Įkraunama...
Įkraunama...

Turkijos viešbučiai geriausiai tinkantys vaikams

QUOTE(saule00 @ 2009 09 01, 13:12)
Mes irgi vaziuosim i si viesbuti smile.gif
Ar yra kur nors netoliese maisto prekiu parduotuvele, kad pvz. pieno nusipirkti?

Įvažiuojant į miestelį matėm nuorodą į Migros supermarketą, bet ten nebuvom. Maudymosi sauskelnių neradom niekur nes pritrūkom paskutinėm dienom.
Atsakyti
O kaip kazin dabar Antalijoje, girdejau,jog buvo liutis?

Mes antradieni vaziuojam i Crystal Admiral resort viesbuti.
Atsakyti
saule 00, mes buvom Simenoje geguzes pab. Pieno pakeli gavau prie kokteiliu baro (blink:) paciam viesbutyje. Tiesiog pasakiau, kad man reikia pieno vaikui, mat kazkuri forumiete mane taip pamokino lotuliukas.gif Bet kazkokdel pasiziurejau i ta galiojimo laika ir nebedaviau mazei...Nupirkau jai misinio aptamil , kur nuo vieneriu metu. kaina ten tokia didoka gavosi...Maisto prekiu parde tikrai rasi, pirk pacioje pirmoje maisto prekiu pardeje, kuria rasi isejusi is viesbucio. Kitoje mus bande apgauti, o ten toks malonus pardavejas buvo, niekada net nebande apgaut thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, mamos 4u.gif

mes ir su svieiziais ispudziais is Turkijos biggrin.gif buvom viesbutyje Gloria Golf (Beleke) - nepigus, bet labai labai pritaikytas pypliukams thumbup.gif
Atsakyti
laba,

Va pargrįžom ir mes iš Simena sun club, nu nerealiai išrekomenduotas viešbutis tarp lietuvių, bent jau praeitą savaitę praktiškai beveik pusė gyventojų buvo lietuviai biggrin.gif To dar neteko patirti, kad Turkijoj aplink vien lietuviškai kalbėtų. Šiaip fainas viešbutis, nėr labai prie ko prikibti.
Atsakyti
biggrin.gif mes 10.04 i "Hotel LaMer" lekiam....grisim, papsakosim...

beje, mamos. Savo mazajam - o jam jau 2,5 metu noriu imti maziuka vezimuka - na visai jau sketuka..... leidzia nemokamai, jeigu virs 2 metu vaikas? ar deklaruot kaip rankini ar kaip registruota bagaza? noreciau aisku iki lektuvo as ji tame vezime temptis.......
Atsakyti
QUOTE(minte @ 2009 09 23, 23:27)
beje, mamos. Savo mazajam - o jam jau 2,5 metu noriu imti maziuka vezimuka - na visai jau sketuka..... leidzia nemokamai, jeigu virs 2 metu vaikas? ar deklaruot kaip rankini ar kaip registruota bagaza? noreciau aisku iki lektuvo as ji tame vezime temptis.......

Aš savo mažajam ( 3,5metų) ėmiau vežimėlį, nieko nereikėjo deklaruot. Tik aš pridaviau su bagažu (mažiau vargo). Niekur toli iki lėktuvo nereikėjo eiti
Atsakyti
Kiek maciau, cia visi daugiausia penkiu zvaigzduciu puikius, bet ir nepigius viesbucius rekomenduoja. O as sakyciau, kad reikia ivertinus aplinkybes nebijoti ir kiek paprastesniu viesbutuku. Stai mes su penkiu menesiu dukryte ir 11 metu sunum ka tik grizom is Turkijos, is keturiu zvaigzdziu gana paprasto viesbutuko Larissa. Viskas buvo gerai, ir klrizes metu kruvos pinigu neisleidom. Svarbiausia juk geras oras ir silta jura, o dabar ten plius 29-30 ir vanduo apie 26-27:)
Atsakyti
QUOTE(minte @ 2009 09 23, 23:27)

Deklaruot nereikia, gali veztis i lektuva, veliau atiduosi.
Atsakyti
nius grizom is "hotel la mer" Kemere. Trukumu jis turi, taciau tik kambario klausimu - jokios nei garso nei kvapo izoliacijos, prastas, garsiai dirbantis kondicionierius. Bet visa kita - man super patiko ir viskas ciki.... Mano vaikia irgi patenkinti - maziukas nenoredavo iseit is vaiku klubo, nors jam tik 2,5metu, tai palkdavau su vyresneliu ten. Vyresneliui patiko vaiku water polo rungtynes....

Maistas - vaikai turbut normalu maista valge vienakrt per ta savaite pietums- nes siaip tai nuo 12prasededavo picu hamburgeriu blynu laikas, tai normaliu pietu jie nenorejo... Pagrindiniame restorane yra toks garveziukas, kuriame yra vaikams padeta kazkiek maistelio - mano dvimecio ugio lygyje, kad galetu pasiekti ir isideti... maniskiui patiko PACIAM tai daryti...

Beje, daug kas jo net nepamato, kai kuriems lietuviams parodziau kad toks yr garveziukas, sako ne nepastebejom... Pietu ar vakarienes metu budavo darzoves ir mesa skirti dietinei mitybai - be jokiu prieskoniu....

oras super, maistas irgi, vanduo siltas, vaiku baseinas yra, vaiku ciuozyklos, netgi krepsiukas maziukas metyti....
Atsakyti
Sveikos mielosios keliauninkes;

kaip ganetinai patyrusi kelionese su vaikais, pradesiu nuo geriausio

Aqua Fantasy 5*, Kusadase; liuks viskas, jura, akvaparkas (beje iskaiciuotas i kaina), maistas ir aptarnavimas (vaisiai arbuzai, melionai, braskes, tresnes budavo visada);

Hotel Letoonia 5*, Fetijoje, kambariai siek tiek nutriuse, bet uztat aplinka, viebutis pusiasalyje, pusu apsupty, ivairios pramogos, vaikams atskiri baseinai, zaidimu aiksteles; Fantastika! (Iki siol sitas mano megstamiausias Turkijos viesbutis)

Yelken Resort & Spa 5* (skelbiasi 5 zv., lietuvius apgyvendina 3* klubo kambariuos, net jei duodi kysi, po keliu dienu perkelia - 5 zv. tik pagrindinis pastatas; siemet buvo labai gera animacija, mano vaikai lietuviai nesnekantys nei rusiskai, nei normaliai angliskai dziaugesi ir zaide su rusaite ir juoduku (kalbanciu angliskai); maistas liuks; daugiau vaikams nieko nera - jura ir baseinas;

As bijociau vaziuot su vaikais i 3 zv.; jei jau 5 zv. pyktis ima uz ta turkiska "nedadaryma" iki galo. Smagaus poilsio visiems!
Atsakyti
Sveiki,mes beveik pries menesi grizom is Turkijos su 6 menesiu maziuku. Buvome Alanija (incekum) regione viesbutyje Incekum Beach Resort 5* Tikrai rekomenduoju,labai geras viesbutis poilsiui su vaikais.
Mano fotoreportazo linkas,parase 4u.gif Taip pat apie ta pati viesbuti pasakojama toj pacioj temoj tik 7 puslapyje 4u.gif
Atsakyti