Įkraunama...
Įkraunama...

židiniai ir jų priedai

QUOTE(egle50 @ 2005 05 04, 13:26)
tai nejaugi niekas negali pasidalinti savo pairtimi is esmes? cry.gif
skambinausi vakar i kelias firmas, tai vienos kainas siulo nuo 7000 litu, kiti pasake, kad ir uz 5000 galima pasidaryti. mums zidinukas ne sildymui, o jaukumui reikalingas. aisku, ta kambari kazkiek ir sildys. dilema  doh.gif

o su kapsule darysit? Siaip tai kaina ar bute, ar ne bute- ta pati- mazdaug 5000-7000 Lt, gali buti ir daugiau dar cool.gif nu jei ne firma, o samadielninkai darys- tai pigiau aisku keliais tukstanciais, bet biski rizikinga, jei kad nukreivalios ne ten. o siaip tai jukumui jaukumo priduoddai ir taip vadinama burzuijka - man netgi labai stiliovai atrodo thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2005 05 05, 09:29)
o su kapsule darysit? Siaip tai kaina ar bute, ar ne bute- ta pati- mazdaug 5000-7000 Lt, gali buti ir daugiau dar  cool.gif nu jei ne firma, o samadielninkai darys- tai pigiau aisku keliais tukstanciais, bet biski rizikinga, jei kad nukreivalios ne ten. o siaip tai jukumui jaukumo priduoddai ir taip vadinama burzuijka - man netgi labai stiliovai atrodo  thumbup.gif .

manau, kad desimes. kiek girdejau, lyg ir nereikia, jei zidinio paskirtis ne sildymas, o jaukumas ir grozis, bet tada riekia rasti gerus meistrus, kad gerai be kapsules padarytu...nzn, as kazkaip labiau noriu zidinio, jei grazu padaro, tai virs jo ir lentynele tokia gali buti, graziai kamina ismurija, ant kurio paskui galima seimos nuotraukytes kabinti... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2005 05 05, 10:29)
o siaip tai jukumui jaukumo priduoddai ir taip vadinama burzuijka - man netgi labai stiliovai atrodo  thumbup.gif .

Vat vat, gegužės mėn. žurnale "Namai pagal mus" pamačiau šiuolaikinę "buržuiką" vietoj židinio ir užsimaniau juodai. Aišku, vyrui nuo visų mano idėjų jau žalia darosi, bet šita patiko. Ir darbo tiek nereikia, ir traukom visokiom rūpintis, ir pigiau, ir įdomiau
Atsakyti
QUOTE(laukinukė @ 2005 05 05, 13:14)
Vat vat, gegužės mėn. žurnale "Namai pagal mus" pamačiau šiuolaikinę "buržuiką" vietoj židinio ir užsimaniau juodai. Aišku, vyrui nuo visų mano idėjų jau žalia darosi, bet šita patiko. Ir darbo tiek nereikia, ir traukom visokiom rūpintis, ir pigiau, ir įdomiau

reikes nusipirkti zurnala, gal ir mums patiks..
Atsakyti
va, turbut pasirasysiu beveik pati sau, nes nesijungiat i diskusija....
pasikalbejome su 2 kandidatais, firma ir meistreliu. kainas siulo panashias, tik meistriukas niekam neduoda garantijos...
shiandien vaziuojam pasidaryti samata i firma. ziuresim, kuo cia baigsis...
keista, vieni sako, kad kamino indeklo nereikia, kiti net neabejoja, kad riekia...vieni uz atvirus zidinius, kiti juos peikia...suprask, kas geras....
Atsakyti
QUOTE(egle50 @ 2005 05 11, 08:37)
va, turbut pasirasysiu beveik pati sau, nes nesijungiat i diskusija....
pasikalbejome su 2 kandidatais, firma ir meistreliu. kainas siulo panashias, tik meistriukas niekam neduoda garantijos...
shiandien vaziuojam pasidaryti samata i firma. ziuresim, kuo cia baigsis...
keista, vieni sako, kad kamino indeklo nereikia, kiti net neabejoja, kad riekia...vieni uz atvirus zidinius, kiti juos peikia...suprask, kas geras....

