patiko, jaukūs, skoningi. (na vėl ne į temą...).
Visokių stilių židinių yra puslapyje www.zidinistai.lt
Ar yra kazhin galimybe isirengti zhidini bute kuris yra ketvirtam aukshte, namas 5 aukshtu?
senas senukas