Na tikria labai idomi tema.
Vienas pastebejimas is musu seimos meniu. Kadani MB mesaedis, mesa 6 kartus i savaite , 1 karta isiulau kazka miltinio ar bulvinio kaip blynus, bet su mesa

(o man mesos uztenka 1-2 kartus i savaite, nesu isranki maistui)
Pusryciai - pradedami kava + sumustinis (ir taip kas dien)
Pietus - MB grista pietu, todel turiu kazka gaminti MESISKO +sriuba (bent 2 k. i savaite)
Vakariene - sasyskos, pietu likuciai, ar kokie blynai, ar kose... ar tiesiog virta sonine su duona ir svogunu
O esme ta, kad mes vasara, liepos gale, nusipirkom puse kiaules (skerdienos) tai ta ~30 kg mesos baigiam valgyti t.y. vasari. 7 menesiai uz 200 lt -mesai !!!! Aisku dar per menesi pirkdavom ~2 -3 kg farso, ~2-3 kg visitenos, dar jar jautienos, kalakutienos.
tai 7 men mesai gaunasi ~500 lt (+-)
Na kad nebutu sunku sugalvoti ka gaminti, manau reikia pasidaryti meniu.... 
Gal tiesiog susirasyti ka musu seima valgo, tada tik pasiemis saraseli ir oplia, galos skausmas dingo
Siuo metu vel planuojam pirkti daugiau mesos, kad nereiktu parduotuvese permoketi...
Na o mes perkam 1 kg /7,8 lt (cia tokia kaina buvo) dabar kiek girdejau ~8,30 lt./ 1kg kiaulienos.
Stengiuosi apsipirkineti 1 karta per 2 sav. kad nebutu bereikalingu vaiksciojimu i parduotuve ar turgu ir ivairiu pagundu, akciju..... (isskyrus duona, grietine, kai dasipirkti reikia) O per akcijas stengiuosi "uzsipirkti"

MB labai megzta spagecius perkam gerus "Barila" 5 lt kainuoja

o per akcijas 3 lt. tai mes nesikuklinam, 10 paku is karto
Ir dar, neinu i parduotuve, kol saldytuvas nebuna tuscias. Pas mus taip nebuna, nera ka valgyti... reikia moketi pasidaryti is to - kas yra, o kai jau nieko nebera, tada apsipirkimas
PS. dar 1 karta per savaite (ar reciau) zuvis, kurios neperkam, MB vasara prigaudo ir uzsaldom
Papildyta:
QUOTE(pagieza2 @ 2009 02 11, 16:04)
kaip sauniai cia sugalvojot

tik va man irgi bedele tokia, kad draugas grizta pavalgyti pietu i namus, jau reikia is vakaro daug padaryti, o po darbo grizta labai isailkes tai antrus pietus darau.... delto gan brangu iseina.... as tai isvis tik kose galeciau vakarienei valgyt... na bet reikes pabandyti ir man sudaryti sarasiuka.
koses man pats skaniausias maistas