nius grizom is "hotel la mer" Kemere. Trukumu jis turi, taciau tik kambario klausimu - jokios nei garso nei kvapo izoliacijos, prastas, garsiai dirbantis kondicionierius. Bet visa kita - man super patiko ir viskas ciki.... Mano vaikia irgi patenkinti - maziukas nenoredavo iseit is vaiku klubo, nors jam tik 2,5metu, tai palkdavau su vyresneliu ten. Vyresneliui patiko vaiku water polo rungtynes....
Maistas - vaikai turbut normalu maista valge vienakrt per ta savaite pietums- nes siaip tai nuo 12prasededavo picu hamburgeriu blynu laikas, tai normaliu pietu jie nenorejo... Pagrindiniame restorane yra toks garveziukas, kuriame yra vaikams padeta kazkiek maistelio - mano dvimecio ugio lygyje, kad galetu pasiekti ir isideti... maniskiui patiko PACIAM tai daryti...
Beje, daug kas jo net nepamato, kai kuriems lietuviams parodziau kad toks yr garveziukas, sako ne nepastebejom... Pietu ar vakarienes metu budavo darzoves ir mesa skirti dietinei mitybai - be jokiu prieskoniu....
oras super, maistas irgi, vanduo siltas, vaiku baseinas yra, vaiku ciuozyklos, netgi krepsiukas maziukas metyti....
Duodama mums dvi ausis ir tik vieną burną, gamta įtikinamai sako, kad reikia daugiau klausytis, negu kalbėti. (Plutarchas)