Įkraunama...
Įkraunama...

Trečias pjūvis:)

QUOTE(Nenyte82 @ 2009 12 11, 13:09)

P.S.idomus uzrasas ketvirtas vaikas  lotuliukas.gif

nono.gif:
Atsakyti
Linksma istorija,tikrai labai faina tokias skaityt
Atsakyti
labai sauni istorija 4u.gif
Atsakyti
Perskaiciau visus tris pjuvius drinks_cheers.gif super 4u.gif
Atsakyti
Tikrai vertos dėmesio istorijos 4u.gif 4u.gif 4u.gif Šaunuolė!!! wub.gif
Atsakyti
šypsena mano veide biggrin.gif - nieko geriau ir negali būti kai perskaitai gražią gimdymo istoriją thumbup.gif

Šaunuoliai 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Kokia vaizdinga istorija smile.gif wub.gif
Atsakyti
Miela istorija wub.gif Man yra teke rinktis-mergele ar svarstykles smile.gif pasirinkau mergele thumbup.gif
Atsakyti
Zodz, Taburete, vaiku gali daugiau ir nebedaryti, bet vat plunksna i rankas ir davai knygas ar ka nors panasaus schraibinti. Super stilius! Prisizviegiau iki nugriuvimo. Tiesa, gal imesk kokia savo komandos nuotrauka smile.gif
Atsakyti
Na, super istorija wub.gif Nepamenu, kada buciau tiek kikenus, skaitydama gimdymo istorija! Liuks stilius 4u.gif
Atsakyti
Ir as perskaiciau visus 3 "pjuvius" .... Ir prisizvengiau, ir prisiklykiau is juoko lotuliukas.gif thumbup.gif Pabaiga sios istorijos apie ta sesute tai isvis thumbup.gif

O visai pabaigoj ir asara isspaudziau ... cray.gif Del to, kad nebebus daugiau tesinio, ir nebus daugiau toookiu graziu istoriju cry.gif

P.S. Apie Sauliuke - Tornada, Ugni ir Anatoliju tai tu cia tiesiai i desimtuka didis.gif
Pas mane namuose irgi gyvena tokia .. Beje, gimusi kaip ir taviske Gruodzio 20 d. 2.gif wub.gif wub.gif wub.gif

P.P.S. Dabar zinau, ka skaitysiu, kai nebus nuotaikos ar apims liudesys thumbup.gif
Aciu Taburete, zemai lenkiuosi uz puikias, nepakartojamas istorijas ir rasymo stiliu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Domke: 14 spalio 2011 - 17:25
QUOTE(Domke @ 2011 10 14, 17:23)
Pas mane namuose irgi gyvena tokia .. Beje, gimusi kaip ir taviske Gruodzio 20 d.  2.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

wub.gif
aciu.
Atsakyti