QUOTE(kerija @ 2009 07 06, 21:11)
Ka gi, mes jau po atostogu

Ilsejomes Delphin de lux, viesbutis geras, nesu labai priekabi, tai ir neturejau ko prikibti

Kam reikia ypatingo aptarnavimo, tai ten gautu

Teritorija nedidele, bet siemet viezbutis neperpildytas, tai uzteko. Vandens kalneliai vidutiniski, bet ciuozti yra kur. Vaikai buvo nueje i Botanik( jiems prisiminimuose atrode labai ypatingi), bet grize sake, kad Delphine geresni. Vaikams (maziukams) maisto buvo galima pasirinkti is dietinio stalo, buvo ir blenderis.
Kambarius tvarke puikiai, palikdavom kasdien po eura, tai ir patalyne pakeisdavo kazdien, nors priklauso kas antra diena.
Hole ir lobby veike bevielis internetas.
Labai patiko tos prie baseino ir prie juros esancios pavesines, tik reikdavo nuo 8 ryto uzsiimti, ir buti butinai iki 8.30, kitaip nurinkdavo daiktus.
Tiesa, vienas dalykas suerzino. Prisiregistruojant recepsion iskart dave uzuominas apie baksisa. Kadangi buvau sumokejus papildomai uz kambarius su vaizdu i jura, tai nedaviau, nes maniau, kad nera uz ka. Tai jie gudruciai, dave man kambari treciam aukste, o vaikams penktame. Sunervino, bet teko duoti, nes taip labai nepatogu.
Gal galite nuotraukyciu i mesti
Papildyta:
Labai patiko tos prie baseino ir prie juros esancios pavesines, tik reikdavo nuo 8 ryto uzsiimti, ir buti butinai iki 8.30, kitaip nurinkdavo daiktus.
cia puikus sprendimas...galetu daugumoje viesbuciu taip daryti......su tom vietu uziminejimais...kai nuo 6 atsikelia ir vietas uzima,o ateina tik apie pietus

todel manau puikus sprendimas,kai lygiai visi gali rinktis papusryciave
Papildyta:
Vandens kalneliai vidutiniski, bet ciuozti yra kur. Vaikai buvo nueje i Botanik( jiems prisiminimuose atrode labai ypatingi), bet grize sake, kad Delphine geresni.
o kuom tie kalneliai vidutiniski,man is foto kalneliai,kaip kalneliai

tik girdejau,kad nusileidmo baseinas galetu buti gilesnis