Jei reikes, galesiu duoti meistro koordinates. Mums reikejo tik apdailos jau pastatytam zidiniui. Tai neblogai padare. Kaip supratom, tai jis daro viska nuo A iki Z. Tik "branginykas' sioks toks...
Atsakyti
QUOTE(reole @ 2005 05 12, 22:43)
Jei reikes, galesiu duoti meistro koordinates. Mums reikejo tik apdailos jau pastatytam zidiniui. Tai neblogai padare. Kaip supratom, tai jis daro viska nuo A iki Z. Tik "branginykas' sioks toks...

o jis vienas dirba, ar firma turi? nes shiai man svarbu butu, ar duoda paskui kokias garantijas savo darbui..?
Atsakyti
QUOTE(egle50 @ 2005 05 13, 09:59)
o jis vienas dirba, ar firma turi? nes shiai man svarbu butu, ar duoda paskui kokias garantijas savo darbui..?

Dirba vienas; jokiu rasytiniu isipareikgojimu nepasiraseme. Tai garantijos tik "garbes zodziui".
Atsakyti
QUOTE(laukinukė @ 2005 05 05, 13:14)

Na dėl to buržuikų pigumo, tai aš patyliu: kai sprendėm dilemą, ar bute statyti židinį, ar pirkti buržuiką (nes pigiau ir galvos skausmo mažiau), tai tokia, kokios norėjom, buržuika, dar brangiau nei židinys kainavo. Kadangi bet kokios nenorėjom, tai vis tik pasrinkom židinį - ir nesigailim. Ir atrodo gražiau, ir labai jauku būna prie jo kiurksoti - ypač kai už didelio lango kąsniais snaigės krinta.
Kainavo tai jis mums ne pigiai, bet rezultatas thumbup.gif . Todėl kažkaip visai negaila - gal dėl to, kad abu su vyru be proto jo norėjom.
Meistrų darbu esam patenkinti, ir daug kas atėję į namus tai pastebi. Bet koordinatės jų kažkaip užsimetė - jei surasiu, galėsiu parašyti, nes nors ir brangininkai, bet savo darbą išmano.
Atsakyti
QUOTE(Violetukas @ 2005 05 16, 21:12)
Na dėl to buržuikų pigumo, tai aš patyliu: kai sprendėm dilemą, ar bute statyti židinį, ar pirkti buržuiką (nes pigiau ir galvos skausmo mažiau), tai tokia, kokios norėjom, buržuika, dar brangiau nei židinys kainavo. Kadangi bet kokios nenorėjom, tai vis tik pasrinkom židinį - ir nesigailim. Ir atrodo gražiau, ir labai jauku būna prie jo kiurksoti - ypač kai už didelio lango kąsniais snaigės krinta.
Kainavo tai jis mums ne pigiai, bet rezultatas  thumbup.gif . Todėl kažkaip visai negaila - gal dėl to, kad abu su vyru be proto jo norėjom.
Meistrų darbu esam patenkinti, ir daug kas atėję į namus tai pastebi. Bet koordinatės jų kažkaip užsimetė - jei surasiu, galėsiu parašyti, nes nors ir brangininkai, bet savo darbą išmano.

va va, mes irgi gerai paziurejom ir visgi nutarem židini statyti. Violetuk, tu jau su patirtim gal patarsi. mes galvojam, kad neriekia indeklo i kamina. meistrai kaip ir pataria, bet sako, kad tai nera vienas is butiniausiu dalyku jei nesiruosiama buto šildyti židiniu, o tik del malonumo statoma. be to, juk tevai 20 metu praguveno be to indeklo, nors namus tik krosnim ir silde. ir nieko blogo nebuvo, tai kam ta papildoma 1000 kisti i kamina, o ne i zidinio apdaila ar kapsule..?
butu ciotka, jei nors firma prisimintum, atkasciau ga, kur jie randasi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Violetukas @ 2005 05 16, 22:12)
Na dėl to buržuikų pigumo, tai aš patyliu: kai sprendėm dilemą, ar bute statyti židinį, ar pirkti buržuiką (nes pigiau ir galvos skausmo mažiau), tai tokia, kokios norėjom, buržuika, dar brangiau nei židinys kainavo. Kadangi bet kokios nenorėjom, tai vis tik pasrinkom židinį - ir nesigailim.

Na, kadangi mūsų namukas ne rūmai, o ir to pečiuko stebuklingo ir su pribumbasais nenorim, tai mums tikrai bus pigiau. Noriu paties paprasčiausio varianto, bet ir tai dar tolimesnėj ateity
Atsakyti
sveiki! 4u.gif
visur ziurejau, bet tikrai neradau tokios temos, gal kas turi zidiniu apdailos ideju?gal kokiu nuorodu?
aciu ax.gif
Atsakyti