Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie būsto paskolas 2 TEMA

QUOTE(Medinis @ 2009 10 02, 09:21)
Jei prie jūsų gatvėje prieitų benamis ir sakytų - "ponia, paskolinkit man 100 000Lt, aš tikrai atiduosiu, pažadu". Paskolintumėt?

Esu tikra, kad niekas nepaskolintu. Nesamones klausinejat lotuliukas.gif
Bet cia ne apie tai kalba, o apie tai, kad jau gave paskolas ir susidure su finansiniais sunkumais del darbo praradimo ar sumazinto atlyginimo, del savo ar artimo zmogaus sunkios ligos, kai esi priverstas arba samdyti slaugytoja, arba pats mazinti darbo kruvius, kad tureti tam laiko ir t.t. Kai atsirades tokioje situacijoje zmogus neatsisako moketi bankui, o tik iesko palankesniu sprendimu, prasydamas elementariai perasyti paskolos valiuta, bankas KAZKODEL atsisako blink.gif
Tipo, "tu dabar esi blogas musu klientas, nes neuzdirbi tiek, kiek mes norime, kad uzdirbtum, nesvarbu, kad siuo metu viska sumoki, esant ir tokioms salygoms, nesvabu, kad neprasai anuliuoti tavo skola ar neprasai papildomai pinigu, mes manome, kad ir toliau tave smaugsime, ir bankas neprivalo komentuoti savo sprendimo gun_smilie.gif "
Atsakyti
QUOTE(Viktute @ 2009 10 02, 12:26)
... mes manome, kad ir toliau tave smaugsime, ir bankas neprivalo komentuoti savo sprendimo  gun_smilie.gif "

Bet juk jūs pasirašėte su banku sutartį tokiomis sąlygomis? Nevertė niekas, nes jei vertė, tai galite ginčyti...
Bet jei nevertė, tai reikia laikytis ne tik sau palankių sutarties sąlygų.
Beje, bankas gali pareikalauti per 30 dienų gražinti visą paskolą.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 10 02, 11:39)
Bet juk jūs pasirašėte su banku sutartį tokiomis sąlygomis?

Ne, as pasirasiau, kad visi susirasynejimai su banku rastiski (ar el.pastu, ar faksu ar kt.). Jei as rastiskai pateikiau prasyma del valiutos pakeitimo, bankas rastiskai (o ne telefonu, kai pats jau pasiskambini, nesulaukes ziniu) turi atsakyti i si mano prasyma. Kai jie to nepadare, paprasiau, kad rastiskai man atsakytu argumentuodami savo atsakyma. Teko kreiptis ir i Lietuvos banka su patikslinimu, jie patvirtino, kad bankas privalo rastiskai man atsakyti, ir i banko administracija (Cc nurodant vadybininka, kad jis matytu visa susirasynejima) ir t.t. Visi gincai, kurius negalima isspresti, gali buti sprendziami teisme, o i teisma be argumentuoto rastisko atsakymo negali kreiptis.... Gal todel, o gal del padidejusiu pajamu, kai vel po keliu menesiu kreipiausi su tokiu pat prasymu del valiutos keitimo, bankas atsake teigiamai ir dar atsiunte oficialu laiska, kur apie tai informuoja.

Sutartyje nebuvo nurodyta, kad bankas neprivalo argumentuoti savo atsakymo. Tas punktas, vadinasi, turetu skambeti taip ar pan.: "Visas susirasynejimas tarp banko ir kredito gavejo turi vykti el. pastu, faksu, pastu ar pateikiant rastiska pareiskima, bet tai neprivaloma" lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
i to auksciau rasiusio tipo postus isvis nereik jokio demesio kreipt doh.gif

ir tiktai pritariu jusu nuomonei kad su banku bendraut tik el pastu mes jau pasimoke del gyvybes draudimo mum ji priverte pasirasyt ir draustis nes sake kad tai butina atejo nauja vadybinke jau aiskina kitaip tai ir mes nusprende kad del visu kilusiu klausimu mes bendrausime tik el pastu kad butu irodomai
Atsakyti
Laba diena.Nežinau ar čia į temą pataikiau. Norėčiau padiskutuoti apie paskolos nutraukimą. Ar yra kam taip buvę, ko griebėtės ir t.t. Ačiū.
Atsakyti
kaip suprast nutraukima cia jus norite nutraukti ar bankas?
Atsakyti
QUOTE(vietine1986 @ 2009 10 08, 17:33)
kaip suprast nutraukima cia jus norite nutraukti ar bankas?

Bankas nutraukė sutartį. Ir ar yra kam nutraukę, o poto atnaujinę?
Atsakyti
QUOTE(giedre-marija @ 2009 10 09, 11:50)
Bankas nutraukė sutartį. Ir ar yra kam nutraukę, o poto atnaujinę?

o del ko jie cia taip?
Atsakyti
QUOTE(giedre-marija @ 2009 10 08, 13:47)
Laba diena.Nežinau ar čia į temą pataikiau. Norėčiau padiskutuoti apie paskolos nutraukimą. Ar yra kam taip buvę, ko griebėtės ir t.t. Ačiū.

seniai... labai seniai gyveno Venecijoj zydas.
Jis eme skolint pinigus uz procentus.
Taip gime bankai.
Po to prasidejo krizes.
Po to - zydu pogromai...
Po to vel pakilimas.
Po to - krize.
Ir vel zydu pogromas.
...
Tu mane supratai?

Atsakyti
Na turiu ir as "vargeli" banke (swedbanke), balandzio men buvau uzklausiusi apie pakeitima valiutos (mano paimta Lt) tai sake, kad nekeis, nes jei nori grazinti puse paskolos,gali keisti. Tipo pervertins buta ir tokios pacios paskolos sumos nebegausiu...Ar taip gali buti, ar eiline vadybininkes pasaka?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zifara: 12 spalio 2009 - 14:13
Aš tai išvis tais vadybininkais nepasitikiu, jie šneka taip, akd jiems dar procentas kristų prie atlyginimo ir įtikinėja mus kvailelius doh.gif sunkiausia tai šiais laikais, akd išvis niekuo negalima pasitikėti, net ir nuėjęs į rimtą instanciją schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zifara @ 2009 10 12, 16:12)
Na turiu ir as "vargeli" banke (swedbanke), balandzio men buvau uzklausiusi apie pakeitima valiutos (mano paimta Lt) tai sake, kad nekeis, nes jei nori grazinti puse  paskolos,gali keisti. Tipo pervertins buta  ir tokios pacios paskolos sumos nebegausiu...Ar taip gali buti, ar eiline vadybininkes pasaka?

mum panasei buvo sakyta pavasari rudeni nueje dar kart paklaust pasake o kur jus buvot anksciau doh.gif vasara sake mazas marzas duodavo kas keite sake net atys siule kam sunki situacija o pas mus buvo ir skola uz du menesius ir nieko mum nesiule tereikejo kad pasikeistu vadybininke ir jau kitaip kalba doh.gif zodziu jus pameginkit uzklausti el pastu paaiskinkit savo situacija ir pabreskit kad laukiat atsakymo tik el pastu nes jei paskambins ir vel gli ka nors sumeluoti rizikuokit mum pakeite kad ir kokia musu sitacija buvo bloga
Atsakyti