Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(linnna @ 2009 04 24, 12:53)
Manau ,Tamsta ,esate visiškai neteisus  doh.gif  .
O gal jums patinka tokios ?? (Čia iš jūsų nurodyto tinklapio ) http://www.greatpics...ages/mainpg.php

Ne manau kad verta metitis i krastutinumus.
As kalbu apie tokius darbus > [url=http://www_wpja_com/index.htm[/url]

Mano atsiustas linkas buvo ne i [url=http://www.greatpicsstudio.com/pages/mainpg.php]

tinklapi, o i viena is didziausiu pasaulio fotografu kataloga smile.gif

O del DOF ir t.t. tikrai netersikim eterio smile.gif

Kalba eina kainos ir kokybes santykio smile.gif moketumet ~30000lt fotografuj ? o jeigu moketumet tikrai rastumet geresnio smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Interjeras1: 24 balandžio 2009 - 14:04
QUOTE(cizikas @ 2009 04 24, 14:12)
idomiai cia  NUOTAKOS diskutuoja...  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

na kodėl... galbūt ne visos apsiriboja tik "gražu / negražu" smile.gif o jei ir taip - juk visada galima stumtelti žmogų pasidomėti kažkuo daugiau, žiū - gal net naudinga bus mirksiukas.gif man regis, fotografų pasisakymai, nuomonės, diskusijos - visa tai labai pagyvintų šį forumą, žinoma, nekalbu apie grynai techninį profesinį pasikalbėjimą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2009 04 24, 16:13)
na kodėl... galbūt ne visos apsiriboja tik "gražu / negražu"  smile.gif o jei ir taip - juk visada galima stumtelti žmogų pasidomėti kažkuo daugiau, žiū - gal net naudinga bus  mirksiukas.gif man regis, fotografų pasisakymai, nuomonės, diskusijos - visa tai labai pagyvintų šį forumą, žinoma, nekalbu apie grynai techninį profesinį pasikalbėjimą smile.gif

tai kad cia tikrai isiterpia fotografai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linnna @ 2009 04 24, 14:25)
Bet būna ,kad fotografuoja kokia nors mergina ,neišvaizdi ,tyli ,pilka .Bet kai pamatai nuotraukas ,tai supranti ,kad pinigai nebuvo išmesti .

va va, čia jau prie fotografo asmenybės prieiname... bet yra dar ir kitas dalykas - lytis. ta tyli ir pilka, kaip sakote, mergaitė man priimtinesnė ir dėl to, kad yra nepastebima, neįpareigojanti, nevaržanti. bet pats didžiausias privalumas - ji moteris smile.gif fotografas vyras... - čia man truputį sudėtingiau. nes jis ne tik fotografas. jis dar ir vyras. tebūnie profesionalas, konstruktyvus iki kaulų smegenų, ledine veido išraiška, bet tai nekeičia fakto, kad yra vyras. o kadangi nesu šaltakraujis prof. modelis - mintis, kad turėsiu su sugyventiniu seilėtis kito vyro akivaizdoje mane verčia nervingai kikenti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo something else: 24 balandžio 2009 - 14:30
QUOTE(narkoshik @ 2009 04 24, 15:18)
tai kad cia tikrai isiterpia fotografai  smile.gif

tas tik į gera ok.gif
Atsakyti
Tai tik vienos krypties, – tegu ir pats jai prijaučiu, – fotografai, o pasaulis margas.

QUOTE(Interjeras1 @ 2009 04 24, 14:58)
As kalbu apie tokius darbus > [url=http://www_wpja_com/index.htm[/url]

Mano atsiustas linkas buvo ne i [url=http://www.greatpicsstudio.com/pages/mainpg.php] 

tinklapi, o i viena is didziausiu pasaulio fotografu kataloga smile.gif

Atsakyti
QUOTE(something else @ 2009 04 24, 15:30)
va va, čia jau prie fotografo asmenybės prieiname... bet  yra dar ir kitas dalykas - lytis. ta tyli ir pilka, kaip sakote, mergaitė man priimtinesnė ir dėl to, kad yra nepastebima, neįpareigojanti, nevaržanti. bet pats didžiausias privalumas - ji moteris smile.gif fotografas vyras... - čia man truputį sudėtingiau. nes jis ne tik fotografas. jis dar ir vyras. tebūnie profesionalas,  konstruktyvus iki kaulų smegenų, ledine veido išraiška, bet tai nekeičia fakto, kad yra vyras. o kadangi nesu šaltakraujis prof. modelis - mintis, kad turėsiu su sugyventiniu seilėtis kito vyro akivaizdoje mane verčia nervingai kikenti  doh.gif

