as taip pat auginu vaikuti, o vyras dirba, bet mums paskola dave.Jus gi pajamas gaunate is sodros?
QUOTE(margoa @ 2010 02 11, 12:09)
as taip pat auginu vaikuti, o vyras dirba, bet mums paskola dave.Jus gi pajamas gaunate is sodros?
Dėkoju

QUOTE(margoa @ 2010 02 11, 12:09)
Priklauso nuo banko. Aš buvau Swed banke, dėl kreditinės kortelės, tai nedavė jos, nes sako jūs bedarbė

QUOTE(linaac @ 2010 02 10, 12:37)
nu ohoho neblogas marzas siulo.o ar kas girdejot,kad bankas klientams mazintu marza(aisku kai kuriems klientams).mes keitem is litu i eurus( bet dabar ,kai paziuriu,tai veltui taip darem,bet kas padaryta tas padaryta),tai uzsimine vadybininke,kad buna atveju,jog bankas gali svarstyti marzos sumazinima.nu ka praejo keli mensiai,skambinu ir klausiu del tos marzos.tai tipo sako ne,tokiu dalyku nera.gal kada,kai atsigaus ekonomika.gal bus pateiktas projektas del marzos mazinimo.tipo as taip negalejau sakyti.bet tai kam tada uzsimint apie tai ko nera,ir gal but net nebus.ar cia vel koks issisukinejimas.ir idomu ar priklauso kas nors nuo vadybininko,keiciant salygas ar dar ka nors.ar viska sprendzia TIK komisija?
na as paskola paemusi pries penkis metus, bet pries pat krize 2008 vasara, paskambino banko vadybininke ir pasiule sumaznti marza nuo 1.2 iki 0.85 proc. tam reikejo sutarties pakeitimo, kuris kainavo 500 lt. bet sutikau ir labai tuo dziaugiuosi, nors is tiesu niekada negrasinau, kad eisiu i kita banka ar siaip. tiesiog pasikeite vadybininke ir skambino klientams prisitatyti, tuo paciu pasiule toki dalyka.
Galiu pasakyt, kad del euriboro kritimo ir banko marzos sumazejimo imokos sumazejo daugiau kaip per puse per pusantru metu.
QUOTE(ader @ 2010 02 14, 15:57)
na as paskola paemusi pries penkis metus, bet pries pat krize 2008 vasara, paskambino banko vadybininke ir pasiule sumaznti marza nuo 1.2 iki 0.85 proc. tam reikejo sutarties pakeitimo, kuris kainavo 500 lt. bet sutikau ir labai tuo dziaugiuosi, nors is tiesu niekada negrasinau, kad eisiu i kita banka ar siaip. tiesiog pasikeite vadybininke ir skambino klientams prisitatyti, tuo paciu pasiule toki dalyka.
Galiu pasakyt, kad del euriboro kritimo ir banko marzos sumazejimo imokos sumazejo daugiau kaip per puse per pusantru metu.
o kokiam banke taip buvo?
dabartiniam danske

QUOTE(*Širdelė* @ 2010 02 12, 12:02)
Priklauso nuo banko. Aš buvau Swed banke, dėl kreditinės kortelės, tai nedavė jos, nes sako jūs bedarbė 

O man prieš pusę metų patys iš Swedbank paskambino ir pasiūlė kreditinę

QUOTE(Sweet Dreams @ 2010 02 18, 01:38)
Nesąmonė kažkokia, vaikus gi tokio pat amžiaus auginam 

Ir dar pridūrė, kad tie pinigai yra vaiko, ir aš negaliu jų leisti jokioms kreditinėms

QUOTE(*Širdelė* @ 2010 02 18, 08:25)
Ir dar pridūrė, kad tie pinigai yra vaiko, ir aš negaliu jų leisti jokioms kreditinėms 

Ne ant tos darbuotojos papuolei

QUOTE(Sweet Dreams @ 2010 02 18, 02:38)
Nesąmonė kažkokia, vaikus gi tokio pat amžiaus auginam 

Man kreditinę davė tuo metu hanza bankas būnant studente

Papildyta:
Sveiki,
Norėčiau patarimo. Su vyru galvojame eiti į banką kalbėtis dėl būsto paskolos, bet nelabai nusprendžiam į kurį eiti. Gal kas patartų, kur šiuo metu geriausias sąlygas siūlo? Norim pirkti ne naują butą, planuojamo įsigyti būsto vertės 35 proc turim patys. Daug kas apskritai bando atkalbėti nuo paskolos ėmimo, bet gaila mokėti nuomą. Norisi kažkur savam kampe gyventi.

Lauksiu patarimų.
Ačiū.
QUOTE(DropByDrop @ 2010 02 18, 17:40)
Man kreditinę davė tuo metu hanza bankas būnant studente
Taip kad šiuo atveju jų nesuprasi. 
Papildyta:
Sveiki,
Norėčiau patarimo. Su vyru galvojame eiti į banką kalbėtis dėl būsto paskolos, bet nelabai nusprendžiam į kurį eiti. Gal kas patartų, kur šiuo metu geriausias sąlygas siūlo? Norim pirkti ne naują butą, planuojamo įsigyti būsto vertės 35 proc turim patys. Daug kas apskritai bando atkalbėti nuo paskolos ėmimo, bet gaila mokėti nuomą. Norisi kažkur savam kampe gyventi.
Lauksiu patarimų.
Ačiū.

Papildyta:
Sveiki,

Lauksiu patarimų.
Ačiū.
Manau, kad kiekvienam zmogui bankai skirtingai skaiciuoja procentus. Todel jei vieniems bankas siule geras salygas, kitiems gali pasiulyti prasciau. Geriausia butu, jei pereitumet per kelis bankus.
Konkreciai mano atveju geriausias salygas pasiule Nordea
siulyciau pereiti per visus bankus viena karta, paziuresit, kas ka siulot, issirinkit pora variantu ir eikit i juos deretis, motyvuodami tuo, kad kiti bankai siule geresnes salygas
o patarti, imti ar ne paskolas labai sunku, juk reikia labai daug faktoriu ivertinti. Patarciau tik pazvelgti i perspektyva, bent tris metus i prieki, kaip bus su jusu pajamomis, ar turesite darba ir t.t.

o patarti, imti ar ne paskolas labai sunku, juk reikia labai daug faktoriu ivertinti. Patarciau tik pazvelgti i perspektyva, bent tris metus i prieki, kaip bus su jusu pajamomis, ar turesite darba ir t.t.