Įkraunama...
Įkraunama...

Gyd. Kitoviene

QUOTE(vinga @ 2010 05 24, 14:41)
Čia turit omeny, duoti tą nustatytą sumą oficialiai? Nes už tą oficialią sumą niekas nevažiuoja  schmoll.gif

Turejau omenyje, kad duoti BENT ta nustatyta suma, jeigu pati gydytoja sumos neivardina. Nes kai kurios mamytes issikviecia nakti is namu, ir jei gydytoja neivardina tikslios sumos, tai duoda kokius 300-500 litu, nes "gimdymas buvo lengvas ir gydytoja labai nenuvargo" (cia zinau keleta konkreciu tokiu atveju). Man toks poziuris jau truputi negrazus.
Atsakyti
faina daktare, priziurejo, rupinosi, norejau gimdyt pas ja, bet atostogavo, tai gimdziau pas Sirsinaitiene, irgi likau labai patenkinta. jei kam idomu smulkiau, rasykit:)
Atsakyti
Gal žinote, kada gyd. atostogaus vasarą?
Atsakyti
QUOTE(+Burbulė+ @ 2010 06 02, 11:01)

As rytoj einu pas sia daktare, man gimdyti birzelio pabaigoj-liepos pradzioj,tai parasysiu kada atostogaus po vizito smile.gif
Atsakyti
QUOTE(+Burbulė+ @ 2010 06 02, 11:01)

bent jau birželį tikrai neatostogauja, tik nebus birželio 09-112d.
Atsakyti
Įdomu, kaip rugpjūtį su atostogomis?
O kada būtų tinkama laikas pas ją apsilankyti susitarti, jei lankausi savo MK ir noriu tartis tik dėl gimdymo?
Atsakyti
Labas rytas visos esamoms ir busimoms mamytems wink.gif
Esu naujoke, pati esu nestuke.gif ir palnuoju gimdyti pas Kitoviene, todel man viskas aktuoalu, ka apie ja yra rasoma smile.gif
Tikiuosi Jus mane priimsite i savo buri?
Atsakyti
Sveikos smile.gif Vakar buvau pas sia gydytoja,tai kaip ir minejau anksciau viskas super thumbup.gif kalba maloniai,sypsosi,bet nedaugzodziauja smile.gif jei kas idomu,pacios klauskit,nes ji litaniju neskaito,be reikalo ir nepliurpia ( kas man labai patinka smile.gif ) taip kad sekmes visoms smile.gif
Atsakyti
Gal kalbėjote apie finansinę pusę?
Atsakyti
QUOTE(+Burbulė+ @ 2010 06 04, 07:20)
Gal kalbėjote apie finansinę pusę?

šita gydytoja labai konkreti, pasakys apie kainą, net jei ir neklausi mirksiukas.gif
jei įdomu, parašyk man į AŽ
Atsakyti
laba diena. Gimdziau pirmaja durkyte pas sia gydytoja, ir dabar gimdysiu, nestumo prieziurai taip pat lankausi. Del to, kaip cia kazkuri mamyte rase, kad pas drauge paklause, ar gales sau leisti tiek moketi, tai nematau nieko bloga, nes tikrai ne is blogos valios. Kai su pirmaja laukiausi ji man labai daug padejo, veliau po apziuros rimtesnes kai paklausiau, kiek moketi, sako tiek ir tiek, jeigu gali, o suma ne itin didele tikrai buvo. Ji zmogiskai paklausia, o ne del kazko kito.
Atsakyti
Labas rytas visoms.... Tomassella o del sito nestumo jus del kainos nesitarete dar? Idomu butu suzinoti kiek ji ima siuo momentu, jei su ja tariesi is anksto?
Dekoju is anksto wink.gif
Atsakyti