Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų Savaitės meniu

QUOTE(persikiuks @ 2009 05 20, 17:33)
taip sakot  g.gif  negi tikrai turgus padeda tiek sutaupyti, kad akivaizdžiai pasijustų? Pas mus mieste yra 2 turgūs, bet ten pabuvus, nuotaika sugenda ilgam. nesu princese, ar baisi ponia, bet tie žmonės ten mane siutina.

na aisku, man irgi yra vietu kur pirkti nepatinka ar nesinori, tad jau esu atsirinkusi pas ka kokias prekes pirkti ir taip nuolat elgiuosi doh.gif
siaip darzoviu, vaisiu tai kainu skirtumai nera tokie dideli kaip palyginus su mesa doh.gif mes pvz labai megstam vistiena, tai maximoj uz file paklotum ~19-20lt, o va turguje pirkom uz 11.30lt smile.gif gaunasi beveik dvigubai mirksiukas.gif taip pat perkam rukytus gaminius, kurie daug pigesni, bet svarbiausia zymiai skanesi nei parduotuvese, pvz lasiniai, sonine, kumpiai, skilandines desros,ju kainos irgi ryskiai skiriasi turguje ir parduotuveje. mes daznai prekinames sauletekio nedidukiame turgelyje, urmo bazes turguje,silainiuose, zanavyku...kaip kada,bet siuo metu pamegom urmo bazes turgu ir sauleteki (nes arti namu) mirksiukas.gif
Atsakyti
nu gal tikrai pas mus mieste labai baisus turgus, bet Kns tai tikrai yra normaliu ir net yra is ko pasirinkt ir ne perdaugiausia tu kaimieciu bobulyciu, daugiau visoki miestieciai perpardavinetojai, bet ir tai pigiau, neisivaizduoju perkant saves bulviu pardej doh.gif o kodel jus is rudenio kai vezioja po kiemus nenusiperkat maisiuko kokio? juk kaip maximoj laiko tas darzoves tai pasale, tai dar kaip...koks skirtumas kur tos bulves gules pas jus rusiuke ar pardej rolleyes.gif pomidoru, agurku kainos tai aiskiai zymiai pigiau, aisku jei nera kokios stebuklingos pusvelciui akcijos pardej. tikrai pabandykit ir kantrybes eikit su nusiteikimu, kad kazka rasit ten, juk ir pati gali paprasyt 2 maiseliu ir pati pasirinkt morku isidet ar kt dalyku...
Atsakyti
QUOTE(suntea7 @ 2009 05 20, 18:12)
na aisku, man irgi yra vietu kur pirkti nepatinka ar nesinori, tad jau esu atsirinkusi pas ka kokias prekes pirkti ir taip nuolat elgiuosi doh.gif
siaip darzoviu, vaisiu tai kainu skirtumai nera tokie dideli kaip palyginus su mesa doh.gif  mes pvz labai megstam vistiena, tai maximoj uz file paklotum ~19-20lt, o va turguje pirkom uz 11.30lt smile.gif gaunasi beveik dvigubai  mirksiukas.gif  taip pat perkam rukytus gaminius, kurie daug pigesni, bet svarbiausia zymiai skanesi nei parduotuvese, pvz lasiniai, sonine, kumpiai, skilandines desros,ju kainos irgi ryskiai skiriasi turguje ir parduotuveje. mes daznai prekinames sauletekio nedidukiame turgelyje, urmo bazes turguje,silainiuose, zanavyku...kaip kada,bet siuo metu pamegom urmo bazes turgu ir sauleteki (nes arti namu) mirksiukas.gif

Labai ačiū už išsamų pasakojimą 4u.gif va dabar, su jūsų pagalba, ir suradau, kas mūsų pinigus suėda - vištiena lotuliukas.gif . Net neįtariau, kad gali būti toks skirtumas blink.gif Ta pati lietuviška vištiena? (lenkiškos privengiu). Mes irgi dideli mėgėjai ir apskritai tokie mėsedžiai. Pastebėjau, kad ir pieno produktai daug suryja. Nors perkam pastoviai tą patį: pieną, grietinę ir varškę, kartais vaikui sūrelį kokį. Kadangi lašinius perku turguj, tai mėsos skyrius ne toks baisus man. Nu bet tie daržovininkai, tai doh.gif
Papildyta:
QUOTE(čikuraku @ 2009 05 20, 18:23)
nu gal tikrai pas mus mieste labai baisus turgus, bet Kns tai tikrai yra normaliu ir net yra is ko pasirinkt ir ne perdaugiausia tu kaimieciu bobulyciu, daugiau visoki miestieciai perpardavinetojai, bet ir tai pigiau, neisivaizduoju perkant saves bulviu pardej doh.gif  o kodel jus is rudenio kai vezioja po kiemus nenusiperkat maisiuko kokio? juk kaip maximoj laiko tas darzoves tai pasale, tai dar kaip...koks skirtumas kur tos bulves gules pas jus rusiuke ar pardej rolleyes.gif pomidoru, agurku kainos tai aiskiai zymiai pigiau, aisku jei nera kokios stebuklingos pusvelciui akcijos pardej. tikrai pabandykit ir kantrybes eikit su nusiteikimu, kad kazka rasit ten, juk ir pati gali paprasyt 2 maiseliu ir pati pasirinkt morku isidet ar kt dalyku...

