Tarpviete sutvarke vyras taciau plikai tikrai neskutau, bet kadangi dare ekstra cezari tai biski skuto ir igoninej

Gimdžiau RK, tai gydytojai liepė nesiskusti, tai ir nesiskutau. nes 9 mėnesyje sunkiai bepasilenkiau, o vyrui nenorėjau užkrauti tokio malonumo
beje, gimdant mane įkirpo, bet nebuvo jokių problem dėl plaukelių - sako kad kaip tik nusiskutus pradeda ten pūliuoti, ir infekcijos tikimybė nemaža.

beje, gimdant mane įkirpo, bet nebuvo jokių problem dėl plaukelių - sako kad kaip tik nusiskutus pradeda ten pūliuoti, ir infekcijos tikimybė nemaža.
Ot kokie nemalonūs dalykai
.,bet jau geriau pačiai tvarkytis negu kad ligoninėj

QUOTE(jusiukai @ 2007 07 26, 12:05)
Na aš tai manau kam save kankint nežinia.,juk negimdai iškart.,galima ir pačiai susitvarkyt.,ar viras padėt gali ir pati veidrodžio pagalba ir aišku nelaukt paskutinės minutės,paskutines savaites manau galima apsiskust.,o klizmą girdėjau galima pačiai pasidaryt su zvakutem 

o kokios zvakutes atstoja klizma?
As tai pati pasiskutau, bet ligoninėj sakė, kad visai nebūtina, nebent jau ten kaip miškas
, tokio tankumo. Čia taip klinikose ir antroj ligoninėj. Klinikose net klizmos nestatė, nes jau stiprūs sąrėmiai buvo.

Nelabai suprantu kodėl taip bijomasi klizmos, man ją darė prieš abu gimdymus. Sako, kad skatina sąrėmius, jautiesi ramiau, kad nereikės į tualetą bėgioti, ar begimdant.... Jokio nemalonumo tame irgi nematau, na gal nelabai smagu kad kažkas tenai kažką pila, bet skausmo jokio, o paskui tualete pasėdi ir viskas.
Skusti tarpvietės turbūt jau niekur neverčia, tai ir namie to daryti nebūtina, aišku jei ten "miškas" galima žirklutėm apkirpti.
Nematau čia jokių nemalonių procedūrų.
Skusti tarpvietės turbūt jau niekur neverčia, tai ir namie to daryti nebūtina, aišku jei ten "miškas" galima žirklutėm apkirpti.
Nematau čia jokių nemalonių procedūrų.
tai reikia tik sonuose apskusti plaukelius ar viska pilnai nuskusti?
QUOTE(Jurgiukste @ 2007 07 12, 20:10)
tik budama nescia prisiverciau nueit depiliacijai, nes per pilva sunku pasidare paciai, tai patiko, aisku skaudejo, bet 1 kartas skaudziausias, po to jau nebe taip, jei spesiu dar karteli teks eit iki termino, zinokit liuks
ir atauga daug maziau

Aš lygiai taip pat. Kažkaip į nėštumo pabaigą nusprendžiau, kad reikia išbandyti bikini depiliaciją. Ir ką, taip patiko, kad jau gyvenime daugiau nebesiskusiu

As gimdziau Klaipedos GN ir galiu patikinti, kad cia visiskai nereikalaujama nei skustis, nei stato klizma net jeigu esi valgiusi. Kadangi man prireike extra cezario, o as buvau labai gerai nusiskutus tai nieko nedare ir klizmos jokios nestate. Drauge gimde 2 dienas po manes - ji buvo nenusiskutusi ir prisivalgius, tai jos irgi neskuto, o klizma sako jeigu nori pastatysim, jeigu ne - nebutinai vsiai. KItaip tariant siais laikais labai jau didele pasirinkimo laisve

nu va, o Tyzenhauzai tikrai ir skuta ir klizma stato 
ir ypac pirmakartems, kur negali zinoti, kas bus...

QUOTE(Monikule @ 2007 07 31, 15:12)
nu va, o Tyzenhauzai tikrai ir skuta ir klizma stato 

cia tikrai?
Na man pavyko sita reikala pasidaryti paciai, ba nujauciau kas arteja, laabai jau nenorejau kad man kas ten lystu ir skutinetu
tai kelias savaites pries gimdyma laabai kruopsciai prisiziurejau, jei kas