Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija prieš gimdymą

QUOTE(Brunetike @ 2007 09 23, 13:32)
Tai kad dar zinokit priklauso ir nuo grozio salono, nes tikrai ne kiekviename daro kai pamato tarpduryje pilvota busima mamayte  schmoll.gif  ar cia tik man taip pasitaike  g.gif

kai atejau manes paklause "pirma karta vasku darysies pilvota?" sakau, aha... man paaiskino, kad skausmelis ne is silpnuju, bet pakenciamas. teisybe, pakenciamas. besidarbuojant kosmetologe pastoviai klausia "spiria?" nu jo, sakau, spardosi... matyt jaucia kad mama isitempusi... tai gerai, sako, taip ir turi buti, tik svarbu, kad ne man (kosmetologei) i dantis... biggrin.gif ir taip mums pastoviai... o jau jausmelis 4 savaites svariai gyvent - super thumbup.gif vasku depiliuot apsisprendziau, kai susimasciau, kad pagimdyt nuo 7 menesio galiu bet kada ir nebutinai bunant savo mieste. su siaubu pagalvojau, kad nenoriu jokiu peiliuku ir svetimo zmogaus lietimosi ligoninej, kur ir taip bus nervai istampyti... schmoll.gif
Atsakyti
Gal galit parekomenduoti,kur Kaune gali padaryti gera depiliacija mirksiukas.gif nestuke.gif
Atsakyti
tai dabar perskaicius ir as susimasciau gal nueiti depiliacijai, nes visa laika peiliuku skutausi, nors ir sunkiai i pabaiga, bet vistiek nemalonu tiek pries save tiek pries vyra...
kiekvienai zinoma savo, bet nestumas nepriezastis su miskeliu tarp kojyciu vaiksciot..
o del klizmos 4u.gif man asmeiskai geriau pasidrausti..
Atsakyti
Sakykit merginos, o kaip buna su klizma, ar klinikose ja daro visoms ar reik prasyt, nes labai butu nemalonu jei per gimdyma prisidaryciau smile.gif o gal reiktu namie pasidaryt, bet as niekad nesu to darius jauciu nelabai iseitu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nefertitė7 @ 2007 11 08, 19:47)
Sakykit merginos, o kaip buna su klizma, ar klinikose ja daro visoms ar reik prasyt, nes labai butu nemalonu jei per gimdyma prisidaryciau smile.gif o gal reiktu namie pasidaryt, bet as niekad nesu to darius jauciu nelabai iseitu smile.gif

Klizmos akušerės nerekomenduoja darytis, sako tokios vienkartinės, kaip pvz Mikrolax naudojamos kai užkietėja viduriai, jos padeda tik tam kartui pasituštint ir ne viskas išeina lauk, o prieš gimdymą jau seniai niekas nebeklizmuoja
Atsakyti
na mna teko reikalaut, nes tikrai nenorejau apsi...mmtai tik gyd liepus padare
Atsakyti
Tik pastojusi nustojau depiliuotis vašku,galvojau ,kad nelabai galima.Bet paskaičiusi šią temelę sužinojau,kad daug moteryčių tai darosi.O tikrai galima depiliuotis vašku?Nes jeigu taip tai skambinsiu savo kosmetologei ir užsirašysiu į eilutę. g.gif nestuke.gif
Atsakyti
Na pirmo gimdymo metu darė klizmutę, nelabai malonu, bet jau geriau nei..... TEN pasitvarkius buvau pati, tad nelindo
O per antrą irgi apsitvarkius pati, o vat klizmos padaryt nespėjo, nors nieko ir nenutiko 4u.gif
Atsakyti
As viso nestumo metu vaiksciojau pas kosmetologe depiliuotis. kai pilvukas jau didesnis buvo, tai lelius apspardydavo kosmetologe blush2.gif kartu pasijuokdavom biggrin.gif o klizmos as irgi pati pasiprasiau.
Atsakyti
O gal galetumet kuri Vilniete brukstelti i az ar cia, kur ir pas kokia kosmetologe darotes depiliacija nestuke.gif ? nes kazkaip man nedrasu, kur uzeini visi nuo koju iki galvos nuzvelgia ir aisku ties pilvuku sustoja ax.gif
Atsakyti
Sveikutės,aš gimdžiau Kėdainiuose,klyzmutė man padarė,o su depiliacija-tai pati namie su veidrodėliu smile.gif
Atsakyti
sveikutes mamytes!!!
niu del depiliacijos tai bandau pati pries veidrodi su peiliuku!!! lotuliukas.gif cia tai vaizdelis!! lotuliukas.gif bet nieko, jau ir pripratau, ir mazai liko. 7 dienos!!! 4u.gif

o del klizmos.... xm.... man per visa nestumo laikotarpi isvis su situo reikalu problemos buvo... ar del tableciu, ar taip organizmas pasikeite! blush2.gif sunkiai, sunkiai... tai net nezinau, nenoriu apsi...... ant stalo, dar ir vyras salia bus!!!! prasysiu turbut, arba bandysiu pati namuose daryt, jeigu pajegsiu!!! biggrin.gif
sekmes mamytems!!! nestuke.gif
Atsakyti