Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija prieš gimdymą

QUOTE(Pacific @ 2007 12 16, 16:03)
as ta vieta nusiskutau pati  pries kelias dienas ax.gif  bet ne viska  ax.gif
ligoninej niekas man klizmos nedare, nei skuto  4u.gif

as taip pat... pas mus irgi nei skuto, nei klizmos...
Atsakyti
QUOTE(Andora @ 2007 12 15, 13:46)
Aš esu tokios pat nuomonės, todėl jau užsisakiau šią procedūrą gruodžio 28-tai d. Dar galvoju gruodžio 31d. užsirašysiu pedikiūrui ir lauksiu savo dienos. smile.gif

As tai uzsirasiau rytojui, t.y gruodzio 21d abiems proceduroms (depiliacijai ir pedikiurui), tik galvoju kad jei iki tol nesubyresiu, po nauju reik dar pakartoti, nes vel viskas ataugs doh.gif, o taip nesinorisi apaugusiai vaziuoti i GN, o be to paskui irgi nezinai kada begalesi ka atlikti g.gif
Papildyta:
QUOTE(Pupkiz @ 2007 12 19, 18:08)
as taip pat... pas mus irgi nei skuto, nei klizmos...

Vat vat, kad dabar GN nieko nebedaro, nei klizmuciu, nei skuta bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikyte: 20 gruodžio 2007 - 10:33
bet ir gerai kad neskuta dabar. bet as pati pries gimdima apkirpau trumpai, bet puske pirma vaika pries 10metu gimde ir nenusiskutus nuvaziavo, tad sake kaip kiaule visa supjauste lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Andora @ 2007 12 15, 14:46)
Aš esu tokios pat nuomonės, todėl jau užsisakiau šią procedūrą gruodžio 28-tai d. Dar galvoju gruodžio 31d. užsirašysiu pedikiūrui ir lauksiu savo dienos. smile.gif

Niu ir nesulaukei mieloji 28d 4u.gif Sveikinimai wub.gif Vadinasi galima ir be depiliacijos pagimdyt 4u.gif
Atsakyti
as asmeniskai tai nusiskutau namie visiskai plykai, bet kadangi gulejau ligonineje tai buvau truputi atauge biggrin.gif bet nieko viskas gerai buvo nes nieko nesake ir nedare nors lb mazai buvo atrauge. o klizmu niekas nestato nebent pati nori tai gali klizmute nusipirkti
Atsakyti
niekas nieko neskuto ir neklizmavo..pati susitvarkiau siaip kaip visada,tik klizmute pasidariau pries isvaziuojant i ligonine,kad nelakstyciau i tuoleta,nes kazkaip labiausiai to bijojau...bet visvien laksciau smile.gif
Atsakyti
perskaičiau, kad kai kur neklizmuoja ir neskuta...na niekaip nesuprantu, kaip gali neklizmuot?? utopija....
o šiaip, manau, kad čia mažiausia problema, tiesiog SMULKMENOS smile.gif
Visai dėl skutimo nesinervinau, nes žinojojau, kad operuos. Tik atsivežiau savų skutimo priemonių--tegu "gražina" tiek, kiek jiems reikia--jie geriau žino smile.gif
O klizma--manau, kad visiškai normaliai priimtinas ir net būtinas dalykas smile.gif
Atsakyti
Na zinokit paskaiciau tema,ir nors pati esu moteris,bet tiesa sakant skaitant kai kuriuos pasisakymus slykstu pasidare... doh.gif nu jau tokia didziule cia problema iskelta del to skutimo.nu tai aisku reik apsiskust,man paciai butu nemalonu,jei ateiciau su "misku"...o be to,yra gi moteru,kurios "ten" apskritai nesiskuta ir vaiskto "naturaliai" lotuliukas.gif lotuliukas.gif kaip pamatau tokia,sakykim sporto klube duse,tai zinokit pykint pradeda,ir kaip vyras su tokia gulasi...o del pagalbos,tai as gyvenime savo "tos"vietos nepakisciau vyrui ir nesakyciau "o dabar skusk" lotuliukas.gif lotuliukas.gif jei kas nezino,yra tokie dalykai kaip grozio salonai,ir tokia procedura kaip depiliacija,nueini pries gimdyma kokia savaite ir tau ten viska graziai nudepiliuoja....o pati tai aisku nepasieksi blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marlena24: 10 sausio 2008 - 09:42
Kai kurie gydytojai rekomenduoja, jei norima, depiliacijos procedūrą atlikti likus 2 savaitėms iki gimdymo, kad išvengt infekcijos, nes būna, kad sualergizuoja odą, atsiranda pūliniai, jaučiamas diskomfortas.
Atsakyti
tas tai jo...nu bet zmogus pagal save jau zino kokia jo odos reakcija i ta "procedura" mirksiukas.gif mano oda pvz. buna suirgusi gal 1-2 dieneles po depiliacijos, jei kalbam apie bikini depiliacija,o kojos tai visai nebijo sito reikalo. nemanau,kad 21 amziuj yra moteru, kurios gyvenime nedariusios depiliacijos...nors,i kai kuriu "grozi" pasiziurejus, matyt, kad yra... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marlena24: 10 sausio 2008 - 11:29
Gerai jeigu viskas gerai ir eiga eina pagal planą, o jeigu tenka žymiai anksčiau gimdyti, kaip man šią vasarą nutiko, tai iš savo patirties galiu pasakyti, kad save reikia prisižiūrėti visą laikotarpį, kad bet kokią minutę galėtum išvažiuoti ir nesukti galvos dėl savosios higienos doh.gif Kokie nagai, ar kokia skylutės šukuosena tongue.gif Tad būkit visada viskam pasiruošusios ir visada gražios visur smile.gif
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2008 01 10, 09:41)
Na zinokit paskaiciau tema,ir nors pati esu moteris,bet tiesa sakant skaitant kai kuriuos pasisakymus slykstu pasidare... doh.gif nu jau tokia didziule cia problema iskelta del to skutimo.nu tai aisku reik apsiskust,man paciai butu nemalonu,jei ateiciau su "misku"...o be to,yra gi moteru,kurios "ten" apskritai nesiskuta ir vaiskto "naturaliai" lotuliukas.gif  lotuliukas.gif kaip pamatau tokia,sakykim sporto klube duse,tai zinokit pykint pradeda,ir kaip vyras su tokia gulasi...o del pagalbos,tai as gyvenime savo "tos"vietos nepakisciau vyrui ir nesakyciau "o dabar skusk" lotuliukas.gif  lotuliukas.gif jei kas nezino,yra tokie dalykai kaip grozio salonai,ir tokia procedura kaip depiliacija,nueini pries gimdyma kokia savaite ir tau ten viska graziai nudepiliuoja....o pati tai aisku nepasieksi blush2.gif

lotuliukas.gif oi nu prajuokinai....pykina.... tai čia miestietės ir tos kurios dar labai jaunos taip mąsto. Nereik visų grūst į vieną maišą--tu paklausk kaime kokiam, ne 20-metės ,kada paskutinį kartą GROŽIO SALONE DEPILIAVOSI tą vietą, tau atsakys lotuliukas.gif

O , beje, yra labai daug moterų, kurioms bet kokia depiliacija sukelia baisiausias alergijas, skutimas irgi. Išberia, po to pūlinukai darosi. Neteko girdėt? Ir higiena, jei ką, čia nei prie ko. O tokia pamačius duše nesupykintu?? Todėl ir daromos tos procedūros tikrai ne kas savaitę.
Atsakyti