o kas vercia seiletis? cia irgi kiekvienam savo, neturejau jokio diskomforto pabuciuoti savo mylimaji stebint viska fotografui, kalbu apie paprasta grazu bucini, o ne seilejimasi, kaip buvo issireiksta. o del lyties, na is savo patyrimo galiu pasakyti, rinkciausi tik vyra, nors anksciau galvojau, kad tik moteris gali pajausti ta akimirkos jausma, tas tikrasias emocijas, nes juk moterys jausmingesnes, jos tai geriau supranta, bet dabar tikrai taip nebegalvoju. be to, pasirinkti vyra fotografa turiu ir dar kitu argumentu. bet kiekvienas renkasi, kas jam priimtina, pasiula didziule smile.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2009 04 24, 15:30)
o kadangi nesu šaltakraujis prof. modelis - mintis, kad turėsiu su sugyventiniu seilėtis kito vyro akivaizdoje mane verčia nervingai kikenti  doh.gif

Užfiksuotas nuotraukoje nervingas kikenimas gali nelauktai tapti pačiu geriausiu kadru tongue.gif
Blogiau būna kai žmonės stengiasi atrodyti rimti ir orūs ,o gaunasi pasipūtę ,susikaustę ir komiški .Įsitempę t.p. labai blogai ,bet tada dažnai padeda šampanas wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linnna: 24 balandžio 2009 - 18:00
QUOTE(linnna @ 2009 04 24, 18:55)
Užfiksuotas nuotraukoje nervingas kikenimas gali nelauktai tapti pačiu geriausiu kadru tongue.gif
Blogiau būna kai žmonės stengiasi atrodyti rimti ir orūs ,o gaunasi pasipūtę ,susikaustę ir komiški .Įsitempę t.p. labai blogai ,bet tada dažnai padeda šampanas  wink.gif

pritarciau pirmajai minciai, tikrai ta tikroji emocija, juokas gali buti pati graziausia nuotrauka. ir paciu israisku tikrai geriau nevaidinti, nes tikrai gali paskui labai nenaturaliai atrodyt. o susikaustymas po kurio laiko siaip ar taip praeina, nei sampano nereikia irnesakyk.gif
Atsakyti
sveikos, snd buvom susitike su fotografu, tai kaip ir zadejau aprasysiu savo ispudzius smile.gif visu pirma apziurejom kitus fotografo darbus tai likom ganetinai suzaveti ax.gif ir pats fotografas jaunas zmogus tai pakalbejom kaip seni geri draugai biggrin.gif prisijuokem tai tikiuos ir per vestuves turetu pralinksimnt zmones, kad labiau atsipalaiduotu.. del kainos tai sutarem kad fotografuos 9h uz 800lt, mum tai tikrai ganetinai pigu drinks_cheers.gif thumbup.gif klausem kodel tokia kaina, sake, kad nori susikurti savo varda smile.gif
snd ispudziai puikus belieka laukti liepos 4 tikiuos nenusivilsim rolleyes.gif

jei kam smalsu jo internetinis psl. www.FotoPasaka.lt

ai beje papildomai uzsisakem foto knyga 40 psl, pagalvojom kad daug orginaliau nei albumas.
Atsakyti
QUOTE(Raimonda.K @ 2009 04 24, 21:46)
sveikos, snd buvom susitike su fotografu, tai kaip ir zadejau aprasysiu savo ispudzius smile.gif visu pirma apziurejom kitus fotografo darbus tai likom ganetinai suzaveti ax.gif  ir pats fotografas jaunas zmogus tai pakalbejom kaip seni geri draugai biggrin.gif  prisijuokem tai tikiuos ir per vestuves turetu pralinksimnt zmones, kad labiau atsipalaiduotu.. del kainos tai sutarem kad fotografuos 9h uz 800lt, mum tai tikrai ganetinai pigu drinks_cheers.gif  thumbup.gif  klausem kodel tokia kaina, sake, kad nori susikurti savo varda smile.gif
snd ispudziai puikus belieka laukti liepos 4 tikiuos nenusivilsim rolleyes.gif

jei kam smalsu jo internetinis psl. www.FotoPasaka.lt

ai beje papildomai uzsisakem foto knyga 40 psl, pagalvojom kad daug orginaliau nei albumas.

Man tokie darbai nepriimtini. Bet ir kaina 800lt. Kita vertus jeigu jums patinka ir nematot skirtumo, tad kam tada moketi daugiau.
Atsakyti
sveikos nuotakos wink.gif

as tokia posene nuotaka, bet kazkaip suglavojau pasidalint "savo" fotografu biggrin.gif
http://www.sgfoto.lt/
buvot gal kalbejusios jau apie ji wink.gif nu mes buvom laaaaabai patenkinti thumbup.gif thumbup.gif wub.gif tik aisku kaina buvo nezemiausia doh.gif bet nesigailim nei kiek wink.gif

o jei apie maza kaina kalbet, vienas pazistamas pigiai fotkina wink.gif gal ka sudomins -paprasta, bet man miela fotografija - www.svajunas.com
Atsakyti