As verdu kompotus su svieziais vaisiais arba dziovintais, kisieliu
Sios savaites meniu: 1-pusryciai, 2- pietus, 3-pavakariai, 4 -vakariene.
Pirmadienis
1. Varske su uogomis, kava/arbata
2.Raug.kopustu sriuba, bulviu plokstainis su greitine
3.Vaisiu salotos
4.Perliniu kruopu kose su morkomis ir bulvemis.
Antradienis
1. Virti kiausiniai su majonezu, balta duona, kakava.
2. Kvietiniu kruopu sriuba, troskinta jautiena su makaronais ir pomidoru salotomis.
3. Jogurtas
4. Salotos: jautienos sirdis,ryziai,sv.agurkas ir majonezas.
Treciadienis
1. Karsti sumustiniai, arbata
2.Zirniu sriuba, kiaulienos kotletai su bulvemis ir burokeliu salotomis
3. Morku ir obuoliu salotos
4. Bulviu kose su morkomis ir kefyru
Ketvirtadienis
1. Sausi pusryciai su pienu
2. Sv. darzoviene, jautienos maltinukas su grikiais ir sv.agurkais
3.Sausainiai su kisieliumi
4.Manu kose
Penktadienis
1.Omletas, zirneliai, duona, kava/arbata
2.Pomidoru sriuba, jautienos kukuliai su bulvemis, kopustu,morku ir obuoliu salotomis
3.Varskes surelis
4.Koldunai
Sestadienis
1.Sumustiniai su pastetu, arbata/kakava
2.Barsciai, kepeneliu kotletai su bulvemis ir raug.agurku
3.Jogurtas
4.Pica
Sekmadienis
1.Miltiniai blynai su uogiene, arbata
2.Mesiska grikiu sriuba, kepta vista su bulvemis ir ridikeliu salotomis
3.Kiwi ir vynuoges
4. Uzkepele (bulves ir virta desra)