Aš ne vilniete mirksiukas.gif Nepasitaikė maximoj pašalusių nusipirkti g.gif , normalios jos ten. Žinokit svarstem pirkt nepirkt tą bulvių maišą. O jei neskanios pasitaikys? kaip valgyt? būna kartais tokios kaip muilas.
Atsakyti
QUOTE(persikiuks @ 2009 05 20, 17:36)
Aš ne vilniete  mirksiukas.gif Nepasitaikė maximoj pašalusių nusipirkti  g.gif , normalios jos ten. Žinokit svarstem pirkt nepirkt tą bulvių maišą. O jei neskanios pasitaikys? kaip valgyt? būna kartais tokios kaip muilas.

as apie kns turgelius rasiau mirksiukas.gif na bet juk kai ir atveza, tas bulbes i kiemus irgi galima paragaut po kilus operkant as turbut nusisauciau kas savaite, kad ir su masina tampyt po 5 kg bulbikiu, o kodel jus taip bijot lenkiskos paukstienos? pasiskaitykit, kiek zmones sutaupo` ant lenkisku produktu is vis lenkiskose temose, ir pieno produktai laaabai geros kokybes, o is kur esat garantuota, kad parasyta lt gali but, kad neperderdeta tik i lt ipakavimus, man dideles reiksmes nesudaro ar vokiska ar lenkiska, nors esu didele lenkisku kokybisku produktu gerbeja.
Atsakyti
QUOTE(čikuraku @ 2009 05 20, 18:49)
as apie kns turgelius rasiau mirksiukas.gif  na bet juk kai ir atveza, tas bulbes i kiemus irgi galima paragaut po kilus operkant as turbut nusisauciau kas savaite, kad ir su masina tampyt po 5 kg bulbikiu, o kodel jus taip bijot lenkiskos paukstienos? pasiskaitykit, kiek zmones sutaupo` ant lenkisku produktu is vis lenkiskose temose, ir pieno produktai laaabai geros kokybes, o is kur esat garantuota, kad parasyta lt gali but, kad neperderdeta tik i lt ipakavimus, man dideles reiksmes nesudaro ar vokiska ar lenkiska, nors esu didele lenkisku kokybisku produktu gerbeja.

ar jūs pieną Lenkijoj perkat? huh.gif
Atsakyti
QUOTE(persikiuks @ 2009 05 20, 18:36)
Labai ačiū už išsamų pasakojimą  4u.gif  va dabar, su jūsų pagalba, ir suradau, kas mūsų pinigus suėda - vištiena  lotuliukas.gif . Net neįtariau, kad gali būti toks skirtumas blink.gif Ta pati lietuviška vištiena? (lenkiškos privengiu).

na bent jau kur perkam, tai sako, kad lietuviska, bet nieks niekada tiesos nesuzinos kaip ten is tiesu, juk ant pakuotes ir parduotuvej gali bet ka uzrasyti,siais laikais sunku kuo nors pasitiketi lotuliukas.gif
Papildyta:
o del darzoviu, tai kazkaip man net keista, nes jau beveik niekur nera taip kad ka ides tau turguj i maiseli ta ir turi pirkti, bent jau kur mes lankomes, tai padeta maiseliai, imi ir renkiesi kiek ir kas patinka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(persikiuks @ 2009 05 20, 18:36)
Aš ne vilniete  mirksiukas.gif Nepasitaikė maximoj pašalusių nusipirkti  g.gif , normalios jos ten. Žinokit svarstem pirkt nepirkt tą bulvių maišą. O jei neskanios pasitaikys? kaip valgyt? būna kartais tokios kaip muilas.

mes bulves perkam tik turguje. maisais. pas mus tas maisas ilgai neuzsistovi biggrin.gif na tas po 10 kg smile.gif buna po 20 nusiperkam bet irgi greit susivalgo smile.gif o siaip nepabandzius nesuzinosi, is turgaus syki is vieno pabandykit syki is kito bulviu, pasiklausinekit kurios miltingesnes/saldesnes/dar kokios. galit klaust kurios cepelinines pvz, patars prekeiviai. jei daznai stovi ten tai tikrai neapgaus, paskui jiems nuo to tik pirkeju daugiau jei geras parduos smile.gif mes va taip ir issirinkom toki senuti, is jo dabar tik ir perkam ir bulves geriausios thumbup.gif
Atsakyti
nu, mergaitės, bandysiu kokią dieną pasidairyti turguj, bent jau kainas apsižiūrėt, palygint. smagu buvo padiskutuoti su jumis ax.gif ačiū už nuomones 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(suntea7 @ 2009 05 20, 17:12)
pvz labai megstam vistiena, tai maximoj uz file paklotum ~19-20lt, o va turguje pirkom uz 11.30lt smile.gif

kuriam cia mieste ir koks turgus? blink.gif vilniuje, kalvariju turguje vistienos file 15,5lt, tai dabar rimi pigiau pirkti, nei turguj.
Atsakyti
QUOTE(persikiuks @ 2009 05 20, 17:55)
ar jūs pieną Lenkijoj perkat?  huh.gif

del manes asmeniskai pieno vapse kaip produkto gali nebuti, jis man reikalingas 1 kart metuose ir tiek, o mb savaites begi su kava viena sugeria tai jam perkam tik ta kaip ale marges, tai lenkiskas laciate labai puikus, kitiems pieniskiems gaminiams varskems, sureliams jogurtams antipatijos nejauciu, o kokybe zymiai geresne ir kaina prieinamesne mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2009 05 20, 23:11)
kuriam cia mieste ir koks turgus?  blink.gif  vilniuje, kalvariju turguje vistienos file 15,5lt, tai dabar rimi pigiau pirkti, nei turguj.

cia kaune,urmo bazes turguje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(suntea7 @ 2009 05 21, 08:36)
cia kaune,urmo bazes turguje  smile.gif

Pritariu, kad mėsas ten verta pirkti drinks_cheers.gif
Atsakyti