Įkraunama...
Įkraunama...

Turkijos viešbučiai geriausiai tinkantys vaikams

QUOTE(Just@ @ 2010 02 23, 17:21)
Mes buvom 2009 spalį. Viskas patiko, ir aplinka, ir maistas, ir aptarnavimas, ir kiti besiilsintys smile.gif Nedidelis, jaukus viešbutis. Kaip su mažu vaiku, tai pats tas - dėl maisto ramu, ant jūros kranto, švaru...

Mes važiuojam su vaikais į
MERYAN gegužės gale. Malonu skaityti gerus atsiliepimus.
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2010 02 25, 10:45)
Mes važiuojam su vaikais į
MERYAN gegužės gale.  Malonu skaityti gerus atsiliepimus.

mes niekaip neapsisprendžiam ar važiuoti ar pasieškoti kito. esam jame buvę 2008m. viskas labai patiko, bet sakom gal kitą reikia išbandyti ax.gif per kokią agentūrą važiuojate?
Atsakyti
QUOTE(Giedre.K. @ 2010 02 25, 13:09)
mes niekaip neapsisprendžiam ar važiuoti ar pasieškoti kito. esam jame buvę 2008m. viskas labai patiko, bet sakom gal kitą reikia išbandyti  ax.gif per kokią agentūrą važiuojate?

Novaturas --> agentė iš Baltic Clipper

Aš važiuočiau į kitą regioną, įdomiau taip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre.K. @ 2010 02 25, 14:09)
mes niekaip neapsisprendžiam ar važiuoti ar pasieškoti kito. esam jame buvę 2008m. viskas labai patiko, bet sakom gal kitą reikia išbandyti  ax.gif per kokią agentūrą važiuojate?

na tame pačiame regione prieš 2 metus buvome Simena Sun CLub (nežinau ar šiemet ten veža). buvome su 2 vaikais,mažajam buvo 3metai tai viskas super patiko-labai didelė, apželdinta teritorija,gyvenome dviaukščiuose kotedžuose,daug pramogų vaikams thumbup.gif
Atsakyti
PEGASOS WORLD 14 naktų nuo birželio 24 d.Šį kartą išbandysim ne Kemero pusę,-lėksim į Sidę.
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2010 02 24, 11:24)
O kodėl niekas nesirenka miracle viešbučio? Juk prie pat oro uosto,niekur nereikia toli važiuoti...Mes jį išsirinkom,o dabar kažkaip žiūrim nepopuliarus tarp lietuvių... verysad.gif

Gali nepergyventi, geras viešbutis,prabangus bent viduje, didelis toks. Viskas ten gerai, man ko pritruko tik zalumos, nes su 1,5 metu vaikiuku buvau, o siaip animacija puiki,renginiai vakariniai solidūs, bus gerai,pamatysi...
Atsakyti
Sveiki,

Sedziu su istnusiais smegenimis doh.gif jau viskas man susimaise, susimakalavo...nezinojau, kad taip sunku issirinkti doh.gif Norisi geriausia ir maziausia kaina doh.gif lotuliukas.gif Ka issirinkti seimai su 3 mazameciais vaikais...kad ir zalumos kazkiek butu, kad ir vaikams mini klubai su diskotekom, su kalneliais, kad ir kambariai butu geri ne rusyje doh.gif smile.gif
Atsakyti
Man patiko Akka Antedon viešbutukas. O ir kaina vaikui ten visai nedidelė - palyginus su kitais viešbučiais.
Pati ten nebuvau, bet labai norėčiau nuvykti. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amiletta: 27 vasario 2010 - 09:45
QUOTE(Amiletta @ 2010 02 27, 11:44)
Man patiko Akka Antedon viešbutukas. O ir kaina vaikui ten visai nedidelė - palyginus su kitais viešbučiais.
Pati ten nebuvau, bet labai norėčiau nuvykti. blush2.gif

Antedone vaikų klubui skirtas net atskiras pastatas ir didesniems vaikučiams išvis fainai,jie ten ir piešia ,lipdo, spektakliai buna. Turi uždarą teritoriją su supynėmis,vaikiškom mašinėlėmis.
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2010 02 24, 09:24)
O kodėl niekas nesirenka miracle viešbučio? Juk prie pat oro uosto,niekur nereikia toli važiuoti...Mes jį išsirinkom,o dabar kažkaip žiūrim nepopuliarus tarp lietuvių... verysad.gif

Tikrai geras viešbutukas. Su taksiuku už 10 usd (į abi puses) galima nulėkti iki Antalijos senamiesčio, pakeliui ir prie krioklio sustoja.. Geras krantas, gera animacija, vakarais nemokami ledai thumbup.gif
Atsakyti
Jolita-martyna [SIZE=7]. 4u.gif Visada keliaudavome savarankiskai. Siemet nusprendeme pabandyti su agenturu pagalba. Zinau, kad buvote Delfin Diva viesbutyje. Mes pasirinkome ji, norejau pasiteirauti del maisto vaikui. Ar bus ka valgyti mano maziukui, jam bus 1 m.3 men. ? Ar yra ten kokio dietininkams skirto memiu (virtos darzoves, ivairiu kosiu).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AngelG: 03 kovo 2010 - 16:37
QUOTE(AngelG @ 2010 03 03, 15:36)
Jolita-martyna  [SIZE=7]. 4u.gif Visada keliaudavome savarankiskai. Siemet nusprendeme pabandyti su agenturu pagalba. Zinau, kad buvote Delfin Diva viesbutyje. Mes pasirinkome ji, norejau pasiteirauti del maisto vaikui. Ar bus ka valgyti mano maziukui, jam bus 1 m.3 men. ? Ar yra ten kokio dietininkams skirto memiu (virtos darzoves, ivairiu kosiu).

Taip buvau ir Delphin Divoje mirksiukas.gif
Tokiam maziukui tikrai bus ka valgyti-yra dietinis meniu,viskas virta,garinta,viskas atskiruose induose sudeta.Tad pasiimsite ir susiblenderiuosite arba jei valgo jau po truputi pats vaikutis tiesiog susismulkinsite su sakute.Dietinis meniu bendrame restorane praeitais metais buvo po kaire puse.Po desine tik iejus stovedavo pieno saldytuvas.
Po desine puse iejus is karto bus vaikiskas restoranelis,ten daznai seimos su vaikais pusryciaudavo ir vakarieniaudavo,ten pat ir mini zaidimai irengti-supynes,mini ciuozikla ir zaisliuku paberta.
Pasinaudokite galimybe ir nueikite iki Delphin Palaso.
Jei bus galimybe kambariu prasykite virsutiniame aukste.
kada isvykstate,kiek ten ilsesites,jei ne paslaptis kiek mokejote?
Siais metais Diva domejausi,bet nebuvo dar kainu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 05 kovo 2010 - 13:40