Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija prieš gimdymą

drinks_cheers.gif Tikrai, kad skonio reikalas. O kad plaukai augtų, tai tikrai "siekt nereikia" ir nieks nesididžiuoja. Bet va mergaitiškų minkštybių ir nuogybių grožio idealu nelaikančios kažko vos ne į netvarkingas nehigieniškas nurašomos... doh.gif
Gal nereiktų sau varyt kompleksų ir užkraut smegenų tokiais smulkmeniškumais. Teko skaityt, kad dėl to, kad moteris, nepatogiai pasijunta apsivėmus ar apsikakojus gimdymo metu net gimdymo veikla gali sustot - nustot atsidarinėt kaklelis, pavyzdžiui.
Dėl gyvūnų. Plačiai rekomenduojama gimdymo metu išjungt smegenis ir įjungt instinktus - beždžionės režimą, jei norit lotuliukas.gif Ar daug beždžionių, kurias skatina, nuskausmina, cp daro? Gal kad jos šiuo atveju tobulesnės už mus - kai gimdo - gimdo, o ne apie pedikiūrą galvoja...
Atsakyti
QUOTE(burundu @ 2008 06 17, 00:38)
Tik nereikia pulti į kraštutinumus...Turim gi kažkuo nuo beždžionių skirtis...Aš kalbu ne apie perdėtą rūpestį savimi, o apie elementarią savęs priežiūrą, higieną...Labai puikiai matosi, kur ta "vietelė" yra daugiau ar mažiau prižiūrėta, o kur nuo vestuvių  "negenėti krūmynai" blink.gif ...Tiesiog nepagarba sau ir medikams...Ir "nepasiekiu", "neturiu noro", "neturiu sveikatos" čia ne pasiteisinimas...
Aišku, nei viena mes neapsaugota nuo tokių "netikėtumų", kaip apsišik...ant gimdymo stalo, apsivemimo, kad dėl netikėtai prasidėjusio gimdymo nespėsim savęs apsitvarkyti, nusiprausti ir t.t., bet tik nereikia to sąmoningai siekti ir dar tuo didžiuotis blink.gif

Nu jau medikams neapskabyti krumynai tai tikrai maziausiai rupi, o nepagarbos apraisku yra daug didesniu. Ir su higiena depiliacija nieko bendra neturi - higienai reikia praustis.
Beje, nezinau kaip del gimdymo, bet bent jau pries operacijas tai rekomenduojama skusti pries pat, nes jei nuskusta pries para ar pan, odoje lieka mikropazeidimu, kuriuose dauginasi bakterijos ir dideja operacines zaizdos infekcijos tikimybe. Kaip ir kai kurios minejot - nusiskutus atsiranda paraudimu, spuogeliu ir pan. - tai del bakteriju dauginimosi.
Atsakyti
o as asmeniskai tai tikrai negalejau but kaip miskas,kiekviena savaite skutausi ir tvarkiausi iki pat gimdymo,pasiemus veidroduka,nes man yra paciai nemalonu,o ne del gydytoju. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesa84 @ 2008 06 17, 13:09)
o as asmeniskai tai tikrai negalejau but kaip miskas,kiekviena savaite skutausi ir tvarkiausi iki pat gimdymo,pasiemus veidroduka,nes man yra paciai nemalonu,o ne del gydytoju. blush2.gif

na as kad ir tvarkiausi reguliariai, bet kai pagulde i ligonine tai ten jau nebesiskutau, nes per pilva ir nebepatogu buvo ir ten ne tokios salygos kaip namie.......bet neimiau i galva kai nubegus vandenims man ten dar graziai paskuto, nes jau kazkiek buvo atauge per tas kelias dieneles ax.gif zinojau kad man bus operacija tai supratau, kad ten turi but be priekaistu, na bent jau kiek imanoma geriau ax.gif
Atsakyti
sveikos man jau 4d. po termino vaikstau i dien stacionara stebejimui ir sendien paklausiau kaip ten del tos apatines dalies apsitvarkimo tai man atsake kad dabar nepraktikuoja nes buta daug uskretimu kurios pacios apsiskusdavo ipjovimai ir visa kita

