QUOTE(gili_upė @ 2009 07 01, 15:39)
jūs - gerbiamos nuotakos, ar šiaip žmonės, kurie komentuojate

pasiskaitykit kad ir šią temą ar kitas nuo pradžių ir bus aišku kas daugiausiai komentuoja, panašiais komentarais, bet čia taikau visoms bendrai, ne kažką išskirdama ar norėdama užgaut
aišku, aš dėkinga, kad mane gerbiate ir t.t., bet ateity netaikykit "visiems bendrai", nes nuomonės ir požiūriai - labai skirtingi. o manasis su Jūsų išsakytu nesutampa
QUOTE(kondračiukas @ 2009 07 01, 14:13)
as visiskai sutinku su viskuo , kas parasyta. yra teke fotografuoti vestuves, kur net is nuotakos sypsenos neispesi. cia buvo sia ziema, per valentino diena. Stovi kaip stulpai, ir sako: o ka mus daryti?
viena vertus - Jūs teisi: nefotogeniški, nemokantys pozuoti jaunieji nėra pats parankiausias objektas meninei kūrybai. kita vertus, mane, kaip būsimąjį "objektą" kažkaip negatyviai nuteikia toks Jūsų pasisakymas. nes yra ir kita pusė: na, ne visiems, dievaž ne visiems duota būti grakštiems, persmelktiems vidinio ir išorinio žavesio, gebantiems savo nerūpestingu juoku ir svaigiu polėkiu užburti Jūsų objektyvą

yra tų medinukų, sutrikusių, pasimetusių, išgyvenančių stresą, galų gale - negebančių atsipalaiduoti ir pozuoti.. ir ne visus fotoaparatas arba faktas kad - va, Tave fotkina Tavo vestuvių dieną! džiūgauk!! - veikia kaip koks afrodiziakas, įkvepiantis flirtuoti su fotoobjektyvu...
sakot, kad jaunieji "
nezino ko nori ir nera nusiteikia kvailioti, atsipalaiduoti, isreiksti tos dienos emocijas.... " man šiurpuliukai oda nubėga tai skaitant, nes jaučiuosi esanti būtent TOKIA - nenusiteikusi KVAILIOTI ir REIKŠTI EMOCIJAS. ir žinot kodėl? nes aš nekvailioju. ir emocijų viešai nereiškiu. tiesiog esu toks žmogus - viešumoje santūrus ir trikdomas didesnio dėmesio. taigi tikėtina, kad "
stovėsiu kaip stulpas"

taigi, mano nuotraukos jau kaip ir pasmerktos, ane?