QUOTE(eris @ 2009 02 11, 10:55)
Bet maisto kiekis na mazokas (8 balandieliai maniskiai per viena karta suvalgo

- MB, sunus, ir as su dukra Ji dar maziuke 2,5m)
Mes su vyru esam dviese ir 1,4m sūnukas,o jūs turit dar papildomą burną,tai žinoma daugiau išleisit pinigų.Manau,tikslas nėra žūt būt įsitekti į 200lt,bet šiek tiek pareguliuoti finansus,išmokti skaičiuoti ir neišleisti bereikalingiems produktams,nuo kurių tikrai nepavalgai. Ir aišku viskas priklauso nuo jūsų šeimos valgymo įpročių.Jei labai daug suvalgo antro patiekalo,būtinai prieš tai duokite sriubos.Kaip sakant apgaudinėkit skrandžius

Pirma daržovių sriubytės,o paskui mėsos patiekalas
QUOTE(Zmonyte85 @ 2009 02 11, 11:11)
O kaip jus atsildot balandelius uzsaldytus?

As nieko nesaldau, nes nezinau kaip su tuo atsildymu?

Ar mikrobangej, ar paprastai padet ir laukti kol atsils, ar iskart i puoda det...
Kadangi mikrobangės neturiu,tai viską kas sušalę išsiimu iš vakaro
QUOTE(Aušriukė @ 2009 02 11, 11:53)
Bet cia turbut daug kas priklauso nuo mitybos iprociu...
Baubaziene, kaip supratau siokiadieniais visa seima pietaujate namuose? na, turiu omenyje ir vyras? juk ne paslaptis, kad jiems zymiai daugiau maistelio reikia
Tikrai,priklauso nuo įpročių...Mes valgom visada namie...na mano vyras išvažinėja į užsienį..tada maistui dar mažiau išleidžiu,bet kai būna namie irgi išeina išsitekt normaliai į 200lt
Pabandysiu ir šią savaitę pasekti ką valgau
Papildyta:
QUOTE(Will @ 2009 02 11, 12:16)
Ir pas mus taip- jei valgom ką be mėsos, tai pavalgęs sako, kad buvo
labai skanu, bet kur mėsa?

Jei taip atsitinka, kad pusryčiams namie nieko nėra tik košė, tai ją valgo, bet kitą dieną jau būtinai turi būti normalus maistas.
Paprastai tiesiog valgom skirtingus pusryčius
Galit mane labiau apšviesti...gal aš ne taip suprantu...Tai jūs mėsą valgote ir per pusryčius,ir per pietus,ir per vakarienę