Tas zmogus perskaite

,
Norai jusu geri, bet deja neigyvendinami. Jums kaip klientui pilnai pakanka informacijos kuri siuo metu yra, matote visas nuotraukas, dauguma Lietuvos fotografu vienoje vietoje.
Jei leisime balsuoti neprisiregistravusiems fotograframs, bus pilna betvarke. Jus manote, kad balsuos merginos, o as esu 150% isitikines, kad balsuos tik patys fotografai ir tik uz save brangiausiaji. Dabartine sistema uztikrina maksimaliai imanoma objektyvuma, nes dalyviai, tai yra fotografai pries registracija yra patikrinami ir jie negali balsuoti uz save, tik uz kitus. Todel jie neturi asmeninio intereso. Vienintelis ju interesas, ideti grazia nuotrauka, kad ji patiktu kitiems.
Merginu forumo ten nera, tas tiesa. Nesinori konkuruoti su supermama

. O jei rimtai, as nematau techniniu galimybiu padaryti vien merginu foruma, kad jame nesireikstu uzsimaskave fotografai, todel ir nera prasmes ji daryti. Manau supermamos pilnai uztenka
http://www.wed.lt svetaines tikslas yra padeti jums, merginos issirinkti sau norima fotografa, o mums fotografams dalintis patirtimi, ziureti i kolegu (man zodis kolegos labiau patinka) darbus ir mokytis, mokytis, mokytis.
Tikiuosiu atsakiau i Jusu nuogastavimus.
A kodel wed.lt fotografu sarase nera Eigirdo Scinsko, kurio darbai, mano subjektyvia nuomone, yra vieni geriausiu