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ernesta :~): 21 liepos 2008 - 15:19
QUOTE(Ernesta :~) @ 2008 07 21, 16:18)
sveikos man jau 4d. po termino vaikstau i dien stacionara stebejimui ir sendien paklausiau kaip ten del tos apatines dalies apsitvarkimo tai man atsake kad dabar nepraktikuoja nes buta daug uskretimu kurios pacios apsiskusdavo ipjovimai ir visa kita

Jei kalba eina apie Mažylio dieninį stacionarą, tai aš irgi pas juos lankiausi- na ne stacionare, bet mokamuose kursuose, bet irgi tą patį sakė, neva nėra reikalo ar būtinybės apsiskust. BET, kai atvažiavau gimdyti pas juos, pirmas klausimas buvo (artėjant prie manęs su metaliniu skustuvu): apskust reikės?
Atsakiau, kad ne, ačiū, susitvarkius.
Ir labai apsidžiaugiau, kad paskutines kelias savaites iki gimdymo depiliavausi kas trečią dieną namuose. smile.gif
Atsakyti
mirksiukas.gif As tai irgi pries gimdyma visas proceduras atlikdavau pati namuose kas trecia diena, ir pries pat ligonine viska susitvarkiau, nieks net neklause.
Atsakyti
O as buvau sutarus su gydytoju gimdymo data, nes vaikiukas pats nenorejo laiku islysti is pilvuko, todel pries vaziuojant i klinikas apsitvarkiau viska ir ramu buvo (bent jau del to). Ir likus kelioms savaitems iki gimdymo, stengiaus, kad ten nieks nespetu apaugti. O kas del skutimo ar klizmu gimdymo skyriuje, tai bent jau Kauno klinikose to niekas nedaro del galimu infekciju, nuskutus, ir klizmos galimo suveikimo per pati gimdymo finala. O siaip tai, kai atejo laikas gimdyti, tada man nei apie depiliacijas, nei ar as apsikakosiu ar apsivemsiu, net minciu nebuvo, tik galvojau kaip greiciau pamatyti savo maziuka, ir tai man buvo svarbiausia smile.gif
Atsakyti
As tikrai jausciausi nekaip jei pas mane per gimdyma ten krumelis butu... Kaip ir visada, taip nestumo metu ir pries gimdyma ta vietele depiliuosiu vasku... blush2.gif
Atsakyti
na zinoma kiekviena turi savo nuomone ir ja gali isreiksti bigsmile.gif man tai buvo, yra ir bus svarbu buti susitvarkiusiai, juk turim vyrus kurie gali padeti thumbup.gif
norejau paklaust del tu klizmuciu?ar jos tikrai veiksmingos?nes ligoniniu klizmu tikrai nenoriu verysad.gif
Atsakyti
sveikute Vilma 4u.gif na kai as gimdziau pirma sunu kiek anksciau,tai kosmaras buvo tos rusiskos klizmos verysad.gif o kai gimdziau antra suneli,pries 2 metus ir naudojo man tas dabartines klizmutes,tai ir veiksminga ir nieko net nepajunti thumbup.gif tad sekmes laukiant savo mazylio 2.gif
Atsakyti
dabar kiek zinau nereikalauja nei to, nei to.
depiliacija man atliko ant gimdymo stalo, bet tik todel, kad buvo klausimas ar pagimdysiu pati, ar vistik teks daryti cezari.
o klizmos paprasiau pati. kad stangu metu negalvociau apie tai, kas ten apacioj vyksta blush2.gif man state "rusiskaja", bet kitokios ir nenoreciau. nors ji ir ne pati maloniausia, bet tos naujosios man nieko nesuveikia doh.gif
Atsakyti