Įkraunama...
Įkraunama...

Gyd. Kitoviene

QUOTE(Balabolka @ 2010 07 29, 15:10)
...kur esu uzsiminus kiek daviau/atsidekojau? Niekur! Antras dalykas - kas pasake, kad ji nesugeba atlikti savo darbo nesusitarus? Negirdejau ne vienos moters,kuri pas ja gimde , kad blogai priimtu gimdyma! .....uzbaigt sia diskusija ir neterst eterio.

Nereikėjo taip asmeniškai ir siaurai suprasti - perskaičius visus komentarus apie šią gydytoją galima suprasti aukščiau parašytą. Šia diskusiją galima užbaigt, tačiau ji nėra eterio teršimas - tai šios gydytojos komentaras ir irgi nuomonė kaip ir visi kiti. Ar komentuoti galima tik darant nemokama reklama? Manau, kad dauguma domina objektyvia informacija. Kai aš jos jieškojau vien "difirambų" skaityti buvo neidomu ir netikslinga.
Atsakyti
pries 6 metus gimdziau savo dukra Panevezy, tai nebuvo dabartinio gimdymo bumo, gimdeme 2 moteriskes, tai nei daktaras apkrautas buvo, nei akuseres. Gydytojui pinigu nemokejom, nes atsisake, tik akuserei po visu vargu. Man pasiseke kad buvo mazai nestuke.gif Bet po gimdymo daktaras nei uzejo i palata, nei pasidomejo, jau nekalbu kaip VGN, kad pries iseinant patikrintu. Drauge gimde po puses metu, jai pasiseke maziau. Vasara labai daug gimdyviu buvo, tai daktaras vos spejo pasirodyti, teko jai vienai gulet ir stenet doh.gif
O zinodama kad dabar vietu nera kur gimdyt, as matyt islepinta, bet norejau sau ir savo maziukei daugiau demesio, as isanksto pasirupinau ir susitariau. Be to mano nestumas buvo kitoks nei pries 6 metus. Kiekviena renkames taip kaip patogiau, vienos moka, kitos ne. Man keista, kurios negali, ar nenori moketi, morales skaito mokejusioms g.gif juk ne ju pinigus atidave. Dar karta pasikartosiu, bet visi mokejimai yra legalizuoti, priimamajame kaba kainynas, kur visos kainos yra surasytos ax.gif nereikia cia kysiais viska vadinti.
Atsakyti
Reikia viską vadinti savo žodžiais. Oficialiai užsakyti gydytoja kainoja 600 lt. ir ne apie tai kalbama. Pokalbis apie gydytoją kuri išanksto nurodo "savo kainą".

Aš irgi gimdžiau du kartus ir pasirūpinau ar savimi ir kudikiais ne blogiau kitų, bei atskirai palatai ir "dovanoms" po gimdymo pinigų irgi nepagailėjau.
Pokalbis apie tai, kai gydytojas sugeba stengtis iš visų jėgu tik su "papildomu mokėjimu". Ačiu Dievui kad tas gydytojas ne REANIMATOLOGAS.
Dėja, tai ne moralės, o informacija, kurios man, pavyzdžiui, prieš gimdant antra karta po 14 metų neužtekdavo.

Papildomai sumokėti pinigai nepadidina gydytojo kvalifikacijos ir profesionalumo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Solnecnaja: 29 liepos 2010 - 16:41
Niekas nekalba apie kompetenciją. Mes kalbame apie priežiūrą, dėmesį, bendravimą ir pan.
Atsakyti
Jus norite pasakyti, kad ši gydytoja tinkamai prižiūri, bendrauja ir yra dėmėsinga tik sumokėjus jai papildomai? Jo, tame yra tiesos, kiek aš pastebėjau bendraujant su ja priimamąjąme - chamiška. Kulturingai bendrauti tikrai nesugėba. O kišti pinigus visiems sutikusiems nuo priemimo durų kad tik tinkamai bendrautu tikrai nesiruošiau. Reikia pabrežti, kad daugiau "tokių" VGN ir nesutikau - visi buvo labai malonus ir rūpestingi.
Atsakyti
Gimdžiau pas gyd. Kitovienę 08.04. (2 sav. anksčiau termino).
Likau labai patenkinta: puiki ir kaip gyd., ir kaip žmogus.
Gimdymas jos ir akušerės dėka praėjo labai sklandžiai, priežiūra "po" taip pat buvo be priekaištų.
Jei turite klausimų, klauskite per až.
Beje, gyd. po rugsėjo 3 išvažiuoja stažuotis trims mėn.
Atsakyti
QUOTE(Solnecnaja @ 2010 07 29, 18:19)
Jus norite pasakyti, kad ši gydytoja  tinkamai prižiūri, bendrauja ir yra dėmėsinga tik sumokėjus jai papildomai?  Jo, tame yra tiesos, kiek aš pastebėjau bendraujant su ja priimamąjąme - chamiška. Kulturingai bendrauti tikrai nesugėba. O kišti pinigus visiems sutikusiems nuo priemimo durų kad tik tinkamai bendrautu tikrai nesiruošiau. Reikia pabrežti, kad daugiau "tokių" VGN ir nesutikau - visi buvo labai malonus ir rūpestingi.

O taip, ji tokia. Tokios grubios moteros dar nebuvau sutikusi....
Atsakyti
Bet gal ir iš jūsų pusės bendravimas buvo atitinkamas?
Atsakyti
Is mano puses bendravimas buvo normalus.. tik vat pinigeliu neikisau, tai ir pasiuto. Fuj tokios daktariukstes!
Atsakyti
Pas šią gydytoją aš taip pat gimdžiau, bet paskaičius atsiliepimus buvau šokiruota. Nedaviau nei cento, bet bendravo ji tikrai maloniai, po irgi rūpinosi iki pat išvažiavimo namo. Neturiu jai jokių priekaištų.
Atsakyti
QUOTE(Sutema @ 2010 08 15, 15:25)
Pas šią gydytoją aš taip pat gimdžiau, bet paskaičius atsiliepimus buvau šokiruota. Nedaviau nei cento, bet bendravo ji tikrai maloniai, po irgi rūpinosi iki pat išvažiavimo namo. Neturiu jai jokių priekaištų.

norejau gymdyt ir laiminga kad negimdziau, nes teko patologiniaim pries gymdyma pas ja palatoj paagulet!! pilnai uzteko!!! neduok Dieve pas ja pakliut!!!!!!! be pinigu is vis nieko nedaro,ne man viena praziuopsojo terminus, jau ir taip visos ten gulincsios velavom, bet ji net nepastebejo nei zaliu vandenu, nei pas viena kad ju beveik nebuvo... vienu zodziu NE!!!!
Atsakyti
Na, kaip visada: visiems mielas nebūsi.
Atsakyti