Įkraunama...
Įkraunama...

židiniai ir jų priedai

QUOTE(Otilija3 @ 2006 11 07, 13:46)
Na o jei nenudega tai aš valau su HIGĖJOS Grilių ir židinių valikliu užpurški palauki 5- 10min ir nusivalo ,jai nenusivalo pakartoji .Bandžiau importa tai kaina dviguba ,o efektas tas pats.

ačiū visoms. 4u.gif bandžiau ir aš su šitu, bet po nuvalymo tik dar labiau apdegė. Bandysim pilnai užkrauti ir išdegint. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutė @ 2006 11 07, 18:51)
ačiū visoms. 4u.gif  bandžiau ir aš su šitu, bet po nuvalymo tik dar labiau apdegė. Bandysim pilnai užkrauti ir išdegint. blush2.gif

Jai kurenot su dregnom malkom ,tai ir pojuoduoja. doh.gif Nupirkit 2 pakus paprastu pjuvenu briketu ir uzkurenkit.viskas turetu but ciki thumbup.gif
Atsakyti
Na mano turbūt ne toks stiklas nes daugiau neapdega ir aš po to valiklio gerai nuplaunu su vandeniu ar langų valikliu.
Atsakyti
Nea, kūrėm sausom malkom. Bet vis tiek staigiai aprūko blink.gif Reiks pabandyti briketus. O ką po jų deginimo naeprūksta? Ir dar pasakykit, kokios rūšies malkas naudojat? Mums patarė ąžuolines, nes ilgai dega ir l. kaitrios g.gif
O su tuo valikliu, tai gal tikrai reikėjo jį nuplauti? doh.gif
Atsakyti
Gal žinot kuo geriausia valyti ketaus krosnelę? Nusipirkom Jotul, bet sako, kad su laiku ketus papilkėja, o ir drėgnu skuduru jo valyti netinka unsure.gif Gal yra koks specialus valiklis? Na, pasidalinkit patirtimi ax.gif
Atsakyti
Mes turim tokia krosnele jau 4metus,jos spalva dar nepasikeite schmoll.gif valau paprasciausiai dregnu skudureliu dulkems valyti.O stiklui yra specialus purskalas.
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2006 12 03, 15:00)
Mes turim tokia krosnele jau 4metus,jos spalva dar nepasikeite schmoll.gif valau paprasciausiai dregnu skudureliu dulkems valyti.O stiklui yra specialus purskalas.

Ačiū, vadinasi valysiu paprastu skudurėliu smile.gif
Atsakyti
Neseniai isigijom nama, taigi visi darbai pradedami, tame tarpe ir uzsakinejamas zidinys. Siandien padare mums projekteli (ir kapsule perkam ir apdaila darom vienoj firmoj), projekto samata ~13000 doh.gif Jezus marija vos is koto neisvirtau... cia su viskuo (kapsule, apdaila su marmuro plokste, kamino ideklai ir visa kita...) Pasidalinkit prasau kiek jums kainavo zidiniai ax.gif blink.gif
Atsakyti
Na,ziurint,kokia marmuro plokste,koks dirbinys,kokia kapsule...Mums gavosi maziau.
Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2006 12 08, 23:23)
Neseniai isigijom nama, taigi visi darbai pradedami, tame tarpe ir uzsakinejamas zidinys. Siandien padare mums projekteli (ir kapsule perkam ir apdaila darom vienoj firmoj), projekto samata ~13000  doh.gif Jezus marija vos is koto neisvirtau... cia su viskuo (kapsule, apdaila su marmuro plokste, kamino ideklai ir visa kita...) Pasidalinkit prasau kiek jums kainavo zidiniai  ax.gif  blink.gif

mums kainavo kapsule 3950
darbas ir apdaila is granito, visa kita dengta gispo kartonu 4600
Ideklai i kaminus (2 pas mus kaminukai) 2500
taigi viso irgi nepigu blink.gif 11 su kapeikom doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
sveikutes, gal turit nuotraukyciu ar kokiu nuorodu kur ZIDINIAI IS RAUDONU PLYTU,buciau labai dekinga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2006 12 08, 23:23)
Neseniai isigijom nama, taigi visi darbai pradedami, tame tarpe ir uzsakinejamas zidinys. Siandien padare mums projekteli (ir kapsule perkam ir apdaila darom vienoj firmoj), projekto samata ~13000  doh.gif Jezus marija vos is koto neisvirtau... cia su viskuo (kapsule, apdaila su marmuro plokste, kamino ideklai ir visa kita...) Pasidalinkit prasau kiek jums kainavo zidiniai  ax.gif  blink.gif

paskutine kaina gavosi beveik 18.000 Lt... blink.gif Bet turetu buti super g.gif
Atsakyti