Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija prieš gimdymą

svarinau viska ne tik pries gimdyma,bet ir pries eidama pas gine.man asmeniskai paciai taip maloniau...bat kai pilvas patapo didziulis tai nepasiekiau...vyras paklause kaip sekesi...sakiau kad nekaip ax.gif ,tai jis pasisiule paddeti.ir lab tvarkingai viska padare... biggrin.gif asiu jam uz tai wub.gif
Atsakyti
joooo,as cia jusiu pasiskaiciau,baisu kazkaip darosi,,, blush2.gif biggrin.gif as planuoju vaikeli,bet po tokiu,proceduru nezinau net... biggrin.gif gal dar galit apsviest kaip viskas ten vyksta? blush2.gif
Atsakyti
teoriskai - neskuta.. bet manes AK paklause ar apsiskutusi... Is tikro, tai tavo teise yra nenusiskusti, bet tu taip pasunkintum gydytoju darba! mirksiukas.gif ir higienos priemone tai yra papildoma... As pati skutausi, nes manau, kad tai butina...
O del klizmos - niekas nevercia.. Kaip nori... Bet pasiule ir labai dziaugiuosi... Visai nenoreciau apsi.. tuo metu kai vaikeli stumi.. O tikimybe didele jei ten ko yra, nes stumimas yra toks pats kaip kak... blush2.gif ax.gif
nu labai jau as cia atvirai.. blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(gabiiiiiiii @ 2008 02 26, 23:50)
joooo,as cia jusiu pasiskaiciau,baisu kazkaip darosi,,, blush2.gif  biggrin.gif as planuoju vaikeli,bet po tokiu,proceduru nezinau net... biggrin.gif gal dar galit apsviest kaip viskas ten vyksta? blush2.gif

nu... patikek, kad gimdysi pirma daug drasiau neprisiklausius... blush2.gif ax.gif Labai daug nemaloniu dalyku.. ir tai, apie ka cia kalbam - gelytes... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruttte @ 2008 02 28, 14:16)
teoriskai - neskuta.. bet manes AK paklause ar apsiskutusi... Is tikro, tai tavo teise yra nenusiskusti, bet tu taip pasunkintum gydytoju darba! mirksiukas.gif ir higienos priemone tai yra papildoma... As pati skutausi, nes manau, kad tai butina...
O del klizmos - niekas nevercia.. Kaip nori... Bet pasiule ir labai dziaugiuosi... Visai nenoreciau apsi.. tuo metu kai vaikeli stumi.. O tikimybe didele jei ten ko yra, nes stumimas yra toks pats kaip kak... blush2.gif  ax.gif
nu labai jau as cia atvirai.. blush2.gif
Papildyta:

nu... patikek, kad gimdysi pirma daug drasiau neprisiklausius... blush2.gif  ax.gif Labai daug nemaloniu dalyku.. ir tai, apie ka cia kalbam - gelytes... ax.gif

vienu zodziu bus tipo ziauriai,ane? bet iskenti ir viskas normaliai dziaugiesi leliuku. biggrin.gif
Papildyta:
o tai kaip manai kad vyras geriau kad dalyvautu ar ne?nes jauciu ten tokiu dalyku prisiziuri.
Atsakyti
QUOTE(gabiiiiiiii @ 2008 02 28, 16:41)
vienu zodziu bus tipo ziauriai,ane? bet iskenti ir viskas normaliai dziaugiesi leliuku. biggrin.gif
Papildyta:
o tai kaip manai kad vyras geriau kad dalyvautu ar ne?nes jauciu ten tokiu dalyku prisiziuri.

Tegul būtinai dalyvauja. Kartais tenka ir gydytojų pasivaikyti, ir už rankytės bus kam palaikyti, vandens paduoti. Be to, prie vyro nieks klizmos nestato smile.gif Na, bet maniškiui net teko basonus panešiot, nes aš gimdžiau su skatinamaisiais ir epidūru, todėl pati iki tuliko nueit negalėjau.
Atsakyti
QUOTE(gabiiiiiiii @ 2008 02 28, 15:41)
Papildyta:

ziaurokai! mirksiukas.gif Bet tikrai visoms patarciau pasidaryti epidura - tikrai ne taip sunku gimdyt... Tik tada daugiau demesio atkreipi i visokius nemalonius dalykus... mirksiukas.gif
aisku, kad viska atperka leliukas... Maniskiui kai suejo 2 men (as tuo metu pradejau jaustis normaliau, atsigavau tik tada po gimdymo, nes su virusu gimdziau, tai sirgau ilgai... ir t.t.), is kart pradejau dar vieno noret.. lotuliukas.gif

