Įkraunama...
Įkraunama...

Turkijos viešbučiai geriausiai tinkantys vaikams

QUOTE(justukė @ 2010 01 31, 11:12)
Sveikos. Noriu paklausti koks maistas būna vaikiškam meniu? Dukrai 11 mėn. Maitinu krūtim. Bet turim problemelę- alergiška pienui ir jo produktams, negalim visų košių valgyti ir pan. Dėl šios priežasties negaliu apsisprest ar pavasarį važiuoti į Turkiją ar ne.

tai jei maitinat krutimi,tai vaiko maistukas visada siltas ir salia thumbup.gif Isidekite tik papildomu tyreliu ir viskas 4u.gif kam jums viesbucio vaikikskas meniu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 01 31, 18:22)
tai jei maitinat krutimi,tai vaiko maistukas visada siltas ir salia  thumbup.gif Isidekite tik papildomu tyreliu ir viskas 4u.gif kam jums viesbucio vaikikskas meniu ax.gif

Tyrelių pirktinių nevalgom blink.gif
Atsakyti
Kitoje temoje radau atsakymą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GriBe @ 2010 01 31, 13:01)
Sveikos mamytes,

as norejau jusu pasiklausti: ar jus vaziavot i kokias ekskursijas su maziukais vaikais? mes vaziuojam geguzes 18 d. i Botanika su 1.6 ir 5 men. vaikais. esam su vyru gan aktyvus, tad planuojam nors viena ekskursija (apzvalgine). pasidalinkite ispudziais, jei vaziavot i kokia su vaikais? Dekoju 4u.gif

manau su tokio amziaus vaikais patogiausias keliavimo budas issinuomuoti,kad ir parai masina ir apvaziuoti artimiausias apylinkes ir miestus mirksiukas.gif nereikes derintis prie kitu turistu,kur noresite sustosite,kada noresite grisite....masinu nuoma nera brangi,tik nesinuomuokite is viesbucio auto nuomos,ten brangiau.Benzinas nebrangus,vairavimo kultura normali ir siaip keliai neklaidus mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos keliauninkes smile.gif, mes taip pat zadam geguzes pradzioj atostogaut Turkijoj tai iskilo toks klausimelis kaip jus darot su sauskelnem g.gif , vezates is cia visa reikalinga kieki, ar tik tiek kiek reikia kelioneje ir pirkot ten? Kaip daugiau apsimoka?
Atsakyti
Sveiki, ieškau SM kurios buvo SIMENOJ SUN CLUB, labai reikalinga info gal kas atsilieptų bigsmile.gif

Ir gal kas parašytų apie Čamujevos miestelį

Iš anksto dėkoju
Atsakyti
QUOTE(Mameluke @ 2010 02 01, 11:30)
Sveikos keliauninkes smile.gif, mes taip pat zadam geguzes pradzioj atostogaut Turkijoj tai iskilo toks klausimelis kaip jus darot su sauskelnem  g.gif , vezates is cia visa reikalinga kieki, ar tik tiek kiek reikia kelioneje ir pirkot ten? Kaip daugiau apsimoka?

Vienareikšmiškai vežtis viską. Kitaip permokėsit, ir priklausomai dar, kur gyvensit ir kur pirksit ten vietoj, jei tarkim pirksit viešbučio parduotuvėje, tai permokėsit konkrečiai cool.gif Jei būsit mieste ir pirksit supermarkete kokiam dideliam, tai tada nzn, ten nesu pirkusi. Bet tie supermarketai mažai kam pasiekiami būna, nes su vaikais daugiausia atostogaujama kaimuose smile.gif Žodžiu bendras principas - vaikams vežtis visisiškai viską iš čia ir negalvoti, kad ten gi nusipirksi (pvz žaislai, pripučiami dalykai, tyrelės ir pan.) Juk vykstate į kurortą, ten visada tokie dalykai brangesni ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Norima @ 2010 02 01, 13:14)
Vienareikšmiškai vežtis viską. Kitaip permokėsit, ir priklausomai dar, kur gyvensit ir kur pirksit ten vietoj, jei tarkim pirksit viešbučio parduotuvėje, tai permokėsit konkrečiai cool.gif Jei būsit mieste ir pirksit supermarkete kokiam dideliam, tai tada nzn, ten nesu pirkusi. Bet tie supermarketai mažai kam pasiekiami būna, nes su vaikais daugiausia atostogaujama kaimuose smile.gif Žodžiu bendras principas - vaikams vežtis visisiškai viską iš čia ir negalvoti, kad ten gi nusipirksi (pvz žaislai, pripučiami dalykai, tyrelės ir pan.) Juk vykstate į kurortą, ten visada tokie dalykai brangesni ax.gif

Aciu uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
Sveikos.
jau yra kainos? labai idomu butu vel i Turkija su seima ax.gif
Atsakyti
Dar man toks klausimas ramybes neduoda doh.gif . Gal kas esat buvusios geguzes pradzioj, kaip ten vandens temperatura ar baseinuose vanduo isyla pakankamai? Ar geriau pasieskot viesbucio kuris turetu dar ir uzdara baseina? Nes kaip suprantu juroj vanduo bus dar i vesesne puse verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mameluke @ 2010 02 02, 18:43)
Dar man toks klausimas ramybes neduoda  doh.gif . Gal kas esat buvusios geguzes pradzioj, kaip ten vandens temperatura ar baseinuose vanduo isyla pakankamai? Ar geriau pasieskot viesbucio kuris turetu dar ir uzdara baseina? Nes kaip suprantu juroj vanduo bus dar i vesesne puse  verysad.gif

Labas.
As buvau geguzes pradzioje pries du metus Kemere, jura man buvo slatoka, na gal apie plius 20.. o kai buvau rugpjucio pabaigoj rugsejo pradzioj, tai jau sita, gera smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitvil @ 2010 02 02, 19:50)
Labas.
As buvau geguzes pradzioje pries du metus Kemere, jura man buvo slatoka, na gal apie plius 20.. o kai buvau rugpjucio pabaigoj rugsejo pradzioj, tai jau sita, gera smile.gif

O kaip vanduo tuose lauko baseinuose? Ar nepersaltas buvo? As cia del savo vaiku pergyvenu, mano mergina jau svajoja kaip ten maudysis, kad poto nenusiviltu...
Atsakyti