man, asmeniskai buvo labai gera, kad vyras dalyvavo... ir kaip dalyvavo... Labai gerai jie sutare su gydytoju, kai gydytojas ieina - maniskis iseidavo is kart... Ir tam, kad neprisiziuret, bet labiau, kad netrukdytu. O visa likusi laika ten viena buciau kvanktelejusi... ax.gif Net nezinojo, kad jau gimdau... Tik isgirdo per duris leliuko pirma "miau" wub.gif . jis galvojo, kad dar ne, nes gydytojai suleke pradejus krist leliuko tonams...
Taigi, labai fainai kai dalyvauja, juk gali per pati ta momenta - iseit! Tuo metu jo tikrai netruksta!!! mirksiukas.gif Per daug uzimta buni.. mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu jums visoms uz atsakymus.man atrodo kad vaikeliui kuo toliau tuo labiau as subrestu,vis dazniau apie tai pagalvoju kad jo noriu.
tik dabar nezinau kada geriau butu.dabar baigineju antra kursa.kiti metai bus man paskutiniai kaip mokaus.galvoju arba treciam kursui ipusejus ir spesiu dar baikt mokslus,arba i viska nusispjaunu ir darom kaip mum iseina. biggrin.gif g.gif blush2.gif
Atsakyti
Nusidepiliuot prieš gimdymą - nemaloni procedūra? mastau.gif Ką aš žinau, aš ar prieš gimdymą ar ne prieš gimdymą susitvarkau kiekvieną kartą besimaudydama duše. Ir dabar, jau aštuntas mėnuo, o viską susitvarkau be problemų. Be to, juk nusidepilavus yra higieniškiau.
O klizmos prieš gimdymą pati prašysiu, nes girdėjau, kad kai kuriose ligoninėse ji neprivaloma.
Žodžiu, nematu jokių baisių procedūrų prieš gimdymą.
Atsakyti
na as depiliuotis su vasku negaliu, nes mano kapiliarai labai arti odos, po to negeri dalykai vyksta doh.gif
kremai tie mano gaktos plauku neima lotuliukas.gif
tai tvarkydavau su depiliatorium thumbup.gif nu ir nebutu kiaulystes desnis jei jis man nesugestu lotuliukas.gif tai dabar tenka su skustuvu bendraut.. pries jy nieko neturiu, bet intymia vieta man iskart isberia bash.gif iki gimdymo jau susitaisyt ar kito nusipirkt nespesiu, tai vis apsiskutu, palaukiu kelias dienas kol spuogiukai apgyja ir vel varau doh.gif , saremius pajutus bandysiu pati tvarkytis, jeigu ne, sutvarkys ligoninej mirksiukas.gif
problemos nematau, bet man higieniskiau atrodo, visgi leliukas pro ten lys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Auryte Sh. @ 2008 03 05, 01:35)
na as depiliuotis su vasku negaliu, nes mano kapiliarai labai arti odos, po to negeri dalykai vyksta  doh.gif
kremai tie mano gaktos plauku neima  lotuliukas.gif
tai tvarkydavau su depiliatorium  thumbup.gif  nu ir nebutu kiaulystes desnis jei jis man nesugestu  lotuliukas.gif  tai dabar tenka su skustuvu bendraut.. pries jy nieko neturiu, bet intymia vieta man iskart isberia  bash.gif iki gimdymo jau susitaisyt ar kito nusipirkt nespesiu, tai vis apsiskutu, palaukiu kelias dienas kol spuogiukai apgyja ir vel varau doh.gif , saremius pajutus bandysiu pati tvarkytis, jeigu ne, sutvarkys ligoninej  mirksiukas.gif
problemos nematau, bet man higieniskiau atrodo, visgi leliukas pro ten lys  ax.gif

Kadangi gulejau ligoninej pries gimdyma, tai tik pajutus pirmus saremius iskart begau i dusine "tvarkytis" (prie to paties dar ir galva issiploviau, pamanius, kad paskui gali netekti kelias dienas). Nors kai jau paskutines dienos (o juolabiau kai pernesiojau), tai nuolat jau "apsigenedavau" biggrin.gif. Problemu paciai susitvarkyti nebuvo. Galima ir veidrodeli pasitelkti i pagalba mirksiukas.gif . Be to paskui ir akusere per kelis kartus klausinejo ar nereikia pamacyt ir nors sakiau, kad tikrai viska susitvarkiau, tai visvien "praejo" ir pati su skustuku isitikinimui smile.gif
Atsakyti
niekas per prievarta neskutinej dabar smile.gif as pati namuose pasidariau sukuosena, bet tikrai nekareiviska, ir klizma namuose pasidariau. paklause reikia, sakau - ne, ir nieks nelindo ten.
Atsakyti
QUOTE(ccikas @ 2008 03 06, 15:56)
Kadangi gulejau ligoninej pries gimdyma, tai tik pajutus pirmus saremius iskart begau i dusine "tvarkytis" (prie to paties dar ir galva issiploviau, pamanius, kad paskui gali netekti kelias dienas). Nors kai jau paskutines dienos (o juolabiau kai pernesiojau), tai nuolat jau "apsigenedavau" biggrin.gif. Problemu paciai susitvarkyti nebuvo. Galima ir veidrodeli pasitelkti i pagalba mirksiukas.gif . Be to paskui ir akusere per kelis kartus klausinejo ar nereikia pamacyt ir nors sakiau, kad tikrai viska susitvarkiau, tai visvien "praejo" ir pati su skustuku isitikinimui smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif va veidrodelio pagalba as tik ir susitvarkau thumbup.gif thumbup.gif be jo tai niekaip, zvaira patapciau jei reiktu pabandyt pri sona ziuret, o ir tai nieko nematyciau! doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti